Single-player blackjack

Formålet med blackjack er at samle kort med en samlet værdi så tæt på 21 som muligt, uden at gå over 21 (gå "bust"). Værdien af en hånd er summen af de kortværdier du sidder med på hånden. Kortenes værdi er som følger:

 • Kortene fra 2 til 10 har den pålydende værdi.
 • Billedkort (knægt, dame og konge) har værdien 10.
 • Et es tæller som 1 eller 11. Kortet tæller som 11, medmindre det medfører, at hånden er over 21 ("bust"). I sådanne tilfælde har kortet værdien 1.
 • Soft total: En hånd, som indeholder et es, der kan tælle som 11, uden at totalen overstiger 21. F.eks. er es-6 en soft 17.
 • Hard total: En hånd, som indeholder et es, der kun kan tælle som 1, idet 11 vil gøre hånden større end 21. F.eks. er es-6-10 en hard 17.

Hvis spilleren og Huset er lige store, er der ingen vinder eller taber. Dette kaldes en 'push'. Et es og et 10-kort, 'blackjack', som de første to kort vinder automatisk 1,5:1, hvis dealeren ikke får det samme.

Spilinformation

 • Spillet og dets regler er det samme, uanset om der spilles med rigtige penge eller virtuelle penge.
 • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
 • I Las Vegas Downtown-versionen af blackjack bruges otte kortbunker. Hver kortbunke har 52 kort.
 • Kortene blandes før hvert spil.
 • Dealeren trækker et kort på soft 17.
 • Op til 3 splits er tilladt.
 • Antallet af kort til en spiller er kun begrænset af spillerens eget valg (ved at klikke på "STÅ"), eller hvis hånden bliver større end eller lig med 21.
 • Hvis dealeren har 10, knægt, dame eller konge som up-card, er det muligt, han har blackjack. Det betyder, at din hånd automatisk taber, medmindre du også har blackjack. I denne situation vil dealeren straks se efter en blackjack og indsamle den tabende indsats.

Sådan spiller du

 • Dine chips er placeret i højre side af bordet i henhold til værdi.
 • Vælg beløbet, du vil satse, ved at klikke på chippen med den ønskede værdi. Du kan reducere det satsede beløb ved at klikke på "INDSATS".
 • Når du har valgt din indsats, skal du klikke på "GIV KORT"-knappen for at starte spillet. Du kan kun gøre dette, hvis din indsats er lig med eller større end det krævede minimum.
 • Alt afhængig af dine korts styrke, kan du vælge mellemfølgende muligheder: "NYT KORT", "STÅ", "FORDOBLE", "SPLIT" eller "GIV OP" i henhold til spillereglene.
 • Hvis dealeren har 10, knægt, dame, konge eller es som første kort, vil han tjekke, om han har blackjack, inden du trækker dit tredje kort.
 • "FORSIKRING" tilbydes, hvis dealeren får es som første kort.
 • Når spilleren eller dealeren vælger at stå eller går "bust", ses resultaterne under dealeren og spillerkortene samt i rullevinduet.
 • Klik på "SATS IGEN" for at spille et nyt spil med samme indsats.
 • Hvis du vil spille med en ny indsats, skal du klikke på den ønskede chip-værdi (klik først på "RYD", hvis du vil spille med en anden indsats).
 • Din spilsaldo ses i nederste, venstre hjørne af spilleskærmen.
 • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere penge fra din konto.
 • Klik på "REGLER" for at se spillereglerne.
 • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
 • Klik på "VERSION" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
 • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet.

Mulige spillealternativer:

Stå: Ved at klikke på "STÅ" beholder din hånd sin nuværende værdi. Du kan når som helst vælge at stå. Når du er tilfreds med din hånd, skal du klikke på "STÅ", hvorefter din hånd sammenlignes med dealerens endelige hånd.

Nyt kort: Du fortsætter med at trække kort, indtil du beslutter dig for at stå eller går "bust". Klik på "NYT KORT" for at få det næste kort.

Fordobling: Hvis dine to første kort samlet giver 9, 10 eller 11 (med undtagelse af blackjack) får du tilbudt muligheden for at fordoble. Når du vælger denne mulighed bliver indsatsbeløbet automatisk fordoblet og du får et kort mere. Hånden står derefter automatisk efter dette kort. Fordobling er også en mulighed, forudsat at du har 9, 10 eller 11, efter et split. Hvis din hånd giver mulighed for fordobling, men du ikke har penge nok til den ekstra indsats, får du ikke tilbudt denne mulighed.

Hvis du taber din indsats mister du hele beløbet, dvs. den oprindelige indsats samt det ekstra beløb satset i forbindelse med fordoblingen.

