HOTSPOT ROULETTE

Mål:

Dit mål er at gætte hvilket nummer kuglen lander på (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe). Roulette spilles med et hjul med 37 nummerede felter (1-36 plus et 0), en kugle og et bord, hvorpå spilleren kan placere sin(e) indsats(er) på et enkelt tal eller på en gruppe af tal. Når spilleren har placeret sin indsats, spinner kuglen rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede huller, som angiver det vindende tal.

Sådan spiller du:

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip bliver hævet op.
  • Alle tilgængelige indsatstyper er beskrevet i Betalingsoversigt-sektionen.
  • Spilleren kan placere så mange indsatser som ønsket, afhængigt af indsatstyper eller bordets maksimale indsatsgrænse.
  • Klik på FORTRYD eller FJERN, for at fjerne en chip fra bordet.
  • Information om spillerens tilgængelige spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når spilleren har placeret sine indsatser, drejes hjulet ved at klikke på SPIN-knappen.
  • Når kuglen stopper, lyser det vindende tal på hjulet op.
  • Når spilleren klikker på SPIN- eller GENTAG/SPIN-knappen, starter kuglen på hjulet.
  • Gevinstbeløbet udregnes efter den angivne Gevinstoversigt, og gevinsten vises i gevinstmåleren. Gevinstbeløbet tilføjes til spilsaldoen.
  • Når kuglen stopper, bliver tallet vist over hjulet.
  • De seneste 5 vindertal vises på den nederste del af skærmen, med det nyeste længst til venstre.
  • Når spillet er slut, vil standardindsatsen for det nye spil forblive den samme som din seneste indsats. Hvis du vil placere en ny indsats, så klik på de ønskede felter og placer indsatsen.
  • For at gentage samme spil, skal du klikke på GENTAG-knappen.
  • Du kan fordoble din indsats og dreje hjulet ved at klikke på DOUBLE/SPIL-knappen.
  • Du kan gentage dit væddemål og dreje hjulet ved at klikke på GENTAG/SPIL-knappen.

Naboer: Du kan placere kontinuerlige 3/5/7/9/11 tal/VOISINS DU ZERO/ORPHELINS/TIER-indsatser ved at klikke på "NABOER"-fanen i højre side af skærmen.

• Klik på Gevinstoversigt i spilmenuen øverst til højre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Tryk på lydknappen i spilmenuen i øverste højre hjørne af skærmen for at tænde eller slukke for lyden i spillet.
  • Du kan aktivere/deaktivere 'træk for at satse'-funktionen i spillet under MENU-knappen.

HotSpot-funktion:

• Gevinster for Hotspot-funktion gælder kun for Straight UP-indsa.
  • Hver gang hjulet drejes, vil Roulette-tallene 1-6 vælges sammen med en multiplikator mellem x 50 og x 500.
  • 'HotSpot'-numrene fra 1-6 vil vises både på feltet og ved siden af roulette-hjulet.
  • Hvis det vindende roulette-nummer dækkes af en 'HotSpot'-multiplikator, vil det forøgede odds vises og udbetales i stedet for det normale Straight Up-beløb.
  • Den tildelte multiplikator vælges tilfældigt ud fra de følgende muligheder: x50, x75, x100, x125, x200 og x500

Indsatsgrænser:

Der er en maks. indsatsgrænse for hver type spil, samt en samlet maks. bordgrænse. Bordgrænsen - De samlede indsatser sat før hjulet drejer, skal være lavere end eller lig med maks. indsatsgrænsen skrevet på bordet.

Maks. indsatsgrænse for hver spiltype er beskrevet i oversigten herunder:

Indsatsmulighed

Maks. indsats

Straight

250 EUR/USD/GBP

Split

500 EUR/USD/GBP

Street

750 EUR/USD/GBP

Corner

1000 EUR/USD/GBP

6-linjer

1500 EUR/USD/GBP

Kolonne/Dusin

3000 EUR/USD/GBP

Lige chancer

4500 EUR/USD/GBP

Naboer bord:

• Nabobord-oversigten kan ses ved at klikke på NABOER-knappen som vises i bunden af spilskærmen.
  • På Nabobordet kan du sætte forskellige spil som ikke er tilgængelige på Indsatsbordet. Disse specielle spil er:
    • TIER
    • ORPHELINS
    • VOISINS DU ZERO
  • Der er 5 nummererede NABOER-knapper, som kan vælges, og derefter klikkes på et nummer på bordet for at spille på det nummer og dets naboer til venstre og højre.

