Ultimate Blackjack with Olivia

Om dette spil l Dette er et spil med en enkelt hånd, ingen personlige kort og en 6 Card Charlie-fordel.

• l6 Card Charlie-reglen gælder kun for spilleren og beskrives yderligere i sektionen "Scoringsregler". l Spillets mål er at slå dealeren uden at sprænge.
  • lDu vinder, hvis din hånd ikke overstiger 21 i alt, og du enten scorer mere end

dealeren eller får en 6 Card Charlie. Du vinder også, hvis dealeren sprænger.

Spilfunktioner

• lDer er adgang til forsikring. l Fordobling er tilgængelig på 2 valgfrie kort.
  • lSplit er tilgængelig for 2 kort, der har samme værdi. l 6 Card Charlie slår enhver dealerhånd. l Dette spil indeholder 21+3™ sideindsatsen. l Hole card bruges ikke. l Overgivelse er ikke tilgængelig.

Regler for at give kort

• lDe første tre kort gives med billedsiden op: 1 til spilleren, derefter 1 til dealeren, efterfulgt af et andet kort til spilleren. Det fjerde kort gives til dealeren med billedsiden nedad.
  • lSpillet spilles med 6 kortsæt med 52 kort, som blandes før hver spilrunde. l Dealeren står på alle 17. l Det maksimale antal kort for dealeren er 11, hvorefter dealeren står. l Det maksimale antal kort, en spiller kan have på hånden, er 6.

Håndgrænse

l Spillet spilles med 1 hånd med kort, som kan splittes i 2 hænder, som skal spilles separat. l Det maksimale antal kort, en spiller kan have på hånden, er 2.

Kortværdier

l Esser kan have en værdi på enten 1 eller 11. l Alle billedkort har en værdi på 10. l Nummerkort svarer til deres nummer.

Regler for betting og udbetaling

• lSpillet har minimum og maksimum betgrænser. l Disse grænser gælder for hovedindsatsen, placeret under indsatsrunden.
  • lDin indsats fra den forrige runde i den samme spilsession bliver automatisk et genspil ved tilbagekomst til betstadiet. l Ved utilstrækkelige midler vil spillet gen-bette det maksimalt tilgængelige beløb. l Du kan beregne din udbetaling ved at dividere dine odds. l Eksempel: 2:1, divider 2 med 1 = 2.
  • lGang dette resultat med dit almindelige indsats + almindeligt indsats = din samlede gevinst. l Udbetalinger: l Blackjack: 3:2 l 6 Card Charlie: 1:1 l Standardgevinst: 1:1 l Forsikringsgevinst: 2:1 l Push: indsats sendt tilbage l 21+3 Sideindsats-udbetalinger: l Tre ens af samme kulør: 100:1 l Straight Flush: 40:1 l Tre ens: 25:1 l Straight: 10:1 l Flush: 5:1

Regler for sideindsatser

• l21+3 sideindsatsen giver dig mulighed for at vinde, hvis dine første to kort og dealerens synlige kort tilsammen udgør en af de tre pokerkort-hænder nedenfor. l Tre ens af samme kulør: tre kort af samme værdi/billedkort og samme kulør. l Straight Flush: Tre kort med fortløbende værdi og samme kulør. l Tre ens: Tre kort med samme værdi/billedkort.
  • lStraight: Tre kort med fortløbende værdi, såsom 2-3-4. l Flush: Tre kort i samme kulør. l Esser kan være høje eller lave. l Sideindsatser er valgfrie indsatser, som kan foretages ud over en hovedindsats. l Gevinster fra sideindsatser er uafhængige af spillerundens resultat.

Beslutningsmuligheder

• lEfter modtagelse af 2 umiddelbare kort, får du op til 5 beslutningsmuligheder: l Stå:
  • lNår "STÅ" vælges, vil der ikke blive givet flere kort til din aktive hånd, og hånden anses for at være komplet.
  • lTryk:
  • lNår "TRYK" vælges, føjer dealeren 1 kort til din aktive hånd.
  • lDenne mulighed er kun tilgængelig på en ikke-komplet hånd, undtagen en hånd der kommer af 2 esser, som er blevet splittet. l Fordobling:
  • lDenne mulighed er kun tilgængelig ved 2 umiddelbare kort, men kun i tilfælde af, at hånden ikke er komplet og ikke kommer af et split.
  • lNår "DOBBELT" vælges, får du kun 1 ekstra kort, inden hånden automatisk står. l Du kan bruge fordobling en gang per spilrunde.
  • lNår der trykkes på "DOBBELT"-knappen vil dit umiddelbare betbeløb blive fordoblet, og det samlede bet øges i overensstemmelse hermed.
  • lSplit: l Du kan splitte enhver 2 umiddelbare kort med samme værdi. l Du kan kun splitte én gang pr. spilrunde.
  • lNår "SPLIT" vælges, splitter din oprindelige hånd i 2 hænder, som kan spilles separat.
  • lHvis du splitter en hånd, der består af 2 esser, bliver der kun givet 1 ekstra kort til din

hånd, inden den automatisk står.

• lindsatsen per hver af de splittede hænder svarer til dit umiddelbare indsats, så antallet af din samlede indsats fordobles, når "SPLIT" vælges. l Forsikring:
  • lHvis dealerens første kort er et es, bliver du tilbudt forsikring mod, at dealeren får blackjack. l Et forsikringsbet koster det halve af dit almindelige indsats-beløb.
  • lForsikring tilbydes kun en gang per spilrunde efter det umiddelbare indsats. l Dit forsikringsbet giver gevinst, hvis dealeren får blackjack.

