European Blackjack Multihands

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Placering af indsatser

For at placere indsatser, skal du først klikke på den ønskede chip og så på det sted på bordet, hvor du ønsker at placere din chip. Din chip vil da blive lagt til din samlede indsats. Alle indsatser skal være indenfor bordgrænserne. For at fjerne en indsats skal du vælge 'X'-chippen og så klikke på den chip, du gerne vil have fjernet. For at fjerne alle indsatser, klik på RYD ALT.

Spilleregler

Tilbagebetalingsprocenten baseret på bedste strategi er 99,34 %

I Blackjack er dit mål at få en hånd med en værdi tættere på 21 end dealerens. Hvis din hånd overstiger 21, går du "bust" og taber din indsats. Hvis dealeren går "bust" vinder du. Alle normale gevinster udbetaler 1:1.

For at beregne din hånds værdi, bliver værdien talt sammen i henhold til følgende regler:

• Kortene fra 2 til 10 har tilsvarende kortværdi.
  • Knægt, dame og konge har værdien 10.
  • Et es har enten værdien 1 eller 11, afhængigt af, hvad der er mest fordelagtigt.
  • Farven på kortene betyder ingenting i Blackjack.

Bordreglene er som følger:

• Kortene blandes efter hver hånd.
  • Dealeren skal stå på 17.
  • Du kan kun splitte en hånd én gang.
  • Du får kun et ekstra kort for et splittet es.
  • En hånd som får værdien 21 efter splitning, regnes som 21 og ikke blackjack.
  • Spil op til tre hænder.
  • Spilles med 6 sæt kort.
  • Dobbelt på hard 9-11
  • Ingen peek
  • Blackjack udbetaler 3:2.

Handlinger

• Sats igen- Placerer den samme indledende indsats som i forrige runde.
  • Giv- Starter spillet, når en indsats er placeret.
  • Hit- Klik "HIT" for at få tildelt et ekstra kort. Du kan klikke på "Hit" flere gange, før du vælger "Stå".
  • Chip- Vælg den chip, du vil satse.
  • "X" chip- Klik på "X"-chippen på enhver placeret chip for at fjerne din indsats
  • Stå- Tryk "Stå", hvis du er tilfreds med værdien af din hånd og ikke ønsker yderligere kort. (Du står automatisk på en hånd der rammer 21).
  • Split- Hvis dine to første kort har samme værdi, f.eks. 8 og 8 eller bonde og konge, så kan du splitte dem til to forskellige hænder ved at placere en ekstra indsats svarende til din oprindelige indsats. Herefter spiller du hænderne én af gangen.
  • Fordobbel- Efter at have modtaget dine to første kort, kan du fordoble din indsats. Du vil modtage yderligere et kort, der afslutter din hånd.
  • Blackjack- Hvis de første to kort, der uddeles, giver en totalsum på 21, er der tale om blackjack. Blackjack slår en hånd på 21, som er sat sammen af tre eller flere kort.
  • Bust- Du går bust og mister automatisk din indsats, hvis værdien af din hånd overstiger 21. Hvis dealeren går bust, vinder du automatisk runden.
  • Forsikring- Når dealerens første kort er et es, har du muligheden for at sikre dig med en forsikring, som svarer til halvdelen af din oprindelige indsats. Hvis dealeren får blackjack, vinder du 2 til 1 på dit forsikringsspil og hånden afsluttes. Hvis dealeren ikke får blackjack, taber du din forsikringsindsats og spillet går videre som sædvanlig.
  • Push- Når værdien på dealerens hånd er 17-21 og matcher værdien på din hånd, resulterer det i "push", og du får indsatsen tilbage.