Eksempler:

• Klik på NABOER-knappen med 1-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de nærmeste numre til venstre og højre for 2 (25 til venstre og 21 til højre).
  • Klik på NABOER-knappen med 4-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de fire numre, der er nærmest til venstre og til højre for 2 (25, 17, 34, 6 til venstre og 21, 4, 19, 15 til højre).
  • Klik på Tier, Orphelins og Voisins Du Zero vil sætte specielle spil, som er detaljeret i Gevinstoversigten herunder.
  • Klik på SPIN-knappen for at starte spillet, når indsatserne er placeret.

Roulette hjulet:

• Når der klikkes på SPIL, efter en indsats er blevet placeret, spinner kuglen i roulette hjulet.
  • Hjulet drejer i en retning og en kugle spinner i hjulet i den modsatte retning. Kuglen vil lande i et af hullerne.
  • Hvis kuglen lander på en plads, hvor en indsats er placeret, bliver gevinsten tildelt i overensstemmelse hermed.

Indsatstyper og gevinstoversigt:

• Når spilleren vinder, udbetales indsatsen samt gevinsten.
  • Sammenfaldende gevinster som følge af forskellige indsatsstyper betales også.

Spiltype

Dækker

Beskrivelse

Udbetaling

Straight

1 nummer

En indsats direkte på et enkelt nummer (inklusiv 0).

29:1

Split

2 numre

En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre.

17:1

Street

3 numre

En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.
En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’ anses også som en Street indsats.

11:1

Hjørne-, firkant- eller kvart-indsats

4 numre

En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre.

8:1

Topline

4 numre

En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal. 0, 1, 2 og 3.

8:1

Linje

6 numre

En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt. (f.eks. 1, 2, 3, 4, 5, 6).

5:1

Dusin

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre.

2:1

Kolonne

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne.

2:1

Rød

Sort

Lige

Ulige

1 til 18

19 til 36

18 numre

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på bordet, som beskrevet i den pågældende boks.Nullet er ikke dækket af nogle af disse felter Hvert felt dækker 18 tal

1:1

Sort/Rød,

Lige/Ulige, 1-18/

19-36, og kuglen lander på 0.

18 numre

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på bordet, som beskrevet i den pågældende boks.Nullet er ikke dækket af nogle af disse felter Hvert felt dækker 18 tal

Nej

Udbetaling

Spiltype

Beskrivelse

Udbetaling

TIER

Denne indsatstype placere indsatser på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 og 33/36.

17:1

ORPHELINS

Delte indsatser placeret på 31/34, 17/20, 14/17, 6/9 og en straight-indsats på nummer 1 udgør tilsammen en Orphelins indsats.

17:1 for Split, 29:1 for Straight

VOISINS DU ZERO

Denne indsatstype placerer indsatser på 32/35, 19/22, 18/21, 12/15, 4/7, 2 chips på en street indsats 0, 2 og 3, og 2 chips på hjørne-indsats 25/26/28/29.

17:1 for Split, 11:1 for Street, 8:1 for Hjørne

Nabo-indsats

Der er mulighed for at vælge 1, 2, 3, 4, 5 numre som Naboer. Når en indsats placeres på et nummer og 1/2/3/4/5, placeres ligeledes indsatser på de to numre på begge sider. Disse numre udgør tilsammen en Nabo-indsats.

29:1

Spilinformation:

• Spillet og spillereglerne er de samme i spil med rigtige penge og spil for sjov.

Spilindstillinger:

• Hjælp: For at se spillets spilleregler.
  • Lyd: For at slå lyden til og fra.

Indstillinger:

Træk for at satse: For at aktivere/deaktivere 'Træk for at satse' i spillet.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal-knappen for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  •  Spilhistorikken kan kun ses for spil med rigtige penge.

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser de sidste 5 resultater.
  • Statistik-vinduet viser røde resultater med numre i røde firkanter, sorte resultater med numre i sorte firkanter og resultat af 0 i den grønne firkant.

Gevinst til spilleren:

• Spillerens teoretiske udbytte i hovedspillet er mindst 97,19 %.
  • Spillerens teoretiske udbytte for Hotspot-gevinster er 95.23%.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Spilhistorik:

• Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen 'Spilhistorik'.

Indbetal penge på din konto:

Indbetal penge på din konto ved at klikke på  Indbetal under Min konto  og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Du kan indbetale på din konto ved at klikke på "INDBETAL" i browser-panelet og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis en spiller mister forbindelsen til Hotspot Roulette-spillet lige efter, spilleren har klikket på spin-knappen, vil spilleren blive bedt om at gennemføre spillet, når han eller hun logger på sin konto igen.
  • Hvis en spiller mister forbindelsen, efter at hotspot-nummeret er afsløret, vil spilleren flyttes til et nyt spil; i dette tilfælde kan spilleren se resultaterne af det tidligere spil ved at vælge muligheden 'Spilhistorik'.

Seneste opdatering: 12-12-2022