Bass Boss

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

FISKESYMBOLER
Fiskesymbolerne kan lande alle vegne på hjulene. De deltager ikke i gevinstlinjerne og har hver deres egen ØJEBLIKKELIGE GEVINST-præmie som repræsenterer en monetær værdi, baseret på en INDSATSMULTIPLIKATOR.

Fisken og deres tilsvarende INDSATSMULTIPLIKATORER er:

- Grå fisk med enten 2x eller 5x;

- Blå Fisk med enten 10x eller 15x;

- Grøn Fisk med enten 30x eller 50x;

- Orange Fisk med enten 100x eller 200x

Når en fisk fanges af fiskeren, vil dens ØJEBLIKKELIGE GEVINST-præmie blive udbetalt med det samme.

FANGST!
Fiskeren over spillemaskinen vil tilfældigt kaste hans line i vandet under eller efter et spin, i et forsøg på at fange fisk. Krogen på hans line vil synke ned på en tilfældig række under eller efter et spin, og indsamle alle fisk på denne række. Mere end en fisk kan fanges under et enkelt spin.

NUDGE
Lejlighedsvis, hvis linen kastes på en række uden fisk, eller efter en FANGST, vil fiskeren flytte krogen på hans line til en anden række for chancen for at indsamle yderligere fisk.

FORBEDRET MADDING
Tilfældige MULTIPLIKATORER kan tilføjes til flyderen på linen under det normale spil. Enhver fisk som fanges når der er en MULTIPLIKATOR på flyderen, vil have en ØJEBLIKKELIG GEVINST-præmie som multipliceres med det angivne beløb.

Mulige flyde-MULTIPLIKATORER: x2, x3, x5, x10

KONKURRENCESPINS
Ved at lande 3 eller flere KONKURRENCESPINS-symboler alle vegne på hjulene, vil det udløse en bonusrunde som tildeler et antal FREE SPINS baseret på det samlede antal KONKURRENCESPINS som er landet på hjulene:

3 x Konkurrencespin-symboler = 10 Konkurrencespins

4 x Konkurrencespin-symboler = 15 Konkurrencespins

5 x Konkurrencespin-symboler = 20 Konkurrencespins

Under KONKURRENCESPINS vil fiskeren have krogen på hans line i vandet under hele bonusrunden. Efter hvert KONKURRENCESPIN vil fiskeren beholde Krogen hvor den er, eller flytte den op eller ned for chancen for at fange Fisk på en anden række.

KONKURRENCEFREMSKRIDT
En fremskridtsmåler kommer frem under KONKURRENCESPINS, som måler antallet af fangede fisk. Fremskridtsmåleren har 4 milepæle, og belønninger med GENUDLØSERE og en flyde-MULTIPLIKATOR som følger: for hver 8 fisk der fanges, tildeles spilleren 10 eller flere KONKURRENCESPINS og modtager en flyde-MULTIPLIKATOR på enten x2, x3, x5 og x10. Der er maksimalt 4 GENUDLØSERE, hvilket resulterer i 40 ekstra KONKURRENCESPINS.

SÅDAN SPILLER DU BASS BOSS

Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.72kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.72kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,723.01kr, Den næste minimum startværdi er: 17,723.01kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 443,075.27kr, Den næste minimum startværdi er: 443,075.27kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 886.15kr, Den næste minimum startværdi er: 886.15kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.67%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 4835.3.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 30-07-2022