Scoringsregler

• lSpillet kan slutte på en af følgende måder: l Blackjack: l Du fik et es og et kort med 10 i værdi ved de første kort, der blev givet. l Din hånd må kun indeholde 2 kort og kan ikke fås fra et split. l Når du får blackjack, står din hånd automatisk. l Standardgevinst:
  • lDu får en højere score end dealeren uden at komme over den samlede værdi på 21, eller dealeren sprænger.
  • lHvis du scorer 21, vil din hånd automatisk stå. l 6 Card Charlie: l Du har 6 kort på hånden, og håndens samlede score overgår ikke 21. l 6 Card Charlie slår enhver dealerhånd og vil automatisk stå. l Push: l Din hånd og din dealers hånds score er den samme. l Blackjack og 21 er ikke det samme og tæller ikke som "Push".
  • lSprængte scores tæller ikke som "Push".
  • lSprængt:
  • lDen samlede score på din hånd overgår 21. l Hvis du sprænger, vil din hånd automatisk stå. l Standardtab: l Du får en lavere score en dealeren. l Forsikringsgevinst: l Du tegner forsikring, og dealeren får blackjack. l Forsikringsgevinst giver 2:1 af forsikringsbettet. l Forsikringstab:
  • lDu tegner forsikring, men dealeren får ikke blackjack. l Særlige tilfælde:
  • lHvis der sker et split, bliver udbetalingen for hver hånd udregnet separat og følger standardudbetalingsskemaet.
  • lUdbetalingen for et forsikringsbet udregnes separat og er ikke en del af det samlede spilresultat.

Oversættelse af spiltermer

l Blackjack - Blackjack. l 6 Card Charlie - 6 Kort Charlie.

Spilindstillinger

• lGENEREL l Aktivér lyde: Aktiverer eller deaktiverer al lyd i spillet. l Aktiver undertekster: Slår undertekster til eller fra i spillet. l Baggrundsmusik: Styrer lydstyrken af baggrundsmusik i spillet. l VIDEOKVALITET l Auto: Aktiverer eller deaktiverer automatisk tilpasning af videokvalitet.
  • lHøj: Indstiller videokvaliteten til høj.
  • lMellem: Indstiller videokvaliteten til mellem. l Lav: Indstiller videokvaliteten til lav.

Spilstyring

• lOmrådet chip-valg: viser de tilgængelige chip-størrelser i spillet.

• lBetting-omgang: placerer din indsats på bordet. Jetonstakken forhøjes med den jetonværdi, der er valgt i øjeblikket.

• l21+3 sideindsats-indsatscirklen: Placerer din sideindsats på bordet. Jetonstakken forhøjes med den jetonværdi, der er valgt i øjeblikket.

DOBBELT-knap: Under bettingstadiet fordobler den dit aktuelle bet og er tilgængelig indtil betgrænsen er nået.

• lUnder spilstadiet fordobler knappen din aktuelle indsats og er kun tilgængelig på dine 2 umiddelbare kort. Du modtager kun 1 ekstra kort og står derefter automatisk.

• lFORTRYD-knap: Tilbagekalder din sidste handling, når den trykkes på kortvarigt. Hvis knappen holdes nede, fjernes alle jetoner fra bordet.

• lGIV KORT-knap: Bekræfter din indsats og starter spilrunden.

• lMENU-knap: Viser en menu med generelle spilindstillinger.

• lLUK-knap: Lukker spilmenuen.

• lTILBAGE-knap: Fører dig tilbage til forrige skærm.

TRYK-knap: Tilføjer en ekstra kort til din hånd.

• lSTÅ-knap: Markerer aktuelle hånd som færdig.

• lSPLIT-knap: Splitter din oprindelige hånd i 2 hænder, som kan spilles separat.

• lJA-knap: Placerer en forsikringsindsats imod, at dealeren får blackjack.

• lNEJ-knap: Fravælger forsikring.

• lBlackjack-ikon: Dukker op ved siden af den relevante hånd i tilfælde af blackjack.

Spræng-ikon: Dukker op ved siden af hånden, der sprænger.

• lForsikringsikon: Dukker op ved siden af dealerens hånd, hvis forsikringen er blevet taget.

• lLyd til-knap: Lyd og musik er slået til, klik på knappen for at slå spillyde fra.

• lSamlet indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
  • lSidste gevinst: Viser det seneste vundne beløb. Erstatter "Samlet indsats" og dukker kun op ved tilbagevenden til spillet, hvis det sidste resultat i den forrige spilsession gav gevinst. l Saldo: Viser den nuværende konto-saldo i den valgte valuta. l Indsats-interval: Minimum og maksimum indsats og indsats-rækkevidde. l Antallet af kortsæt: Viser antallet af kortsæt i spillet.
GENSATS-knap: Erstatter din sidste aktive indsats. Lobby-knap: Afslutter dit spil, og tager dig med til en lobby, hvor du kan vælge et lignende spil at spille. Lyd fra-knap: Lyd og musik er slået fra, klik på knappen for at slå spillyde til.

Yderligere oplysninger

• lDette spil spilles med en optaget video af dealeren. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • lSaldoen opdateres, når der gives kort - hvis "DOBBELT", "SPLIT" og/eller forsikring vælges og i tilfælde af gevinst.
  • lI tilfælde af afbrydelse, vil enhver saldoændring og/eller gevinstbeløbet fra sidste spin blive vist, når man vender tilbage til spillet.

• lI tilfælde af afbrydelse under en ikke-afgjort spilrunde, genoptages spillet fra afbrydelsesøjeblikket.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren, før forbindelsen afbrydes, vises data fra det forrige spil.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
  • lVærdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Overordnet TBP: 99,51%.
  • lForsikring: 92,60%. l Sideindsats (21+3): 92,86%.

Seneste opdatering: 11-01-2023