10001 Nights Megaways

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™
Hvert spin tildeler forskellige linjer til gevinstkombinationen, afhængigt af det samlede antal symboler der lander på hjulene.

At lande maksimalt 7 symboler på hvert af de 6 hjul giver 117.649 MegaWays™, du kan vinde!

KÆDEREAKTION
Symbolerne, der danner gevinster, forsvinder, så nye symboler kan falde ned og dermed måske skabe nye gevinster.

FUNKTIONSLAMPER
Hver Olielampe-symbol som lander, vil fylde Funktionslamperne. Ved at fylde en Funktionslampe, vil det åbne en funktion.

Når en funktion er åbnet, vil den blive udløst på det næste spin med den samme indsats, og kan fortsat udløses tilfældigt på ethvert fremtidigt spin med din indsats. Mere end en funktion kan udløses i samme spin, hvis mere end en funktion er åbnet.

Krav til Funktionslampen:

- Første niveau – 6 Olielamper er påkrævet. Åbner funktionen KEJSERLIGT SPIN.

- Andet niveau – 7 Olielamper er påkrævet – sammenlagt 13. Åbner funktionen TILFÆLDIGE WILDS.

– Tredje niveau – 8 Olielamper er påkrævet – sammenlagt 21. Åbner funktionen MULTIVALG.

- Fjerde niveau – 9 Olielamper er påkrævet – sammenlagt 30. Åbner funktionen MEGA WILDS.

Når en Olielampe lander, vil den fylde en Funktionslampe og derefter forsvinde fra hjulene, hvormed færre Olielamper er tilgængelige på efterfølgende spin. Olielamperne lander ikke længere, efter den endelige funktion er åbnet.

KEJSERLIGT SPIN
Alle lavtbetalende symboler fjernes fra hjulene, hvormed kun højtbetalende symboler kan lande under spinnet.

TILFÆLDIGE WILDS
Op til 10 WILD-symboler kan lande på de midterste 4 hjul.

MULTIVALG
Der vises 3 kort som man kan vælge blandt, som hver repræsenterer en forskellig GEVINSTMULTIPLIKATOR. Den valgte MULTIPLIKATOR tilføjes til den næste gevinst. De mulige MULTIPLIKATORER er: x3, x5 og x8.

Under grundspillet vil MULTIVALG måske ikke blive udløst, hvis der allerede er en aktiv MULTIPLIKATOR.

Hvis en MULTIPLIKATOR aktiveres under SKÆBNESPINS-bonusrunderne, vil den GLOBALE MULTIPLIKATOR stige med det vundne beløb. Hvis SKÆBNESPINS udløses når man har en aktiv MULTIPLIKATOR, vil den blive overført til bonusrunden. Denne funktion udløses måske ikke, efter den maksimale globale MULTIPLIKATOR er nået.

MEGA WILDS
Op til 4 MEGA WILD-symboler kan lande på de midterste 4 hjul. MEGA WILDS dækker et helt hjul, og har en MULTIPLIKATOR på mellem x2 og x7, som tilføjes til alle linjer hvor WILD deltager.

SKÆBNESPINS
3 SKÆBNESPINS-symboler tilfældigt på hjulene, tildeler 8 SKÆBNESPINS-bonusrunder, hvor hvert ekstra symbol øger dette nummer med 2. SKÆBNESPINS-symboler kan også lande under SKÆBNESPINS-bonusrunden, for chancen for en genudløsning. 3 SKÆBNESPINS-symboler tilfældigt på hjulene under bonusrunderne tildeler 6 BONUSSPINS, hvor hvert ekstra symbol øger dette nummer med 1.

STIGENDE MULTIPLIKATOR
Under SKÆBNESPINS-bonusrunderne vil enhver gevinst øge den globale GEVINSTMULTIPLIKATOR op til x20, som tilføjes til alle gevinstlinjer. MULTIPLIKATOREN nulstilles når bonusrunden slutter.

SÅDAN SPILLER DU 10.001 NIGHTS MEGAWAYS™

SPILFORLØB
Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.68kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.68kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,687.01kr, Den næste minimum startværdi er: 17,687.01kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 442,175.42kr, Den næste minimum startværdi er: 442,175.42kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 884.35kr, Den næste minimum startværdi er: 884.35kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.69%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 10500.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 27-07-2022