Blobsters Clusterbuster

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER
KÆDEREAKTION
Symbolerne, der danner gevinster, forsvinder, så nye symboler kan falde ned og dermed, måske, skabe nye gevinster.

CLUSTERBUSTER™
En inaktiv klynge af låste fliser er til stede på hjulene. De ydre fliser på den inaktive klynge åbnes, når der dannes vindende klynger ved siden af dem. Ødelæg alle de ydre fliser for at åbne klyngen, og afsløre dens præmie. De aktiverede positioner for CLUSTERBUSTER™ nulstilles ved hvert spin.

FUNKTIONSFREMSKRIDT
Spilfunktionerne er låst i begyndelsen af spillet. For at få adgang til dem skal du aktivere UFO'en, som er repræsenteret af 3x3-klyngen i midten af hjulene. Ødelæggelsen af de ydre fliser i klyngen er repræsenteret ved at lyse dele af UFO'en op. Spillet kører i 3 faser, der er repræsenteret af de 3 oprindeligt låste indikatorer over hjulene – 1 for hver af de låste funktioner. Når en klyngegevinst opstår ved siden af UFO'en, bliver de tilstødende dele af UFO'en oplyst. Når alle UFO'ens dele er oplyst, aktiveres den og giver adgang til den næste funktion i rækken.

Rumkrigeren Blobby er den alien, du ser i UFO'en. Når en funktion låses op, udløses den i det næste spin, og UFO'ens lys bliver slukket og er klar til at blive aktiveret på samme måde under fremtidige spins til samme indsats. Alle åbne funktioner kan udløses tilfældigt i fremtidige spin. Mere end én funktion kan udløses i samme spin, hvis der er mere end én oplåst funktion.

Når alle undtagen et af skibets lys er blevet aktiveret, kan Blobby tilfældigt blive rasende og tænde det endelige lys for at aktivere CLUSTERBUSTER™.


Rækkefølgen for at oplåse funktionerne er:


Opgradering > Vildskab > Ekstra stor.


Når disse funktioner er låst op, tildeler UFO'en 10 INVADERINGSSPINS, hver gang den tændes.

OPGRADERING
Udløses, når niveau 1 af de 3 fremskridtscirkler er afsluttet. Udløses tilfældigt under fremtidige spins. Blobby vil klargøre UFO'ens våben og skyde tilfældige lavtbetalende symboler, som ikke er en del af en klynge, for at opgradere dem til højtbetalende symboler af samme type. Mellem 8 og 24 symboler kan opgraderes på denne måde under det normale spil, og mellem 11 og 31 symboler under INVADERINGSSPINS.

VILDSKAB
Udløses, når niveau 2 af de 3 fremskridtscirkler er afsluttet. Udløses tilfældigt under fremtidige spins. Blobby vil klargøre UFO'ens våben og skyde tilfældige symboler på skærmen og forvandle dem til WILDS. Mellem 5 og 20 symboler kan forvandles til WILDS på denne måde. Wilds erstatter alle betalende symboler.

EKSTRA STOR
Udløses, når niveau 3 af de 3 fremskridtscirkler er afsluttet. Udløses tilfældigt under fremtidige spins. Blobby vil klargøre UFO'ens våben og skyde mellem 2 og 4 tilfældige højtbetalende symboler eller wild-symboler på skærmen, hvilket får dem til at vokse til et 3x3-supersymbol.

INVADERINGSSPINS
Udløses, hver gang Blobbys UFO bliver aktiveret, når alle de 3 andre funktioner er blevet låst op. Hver aktivering giver 10 FREE SPINS. INVADERINGSSPINS udløses i samme spin, som de er blevet tildelt. Under INVADERINGSSPINS udløses funktionerne med en øget hastighed. Under invaderingsspins vises wilds kun fra en aktivering af VILDSKABS-funktionen.


Global multiplikator


Blobbys UFO kan aktiveres op til 3 gange under INVADERINGSSPINS. Første gang dette sker, tildeles en global gevinstmultiplikator på x3. Den anden aktivering øger multiplikatoren til x7. Den tredje og sidste aktivering øger den til x12. Multiplikatoren nulstilles ved slutningen af bonusrunden. Hver aktivering giver også +3 bonusspins for et potentielt maksimum på 19 FREE SPINS i alt.

SÅDAN SPILLER DU BLOBSTERS CLUSTERBUSTER™
SPILFORLØB
Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 16.77kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 16.77kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 16,777.51kr, Den næste minimum startværdi er: 16,777.51kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 419,437.84kr, Den næste minimum startværdi er: 419,437.84kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 838.87kr, Den næste minimum startværdi er: 838.87kr
Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.75%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 7517.1.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 16-02-2023