Plinko Go

Hvordan man spiller

• Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 94%
  • Tryk på spin-knappen for at udløse en bold til Plinko-brættet.
  • Vælg mellem to separate indstillinger, der påvirker volatiliteten.
  • Vælg mellem Lav, Mellem eller Høj for at bestemme, hvor spredte præmierne er.
  • Vælg mellem 8, 10, 12 eller 14 rækker af pinde for at ændre, hvor mange præmier der tilbydes.

Yderligere information

• Den maksimale udbetaling ved buyin-spil er 420 x indsatsen.
  • Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil refunderes.
  • Sidst opdateret 27/02/23
  • V 1.22002.23.1

Seneste opdatering: 23-05-2023