Amerikansk roulette med penge tilbage

americanroulettecashedback

Spilinformation:

Spillets regler og udbetalinger er identiske i både versionen med virkelige penge og spille-penge.

Spilindstillinger:

• Lyd til eller fra
  • Maks. skærm til eller fra

Sådan spiller du:

• Vælg det beløb, du vil satse, ved at klikke på chippen med den tilsvarende møntværdi.. Den valgte chip vil blive rejst.
  • Alle mulige indsatstyper er defineret i afsnittet Gevinstoversigt.
  • Du kan placere så mange indsatser som du vil, inden for den maksimale grænse.
  • For at fjerne en chip fra bordet, skal du klikke på FORTRYD eller RYD INDSATSER.
  • Oplysninger om din tilgængelige spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når du er færdig med din indsatser, kan du dreje hjulet ved at klikke på knappen 'SPIN'.
  • Når kuglen kommer til hvile, placeres en markør på det vindende nummer.
  • Når du trykker på knappen SPIN eller SATS IGEN & SPIN vil kuglen dreje rundt på hjulet der vises øverst på skærmen. Gevinsterne beregnes ifølge gevinstoversigten angivet nedenfor, og dine gevinster vises på Gevinstmeteret som dukker op når du vinder. Dette gevinstbeløb lægges til spilsaldoen.
  • Efter at kuglen stopper vises nummeret under det spindende hjul.
  • De sidste 9 vindende tal er vist øverst på højre side af skærmen, med de nyeste resultater til venstre.
  • Når spillet slutter, vil standard chipchipværdien for det nye spil være den samme som din forrige indsats. Hvis du vil placere en ny indsats, kan du klikke på det ønskede indsatsfelt og placere din indsats.
  • For at gentage den samme indsats kan du klikke på knapperne SATS IGEN & SPIN.
  • Kontosaldoen til højre for $ tegnet viser det beløb du har tilbage til at bruge i spillet.
  • Hvis din kontosaldo falder under størrelsen af din samlede indsats vil et "Re-buy" vindue vises.
  • Overfør et beløb lig med eller større end den samlede indsats du har placeret for at aktivere knappen SATS IGEN & SPIN.
  • Hvis din kontosaldo er 0, vil en mulighed for at indskyde penge poppe op.
  • Klik på "Regler" nederst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Klik på knappen "Spilhistorik" for at se de spil, du har spillet.
  • Klik på "Rebuy" for at købe flere kreditter til spillet fra din Festkonto.
  • INSTANT: Som standard vil spillet være i INSTANT FRA tilstand. Klik på INSTANT at slukke for animationen.
  • For at afslutte spillet, skal du klikke på knappen X i øverste højre hjørne.
  • Klik på knappen LYNINDSKUD for at sætte penge ind på din konto.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Regler for "Penge tilbage":

• Penge tilbage er relevant når kuglen standser på 0 eller 00.
  • Indsatser placeret på sidefelterne: Rød, sort, lige, ulige, 1-18, 19-36, vil give 50% af indsatsen tilbage.

Andre funktioner:

• For at rydde alle indsatser på bordet, skal du klikke på knappen RYD INDSATS.
  • For at fortryde den sidste indsats skal du klikke på knappen FORTRYD.
  • INSTANT-funktionen kan bruges til at styre hastigheden af spillet.
  • Drej hjulet med den samme indsats ved at klikke på SATS IGEN & SPIN efter at spillet er afsluttet.

Statistikvindue:

• Spilstatistik gør at du kan se dine tidligere resultater.
  • Statistikvinduet viser dine sidste 9 resultater.
  • Statistikvinduet viser røde resultater med røde tal og sorte resultater med hvide tal, 0 og 00 med grønne tal.

Gevinstoversigt:

Indsats Beskrivelse Udbetaling
Straight-indsats En indsats placeret direkte på et enkelt nummer.. 35:1
Opdel En indsats mellem to tilstødende tal ved at placere en chip på linjen mellem dem. 17:1
Street-indsats

En indsats placeret for enden af en række tal, der dækker tre tal.

Indsats placeret på "0, 1, 2 ', '00, 2, 3' og 0, 00, 2' betragtes også som streets-indsats.

11:1
Corner-indsats eller square-indsats eller quarter-indsats En indsats placeret på hjørnet, hvor alle fire numre mødes og som dækker alle fire numre. 8:1
Topline-indsats En indsats placeret mellem de tilstødende streets med "nul" og "1 ". Denne indsats dækker fem numre: 0,00,1, 2, og 3. 6:1
Linje-indsats En indsats ved enden af to streets, på grænsen mellem dem. En linje-indsats dækker alle seks numre i streets. 5:1
Dusin-indsats En indsats placeret i et af de felter, der er markeret "1st 12", "2nd 12" eller "3rd 12", som hver dækker 12 tal. 2:1
Kolonne-indsats En indsats placeret i et af de felter, der er markeret "2 til 1" for enden af bordet, der hver dækker 12 numre pr. kolonne. 2:1

Rød

Sort

Lige

Ulige

1-18

19-36

En indsats placeret i et af de seks felter på siden af bordet som dækker halvdelen af numrene på bordet undtagen 0 og 00, som beskrevet i feltet. Hvert felt indeholder 18 numre.

0 og 00 er ikke omfattet af nogen af disse felter. Hvis kuglen stopper på 0 vil reglen om "Penge tilbage" blive anvendt. 50% af alle indsatser som er placeret på disse felter vil blive returneret til spilleren.

1:1

0.5:1 (Penge tilbage)

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spillere i spillet er mindst 92.11%.

Tilføje penge til din konto

• Du kan også få flere penge fra din konto til spilsaldoen ved at klikke på +$ til venstre for saldoen, eller ved at klikke på Rebuy.
  • For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på Lynindskud og derefter vælge det ønskede indskud. Den tid det tager at overføre midler og gebyrer varierer afhængigt af hvilken slag indskud du vælger. Midlerne kan kun tilføjes i begyndelsen af et nyt spil.

Hvad gør jeg hvis jeg når grænsen for min indsats?

• Hvis din spillesaldo falder under størrelsen af den mindste indsats vises vinduet Indskyd. Du kan sætte penge ind i spillet fra din konto eller tilføje penge.
  • For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på Indskyd nu i vinduet Indskyd eller klikke på INDSKYD i lobbyen.

Jeg kunne ikke gennemføre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis spillet afbrydes under et spil kan dit spil blive gendannet, når du opretter forbindelse igen.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 15-03-2019