Hi-Lo

OM SPILLET

Hi-Lo er et spil, hvor målet er at gætte det næste kort! Når du trykker INDSATS, begynder spillet. Du vil derefter kunne vælge mellem fire muligheder for at gætte værdien eller farven af det næste kort.

FUNKTIONER

SATS OG VIND

Før du placerer din indsats, kan du springe det aktuelle kort over og modtage et nyt kort, så mange gange du vil. Måske har du et heldigt kort, som du vil starte med, eller du vil måske altid starte med en konge eller et es? Uanset hvad du foretrækker, så giver Hi-Lo dig mulighed for at spille på din måde.

Når du trykker INDSATS, starter spillet med det kort, der vises i midten af skærmen. Du kan fortsætte med at spille, indtil du indsamler dine gevinster, eller indtil du taber.

GÆT DET NÆSTE KORT

Du kan vælge mellem fire tilgængelige muligheder for at gætte, hvad det næste kort vil være. Så snart du trykker på en af de fire knapper, så vises det næste kort. Hvis du gættede korrekt, så vil det tælle som en gevinst, og det vindende beløb vil blive tilføjet til dit samlede gevinstbeløb. Hvis du gætter forkert, så vil spillet slutte, og du vil miste alle dine gevinster. Hvert nyt kort udvælges tilfældigt fra et nyt sæt spillekort, hvilket betyder, at det samme kort kan vises mere end én gang pr. spil, og oddsene for at få et bestemt kort påvirkes ikke af de aktuelle eller foregående kort.

De fire muligheder, der er tilgængelige at vælge imellem, er:

  1. Højere eller samme: Gæt, at det næste kort vil have en værdi der er højere eller lig med værdien af det aktuelle kort. Konge er kortet med den højeste værdi.
  2. Lavere eller samme: Gæt, at det næste kort vil have en værdi der er lavere eller lig med værdien af det aktuelle kort. Es er kortet med den laveste værdi.
  3. Rød: Gæt, at det næste kort bliver et rødt kort.
  4. Sort: Gæt, at det næste kort bliver et sort kort.

Under hver mulighed er der to tal: det venstre tal viser det beløb (som en multiplikator af din indsats), som din indsamlelige gevinst vil stige til, hvis du gætter rigtigt ved at vælge den mulighed; det højre tal viser sandsynligheden (som en procentdel) for, at dette gæt er korrekt baseret på det aktuelle kort i spil.

I løbet af spillet kan du også springe det aktuelle kort over og modtage et nyt kort op til 5 gange per runde. Når du har sprunget 5 kort over, så skal du foretage et nyt valg fra de fire muligheder ovenfor, før du kan springe over igen.

INDSAML DIN GEVINST

For hvert korrekt gæt vil gevinsten for det gæt blive tilføjet til dit indsamlingsbare beløb. På ethvert tidspunkt i spillet, før du foretager dit næste gæt, kan du vælge at indsamle din gevinst i stedet for at fortsætte med at spille. Hvis du gør det, tildeles du det samlede gevinstbeløb og afslutter det aktuelle spil.

Det indsamlingsbare gevinstbeløb vises på INDSAML-knappen under det aktuelle kort.

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

RTP i dette spil er 96%. RTP beregnes deterministisk ud fra en teoretisk sandsynlighedsmodel. RTP blev verificeret ved at køre 10.000.000.000 simuleringer.

Den maksimale gevinst for dette spil er 5000 gange din indsats.

Hvis den præmie, der tildeles af det næste korrekte gæt på en af de fire muligheder, ville medføre, at dit indsamlingsbare beløb overstiger den maksimale gevinst, så vil den mulighed blive deaktiveret. Hvis alle muligheder er deaktiveret, så tildeles dit gevinstbeløb automatisk, og spillet afsluttes.

MÅDER AT VINDE PÅ

Placer en indsats for at starte spillet. Lav mindst et korrekt gæt ved at vælge en af de fire muligheder og indsaml derefter dine gevinster.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr..

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-06-14 13:49 UTC

Spilversion 1.0.3

Serverversion 2.0.102

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 24-07-2023