Blocks

OM SPILLET

I spillet BLOCKS gælder det om at danne farveklynger! Når du trykker på INDSATS, begynder spillet og blokkene vendes. Spil med en højrisikokonfiguration og dan en klynge med 9 blokke for at vinde den maksimale gevinst på 5.000 gange din indsats!

UDBETALINGSOVERSIGT

Multiplikatorer vises under blokkene, og disse multiplikatorer viser, hvor meget du vil blive tildelt, hvis en klynge med det tilsvarende antal blokke fremkommer. Det faktisk tildelte beløb beregnes ved at gange dit indsatsniveau med den tildelte multiplikator.

INDSTILLINGSMENU

Spilindstillingerne kan konfigureres i indstillingsmenuen.

De tilgængelige risikoniveauer, der kan vælges, er Lav, Mellem og Høj. Den valgte risiko ændrer konfigurationen af multiplikatorerne nederst i spillet.

Spillet består af 9 blokke i et 3x3 gitter. Hver blok har 6 sider med en forskellig farve på hver side. Det tilgængelige risikoniveau påvirker antallet af blokke, der skal danne en vindende klynge:

Lav: Få 3-9 farver i klynger for at vinde

Medium: Få 4-9 farver i klynger for at vinde

Høj: Få 5-9 farver i klynger for at vinde

INDSATS

Tryk på INDSATS for at vende blokkene.

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

RTP i dette spil er 96%. RTP beregnes deterministisk ud fra en teoretisk sandsynlighedsmodel. RTP blev verificeret ved at køre 10.000.000.000 simuleringer.

Den maksimale gevinst for dette spil er 5000 gange din indsats.

MÅDER AT VINDE PÅ

Du vinder, når der lander blokke i samme farve ved siden af hinanden, hvilket danner en klynge. Det antal blokke i en klynge, der kræves for at vinde, afhænger af det valgte risikoniveau.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr..

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 19-09-2023