Split: Hvis du har to kort med samme værdi (f.eks. to 7'ere), kan du klikke på 'Split' for at splitte kortene op på to separate hænder. Denne mulighed har du også, hvis du får to esser som første kort. Når du vælger denne mulighed, foretages automatisk en yderligere indsats magen til den første.

Hvis du ikke har nok penge på din spillesaldo til den ekstra indsats, vil du ikke blive tilbudt dette alternativ, uanset om du skulle få to kort med samme værdi.

Du kan trække lige så mange kort, du vil, på hver split-hånd, med undtagelse af splitning på esser. Hvis du splitter på esser, får hvert es kun ét nyt kort. Hvis et 10-værdi-kort uddeles til et af esserne, tæller hånden for 21, ikke for blackjack.

Sådan foretager du et 'split':

 • Når du har klikket på 'Split', splittes kortene op på to separate hænder, og hver hånd får et kort til. En pil peger på hånden, du spiller i øjeblikket.
 • Klik på "NYT KORT", "STÅ" eller på en af de andre muligheder.
 • Når hånden er færdig, aktiveres den anden hånd.
 • Klik på "NYT KORT", "STÅ" eller på en af de andre muligheder.

Forsikring: Med "forsikring" kan du beskytte/forsikre dig mod at dealeren får blackjack. Hvis dealerens første kort (det åbne kort) er et es, kan du forsikre din hånd ved at klikke på "FORSIKRING". Forsikring koster 50% af indsatsen og lægges oven i din oprindelige indsats. Den ekstra indsats laves automatisk, når du forsikrer.

Hvis dealeren har en blackjack, betaler forsikringen 2:1, og du mister den oprindelige indsats. Hvis dealeren ikke trækker en blackjack, mister du den forsikrede indsats, og spillet fortsætter med den oprindelige indsats. Du kan ikke forsikre, hvis du får en blackjack.

Du får ikke muligheden for at forsikre din hånd, hvis der ikke er penge nok på din konto til den ekstra indsats.

Giv op: Når du har fået uddelt de to første kort, kan du vælge ikke at fortsætte med at spille denne hånd og at få den halve indsats tilbage ved at klikke på ‘Giv op’. Du har kun mulighed for at give op, efter du har fået uddelt to kort. Du skal foretage dit valg, før du vælger 'double', 'split' , 'stand' eller 'hit'.

'Giv op' bliver tilbudt, efter at dealeren har tjekket, om han har blackjack. Hvis dealerens andet kort giver ham blackjack, taber du hele indsatsen, og runden bliver avsluttet. Hvis dealerens andet kort ikke giver ham blackjack og du vælger 'Giv op', får du halvdelen af din indsats tilbage.

Gevinstoversigt

Vindermåde Beskrivelse Gevinst
Blackjack Blackjack (også kaldet "naturlig blackjack") er 21 med de første to kort. En blackjack er således et es og et hvilket som helst 10-kort og skal altså være de første to kort. Hvis du splitter to esser og trækker et 10-kort på en af dem, har du 21 og ikke blackjack. Din blackjack slår en hvilken som helst dealertotal (inklusive en dealers naturlige 21) med undtagelse af en dealers blackjack. Hvis både du og dealeren har blackjack, er hånden uafgjort, og ingen vinder eller taber. 1,5 : 1
(normal vindermåde) Din total er større end dealerens, men mindre end eller lig med 21. 1 til 1
Uafgjort Den samlede værdi af både din hånd og dealerens hånd er den samme. Du får din indsats tilbage.
Forsikring Tilbydes, når dealerens første hånd er et es for at sikre dig, hvis dealeren får blackjack. Det koster 50% af indsatsbeløbet oven i din oprindelige indsats.

Hvis dealeren får blackjack, betaler forsikringen 2:1. Du mister din oprindelige indsats.

Hvis dealeren ikke får blackjack, mister du forsikringsindsatsen, og spillet fortsætter med det oprindelige indsatsbeløb.

Giv op Kun tilladt ved første to kort. Du kan vælge at afslutte hånden. Hvis dealerens andet kort resulterer i blackjack, tager dealeren hele din indsats.

Hvis dealerens andet kort ikke medfører en blackjack får du halvdelen af din indsats tilbage.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 99.34%. 

Jeg kan ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen mens du spiller blackjack, log venligst ind på din pokerkonto igen og fuldfør spillet. Hvis spillet ikke genåbnes eller du har andre problemer, bedes du kontakte vores kundeservice.

Vær opmærksom på at beløbet du har at spille for ikke bliver tilgængeligt for andre spil på pokerbordene, før du har fuldført det uafsluttede blackjackspil.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 29-03-2018