Slider Blackjack

bjsport

Spillets formål:

Formålet med Blackjack er at samle kort med en værdi så tæt på 21 som muligt uden at overskride 21 Håndens værdi er summen af værdien af hvert kort på hånden. Værdien af kortene er følgende:

 • Kortene fra 2 til 10 har deres pålydende værdi. Kortene J, Q, og K har alle vördien 10. Et es tæller som et eller 11: Hvis værdien 11 gør at din håndværdi overstiger 21 (‘går bust’), tæller et es som et. Soft total: En hånd der indeholder et es, som kan have værdien 11 uden at den samlede værdi overstiger 21. For eksempel, Es-6 er en soft 17
 • Hard total: En hånd der indeholder et es, som kun kan have værdien 1 (et) fordi en værdi af 11 gør, at hånden overstiger 2 For eksempel, Es-6-10 er en hard 17. En uafgjort mellem spilleren og Huset kaldes et 'push' og betyder, at der ikke er en vinder eller taber.
 • Hvis de første to kort er et es og et 10-points kort (knægt, dame, konge eller 10), kendes det som en blackjack og er en automatisk gevinst for spilleren fra 1.5 til 1, medmindre Huset får uafgjort

Spilinformation

 • Indsatsgrænserne vises i titellisten på spilskærmen og i midten af spilvinduet under teksten Bekræft spil
 • Der anvendes én bunke kort på 52 kort.
 • Kortene blandes før hvert spil.
 • Dealeren trækker et kort på soft 17.
 • Hvor mange kort, dealeren eller spilleren kan få er kun begrænset ved valg (når du vælger "STAND"), eller når håndens værdi bliver større end eller lig med 21, undtagen i tilfælde med fordobling eller opdeling af esser. I disse tilfælde bliver der kun uddelt et ekstra kort

Sådan spiller du

 • Vælg det beløb, du vil satse på en given hånd, ved at klikke på en chip med den pågældende værdi nederst i spillet
 • Du kan øge din indsats ved at vælge tilsvarende chips nederst i spillet eller sænke indsatsen ved at trykke på knappen til venstre for det satte spil. Du kan fjerne alle spil ved at klikke på "X"-knappen som vises til højre for det satte spil. Indsatsen tages direkte fra din konto. Når du har valgt indsatsbeløb klikker du på knappen Deal
 • Når du har valgt indsatsbeløb klikker du på knappen Deal
 • Din saldo vises i kontosektionen, efter du har bekræftet den valgte indsats og har klikket på Deal.
 • Samlet indsats: Den totale indsats i spillet vises i sektionen Samlet indsats.
 • Afhængig af dine kortværdier kan du vælge mellem: "HIT", "STAND", "DOUBLE", "SPLIT" eller "SURRENDER" i henhold til spillereglerne.
 • Hvis dealeren får 10, knægt, dame, konge eller es som første kort, tjekker han, om han har blackjack, før du har fuldført din hånd.
 • Hvis dealeren får et Es og du ikke har Blackjack, tilbydes du en insurence.
 • Når spillet afsluttes, vises sluthændene, indtil du trykker på "Nyt spil", "Rebet" eller 2x indsats"-knapperne. Eventuel gevinst vises. Din opdaterede saldo vises også. Du har nu mulighed for at sætte samme spil igen eller at vælge en ny indsats.
 • Korttæller: Total håndværdi vises i det gule vindue oppe i midten af hånden.
 • For en hånd, som indeholder et es, vises 2 tal i korttællervinduet med "/" mellem dem. Det er for at vise, at es regnes som 1 respektive 11.
 • Bemærk venligst at spillerens saldo vises længst nede på spilskærmen.
 • Du kan kun spille med rigtige penge.
 • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Valgmuligheder:

Stand Klik på 'stand'-knappen for ikke at få flere kort og beholde den pågældende værdi. Du kan vælge stand når som helst. Når dealeren har færdig med sin hånd, vil din og dealerens hånd blive sammenlignet.

Hit: Du kan få kort ved at klikke på 'hit' -knappen indtil du enten vælger stand, din hånd når 21 eller din hånd går over 21 (bust).

Double bet: Efter du har fået uddelt dine to første kort på 9, 10 eller 11, får du muligheden for at foretage en 'Double'. Hvis du vælger dette, bliver indsatsen automatisk fordoblet, og du får uddelt et kort til og din hånd står. Du bliver også tilbudt double efter du har splittet

Hvis du taber spillet, mister du hele indsatsen, dvs

Split: Hvis du har to kort med samme værdi (f.eks. to 7-ere eller to 10-ere, eller to billedkort), kan du klikke på 'split' for at splitte kortene i to forskellige hænder. Denne mulighed er også tilgængelig hvis du får to esser som de første kort. Hvis du vælger denne mulighed, sættes et ekstra spil (ud over det originale spil) automatisk.

Du kan kun spillet én gang, selvom flere split-muligheder opstår. Hvis din hånd er kvalificeret til split, men din saldo er for lav til at sætte det ekstra spil, vil der ved et klik på knappen blive åbnet et besked-vindue som informerer dig om at din saldo er for lav.

Du kan trække så mange kort, du vil, for hver hånd, undtagen når du splitter es. Hvis du splitter es, får du kun uddelt et kort til hver splittet hånd. Hvis du får 10 eller et billedkort oveni esset, regnes hånden som 21, ikke som blackjack

Hvis du får et es til en splittet hånd med en 10er, tæller det som 21 og ikke Blackjack.

