Coins

COINS er et chancespil, hvor målet er at lande mønten med kronen op.

Før du placerer indsatsen, kan du konfigurere spillet ved at vælge hvor mange mønter, du vil have. Et større antal mønter øger den potentielle udbetaling.

Placer din indsats, og alle mønter vil vendes. Hvis alle mønter lander med kronen op, bliver du tildelt den samlede udbetaling for det antal mønter.

UDBETALINGSOVERSIGT

Over spillefeltet er der to bjælker med tal. Tallet til venstre viser oddsene for at vinde. Tallet til højre viser udbetalingsniveauet (udtrykt som en multiplikator af din indsats) for antallet af valgte mønter.

INDSTILLINGSMENU

Antallet af mønter kan konfigureres på indstillingsskærmen. Det mindste antal mønter du kan vælge er 1, og maksimum er 12. Jo flere mønter du vælger, jo større er spillets potentielle udbetaling, men det bliver også mere udfordrende at vinde. Du kan konfigurere spillet, så det passer til din egen spillestil!

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

RTP i dette spil er 94%. RTP beregnes deterministisk ud fra en teoretisk sandsynlighedsmodel. RTP blev verificeret ved at køre 10.000.000.000 simuleringer.

Maks. gevinsten for dette spil er 3850 ganget med din indsats.

MÅDER AT VINDE PÅ

Vend mindst 1 mønt og land alle mønter med kronen op for at vinde.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr..

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-03-01 13:27 UTC

Seneste opdatering: 08-07-2022