Tens or Better

Spillets mål

Tens or Better er et videopokerspil, der spilles imod maskinen. Det er et ethånds-videopokerspil, og formålet med spillet er at opnå en pokerhånd med fem kort, som indeholder mindst et par 10'ere eller bedre op til maks. en Royal Flush. Se 'gevinstoversigten' nedenfor for at få flere oplysninger. Du foretager din indsats, og maskinen giver dig indledningsvis fem kort. Derefter vælger du de kort, du vil beholde, og de kort, du vil smide. Når du klikker på ”TRÆK”, erstatter maskinen de kort, du smider. Du vinder i overensstemmelse med dine hænders værdi.

Spilleoversigt

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) har samme værdi.
  • Spillet spilles med et sæt spillekort med 52 kort. Dette består af 52 almindelige spillekort.
  • Kortene blandes ved starten af hvert spil.

Sådan spiller du

• Den mindste indsats er 0,10 EUR, og den maksimale indsats er 250 EUR.
  • Hvis din spilsaldo er mindre end 1 EUR, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • 'Credits' og 'Total Bet' vises under de fem kort.
  • Du kan ændre indsatserne ved hjælp af op-/ned-pileknapperne, der findes over og under 'BET' nederst til højre i spilskærmen.
  • Den samlede indsats vises i feltet 'Total Bet', der er placeret under de fem kort nederst i spilskærmen.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'CREDITS' og 'TOTAL BET'.
  • Gevinstoversigt: Maskinen udbetaler i henhold til GEVINSTOVERSIGT, der vises i højre side af skærmen. Gevinsterne, der vises i 'GEVINSTOVERSIGT', er for en enhedsindsats, og de vises i form af kreditter. Hvis du vil vide det effektive gevinstbeløb, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Klik på 'Giv kort' for at modtage fem kort med billedsiden opad.
  • Den indbyggede Auto-Hold-funktion vælger automatisk de kort, der skal beholdes baseret på den bedste strategi. Du kan fravælge et kort, der er markeret med 'HOLD', ved at klikke på det.
  • Auto-Hold-funktionen kan slås fra.
  • Hvis du vil beholde et kort, kan du enten klikke på knappen 'HOLD', der er placeret under de fem kort, eller du kan klikke på det pågældende kort. Hvis du vil fjerne 'HOLD'-symbolet, kan du enten klikke på kortet igen eller på knappen 'HOLD'.
  • Når du har truffet dit valg, skal du klikke på 'TRÆK'. De kortene, der ikke beholdes, udskiftes, så du sidder med din endelige hånd.
  • Hvorvidt du vinder eller ej, er baseret på kombinationen af værdien af den endelige hånd og gevinstoversigten, der er placeret i højre siden af spilskærmen.
  • Din gevinst vises som en besked i fed skrifttype over de fem kort.
  • Måleren Credits tilpasses alt efter gevinstbeløbet.
  • Standardindsatsen for næste spil er den samme som den indsats, du foretog i det foregående spil. Du kan derefter vælge, om din indsats skal øges eller mindskes.
  • Klik på knappen 'REGLER', der vises allernederst til venstre i spilskærmen, for at få vist spillereglerne.
  • Klik på knappen 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'VERSION' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spilsaldoen fra din Danske Spil Account variale.
  • Forlad spillet ved at klikke på 'FORLAD SPIL'.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Paytable

• 'Gevinstoversigten' viser gevinsterne for vinderhænder.
  • Kun den højeste kombination giver gevinst.
  • Alle gevinster, der vises i 'GEVINSTOVERSIGT', er angivet i kreditter. Hvis du vil beregne det tilsvarende beløb i dollars/cent, skal du gange gevinsten med det satsede beløb.
Gevinstoversigt
Pokerhænder Gevinst Kort
Royal flush 1000 E, K, D, Kn, 10 i samme farve.
Straight flush 40 Fem kort i samme farve i rækkefølge.
Fire ens 20 Fire kort af samme værdi.
Fuldt hus 6 Tre ens samt et par.
Flush 5 Fem kort i samme farve.
Straight 4 Fem kort i rækkefølge (esser kan benyttes som højeste eller laveste kort).
Tre ens 3 Tre kort af samme værdi.
To par 2 To par med forskellige værdier.
10'ere eller bedre 1 Et par 10'ere eller bedre.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 98.41%.

Husets fordel (margin) og sandsynligheden for vinderhænder er angivet nedenfor.

1. Husets fordel = 1.59%
2. Sandsynlighed for forekomst

Hånd Sandsynlighed Chance for forekomst i en million spil
Royal Flush 0,000030 30
Straight Flush 0,000098 98
Fire ens 0,002346 2346
Fuldt hus 0,011456 11456
Flush 0,010665 10665
Straight 0,012359 12359
Tre ens 0,073813 73813
To par 0,128457 128457
10'ere eller bedre 0,253128 253128

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt, mens kortene gives, eller før du trækker kort, skal du logge på din Danske Spil konto igen og færdiggøre det igangværende spil, der automatisk åbnes igen, når du er logget ind. Hvis du bliver afbrudt lige efter, du har trukket kort, betragtes spillet som fuldført. Når du er logget ind igen, kan du se detaljer om spillet i spilloggerne. Hvis du ikke kan få lov til at spille eller oplever andre problemer, bedes du kontakte vores kundeservice.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022