English Roulette

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Placering af indsatser

For at placere indsatser, skal du først klikke på den ønskede chip og så på det sted på bordet, hvor du ønsker at placere din chip. Din chip vil da blive lagt til din samlede indsats. Alle indsatser skal være indenfor bordgrænserne. For at fjerne en indsats skal du vælge 'X'-chippen og så klikke på den chip, du gerne vil have fjernet. For at fjerne alle indsatser, klik på RYD ALT.

Spilleregler

Rouletten indeholder 37 numrerede felter, som kuglen kan ryge i, skiftevis rød og sort. Udover tallene 1 til 36, så indeholder hjulet et grønt nummer 0. Placer din(e) indsats(er) ved at klikke på en chip og placere den på det ønskede felt på spillepladen. Klik "Spil" for at starte spillet og sætte kuglen i omløb. Du vinder, hvis din indsats dækker det nummer, kuglen lander på.

Tilbagebetalingsprocenten er 97,30 %.

Nabospil

Du kan placere eller fjerne en naboindsats ved at klikke på et tal i den ovale bane.

Call indsatser

Du kan placere eller fjerne callindsatser i den ovale bane.

Voisins du Zero

Der placeres 9 chips i alt. 2 chips placeres på "street" 0, 2, 3; 2 på "hjørne" 25/26/28/29; 1 på hver af disse "split" 4/7, 12/15, 18/21, 19/22 og 32/35.

Tiers du Cylindre

Der placeres 6 chips i alt. Én chip sættes på hver af følgende "split": 5/8; 10/11; 13/16; 23/24; 27/30; og 33/36.

Les Orphelins

Der placeres 5 chips i alt. Én chip placeres "straight-up" på 1 og én chip på hver af følgende "split": 6/9; 14/17; 17/20 og 31/34

Udfaldet afgøres

Hvis kuglen lander på et tal eller en farve, som du har spillet på, vinder du udbetalingen for den indsats.

Insideindsatser

Navn Beskrivelse Udbetaling
Straight-Up (et tal) En indsats placeret på et enkelt tal. 35:1
Split (to tal) En indsats placeret på linjen mellem to nabotal. 17:1
Street (tre tal) En indsats placeret på den ydre kant af indsatsområdet ved siden af det første tal i rækken dækker hele rækken. (for eksempel 13, 14 og 15). Indsatser placeret på 0, 1, 2 eller 0, 2, 3 betragtes som samme type indsats. 11:1
Hjørne (fire tal) En indsats placeret på krydset mellem de vandrette og lodrette linjer mellem fire tal. For eksempel: 17, 18, 20 og 21. Et spil sat på 0,1,2,3 betegnes også som en hjørneindsats. 8:1
Linje (seks tal) En indsats placeret på den ydre kant af et indsatsområde, i krydset mellem to rækker. For eksempel: 19, 20, 21, 22, 23 og 24. 5:1

Outsideindsatser

Navn Beskrivelse Udbetaling
Dusiner (12 tal) En indsats placeret på "1. 12" (dækker tallene 1-12), "2. 12" (dækker tallene 13-24), "3. 12" (dækker tallene 25-36) 2:1
Kolonner (tolv tal). Et spil placeret i feltet "2 to 1" nederst på hver kolonne med 12 numre. 2:1
Farve En indsats placeret i et rødt eller sort felt. (Spil på rød eller sort tabes, hvis kuglen havner på det grønne tal 0). 1:1
Lige eller ulige Et spil sat på felterne "Lige" eller "Ulige". (Spil på lige eller ulige tabes, hvis kuglen havner på 0). 1:1
Lav eller høj En indsats placeret på feltet "1-18" eller "19-36". (Tallet nul er ikke inkluderet i disse talgrupper.) 1:1

Handlinger

• Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Sats igen- Placerer den samme indledende indsats som i forrige runde.
  • Ryd alt- Fjerner alle indsatser på bordet.
  • Chip- Vælg den chip, du vil satse.
  • "X" chip- Klik på "X"-chippen på enhver placeret chip for at fjerne din indsats