Sådan spiller du med split-muligheden

 • Når du har klikket på 'Split', splittes kortene op på to separate hænder, og endnu et kort gives til hver af hænderne. Hånden med en pil, som peger på den, viser, at det er den aktive hånd (dvs. den hånd du spiller i øjeblikket).
 • Klik på Hit-, Stand- eller Double-knappen.
 • Når den første hånd er afgjort, flyttes pilen til den anden hånd.
 • Klik på Hit-, Stand- eller Double-knappen.

Insurance 'Insurance' giver dig mulighed for at beskytte dig selv, hvis du tror, at dealeren vil få blackjack Du kan vælge at beskytte din hånd mod dealerens Blackjack ved at klikke på Yes-knappen. 'Insurance' koster 50% af den oprindelige indsats og lægges til din oprindelige indsats. Vælger du 'Insurance', bliver ekstraspillet automatisk sat.

Dit insurance spil afgøres efter du har spillet din hånd. Hvis dealeren får blackjack, får du udbetalt 2:1 og taber det oprindelige spil Hvis dealeren ikke får blackjack, taber du 'Insurance'-spillet, og det oprindelige spil fortsætter.

Der sættes ikke noget 'Insurance'-spil hvis der klikke på No-knappen.

Hvis din hånd er kvalificeret til 'Insurance', men du har for lidt penge på din konto, får du mulighed for at klikke på ‘Yes’ eller ‘No’-knapperne. Når du klikker på 'Yes'-knappen vises der en meddelelse om, at din saldo er utilstrækkelig til at udføre denne handling med kasse-knappen til at foretage en indbetaling og spillet skærmen vil fortsætte med at vise 'Yes'-knappen indtil der er nok penge på din konto til at sætte spillet, eller der klikkes på 'No'.

Dealer Blackjack: Hvis dealeren har en A, 10, J, Q, eller K som up-kort, kan han have Blackjack. Dealeren tjekker for Blackjack, når du har spillet din hånd. Hvis dealeren har Blackjack og du ikke har en matchende hånd, er din hånd tabt. Hvis i begge har Blackjack, er resultatet Push og du vil få din indsats tilbage.

Besked om håndstatus:

PUSH - Push status vises, når spilleren og dealeren har samme hånd værdi. Indsatsen tilbagebetales i så fald til spilleren.

DU VANDT - "Du vinder" status vises, når spillerens hånd er højere end dealerens eller dealerens går bust.

Dealeren vinder - 'Dealeren vinder' status vises, når spillerens hånd bliver slået af dealerens hånd.

BUST – Bust status vises, når spillerens hånd går over 21.

BLACKJACK – Blackjack status vises når spilleren eller dealeren får 21 med to kort.

Spiller vinderbeskeder:

1. En håndstatus-besked vises over gevinsthånden, og de vundne chips lægges til den originale indsats

2. Gevinstbeløbet vises

3. Gevinst og original indsats animeres og vises i saldofeltet

Gevinstoversigt

Gevinsttype Beskrivelse Udbetaling
Blackjack Blackjack, eller "naturlig", giver en samlet værdi på 21 på dine første to kort 21 er et es og et andet kort med værdien 10 Hvis du f.eks. splitter et par esser og derefter trækker et kort med værdien 10 til et af esserne, vil dette ikke tælle som blackjack, men blot være en samlet værdi på 21. En spillers blackjack slår alle dealerens samlede værdier, undtaget Blackjack. Hvis både du og dealeren har blackjack er hånden uafgjort eller "push" og der er ingen vinder eller taber. 3:2
Normal gevinst Spillerens samlede værdi er større end dealerens men mindre end eller lig med 21. 1 til 1
Push Den samlede værdi af både dealerens og spillerens hånd er den samme Uafgjort. Du får din indsats tilbage
Forsikring Tilbudt på dealerens es for at forsikre spillerens hænder mod dealerens blackjack. Forsikring koster 50% af indsatsbeløbet foruden den oprindelige indsats, som du placerede. Hvis dealeren får en blackjack betaler forsikringsindsatsen 2 til 1. Spilleren mister den oprindelige indsats. Hvis dealeren ikke får blackjack mister du den forsikrede indsats og spillet fortsætter med det oprindelige indsatsbeløb.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 99.685%.

Sådan sætter du penge ind på din konto

Hvis du vil indbetale penge på din konto, skal du klikke på saldo øverst i højre hjørne på værktøjslisten og vælge den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo ryger under det mindste indsatsbeløb, vises meddelelsen om, at din saldo er utilstrækkelig til at udføre denne handling med en 'Indbetalings'-knap. Hvis du klikker på "Indbetalings"-knappen åbnes indbetalingssiden.

Hvis du vil overføre penge til din konto, skal du klikke på 'Saldo' til højre på værktøjsmenuen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen til spillet efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af dig, betragtes spillet som fuldført. Når du logger ind igen, kan du tjekke resultatet under spillogs.

Hvis du mister forbindelsen, mens du er i gang, f.eks efter kortene er blevet delt ud, bliver du bedt om at fuldføre spillet, når du logger ind igen. Efter afsluttet spil kan du spille samme spil igen eller vælge et andet.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Sidst opdateret: 11/14/2014

Seneste opdatering: 10-05-2017