Risque Megaways

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™
Antallet af mulige gevinstudbetalinger varierer pr. spin afhængigt af det samlede antal individuelle symboler som lander på hjulene. Der er en maksimal mulighed for 321.489 MegaWays™ at vinde på!

KÆDEREAKTION
Symbolerne der danner gevinster forsvinder, så nye symboler kan falde ned, og dermed måske skabe nye gevinster.

VIFTE-SYMBOLER
Vifte-symbolerne er specialsymboler som kun kan lande på de øverste og nederste rækker. Vifte-symbolerne kan også blive vist efter en kaskade, som opstår efter en gevinst, men igen, kun på de øverste og nederste rækker. Mere end ét Vifte-symbol kan lande i det oprindelige spin på hver af disse rækker.

Når 2 Vifte-symboler vises på det samme hjul vertikalt, vil de udvide sig og dække hele hjulet, og enten afsløre et tilfældigt supersymbol af et betalende symbol, eller WILD-supersymbolet. Det afslørede symbol har en gevinstmultiplikator fra 4x til 9x.

Under grundspillet vil Vifterne blive fastlåst og vise et nyt symbol på hvert spin, indtil de viser et symbol, der er en del af en gevinst. Hvis Vifterne viser et WILD-supersymbol, vil det forblive på hjulene indtil det deltager i en gevinst, i stedet for at blive udskiftet i hvert spin. Hvis mere end et par Vifte-symboler er på skærmen på samme tid, vil de vise de samme symboltyper.

Under FREE SPINS vil de vifter som har afsløret et symbol forblive låst, indtil bonusrunden slutter, og afsløre et nyt symbol på hvert spin. WILD-supersymboler vil heller ikke her blive erstattet af andre symboler, før de har været del af en gevinst. Hvis symbolet som afsløres af vifterne under FREE SPINS er del af en gevinstudbetaling, vil symbolerne blive ødelagt, og vifterne viser et nyt symbol i den efterfølgende kaskade.

WILD-SUPERSYMBOL
WILD-supersymbolet kan kun afsløres af Vifte-symbolerne, og det erstattes ikke, før det er del af en gevinstudbetaling. WILD-supersymbolet erstatter alle betalende symboler, og kommer også med en udbetalingsmultiplikator på mellem x4 og x9.

FREE SPINS
3 FREE SPINS-scattere tilfældigt på hjulene tildeler 10 FREE SPINS. FREE SPINS-scattere kan også lande under FREE SPINS, men kun på hjulene 1 og 6. Hver FREE SPINS-scatter som lander under bonusrunden, tildeler +1 Bonusspin.

FREE SPINS-bonusrunden starter med en x1 GEVINSTMULTIPLIKATOR, og hver gevinst øger den med +1, op til maksimalt x20. Multiplikatoren tilføjes til alle gevinster under bonusrunden. GEVINSTMULTIPLIKATOREN nulstilles ikke under FREE SPINS.

Under FREE SPINS vil de Vifter, som har vist et symbol, ikke forlade hjulene, efter symbolet som er afsløret af dem har været en del af en gevinstudbetaling. I stedet vil de forblive låst indtil afslutningen af bonusrunden, og dermed afsløre et nyt symbol ved hvert spin. Alle symboler som afsløres af Vifterne, inklusive WILD-supersymbolet forlader spillemaskineskærmen ved slutningen af bonusrunden, hvad enten de har deltaget i en gevinstudbetaling eller ej under det sidste FREE SPIN.

SÅDAN SPILLER DU RISQUÉ MEGAWAYS™

SPILFORLØB
Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.31kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.31kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,316.02kr, Den næste minimum startværdi er: 17,316.02kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 432,900.55kr, Den næste minimum startværdi er: 432,900.55kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 865.80kr, Den næste minimum startværdi er: 865.80kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 5250.7.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 12-05-2022