Joker Poker Deuces Wild 100

Spillets mål:

Joker Poker Deuces Wild 100 spilles mod computeren. Det er et spil med 100 hænder og formålet med spillet er at danne en femkorts pokerhånd med mindst tre ens eller højere, op til fire toere plus en joker med så mange af dine 100 hænder som muligt.

Du placerer din indsats og computeren giver dig indledningsvis fem kort. Du vælger herefter de kort, du vil beholde, og dem, du vil skille dig af med. Computeren holder derefter på de samme kort i alle de andre 99 "mini-hænder". Når du klikker på "TRÆK", udskifter computeren de kort, du ikke vil holde på, i alle dine 100 hænder med et nyt spil kort i samtlige hænder. Du vinder i henhold til dine hænders værdi.

Information om spillet:

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) tæller lige meget.
  • Spillet spilles med et kortsæt med 53 kort. Kortsættet består af de 52 normale kort og 1 joker.
  • Jokeren kan erstatte alle andre kort, undtagen de fire toere, i den endelige fem-kortshånd.
  • De fire toere fungerer også som jokere og kan erstatte alle andre kort i den endelige fem-kortshånd.
  • Kortene blandes før starten på et nyt spil.

Sådan spiller du

• Den laveste insats er EUR 1 og den højeste er EUR 400.
  • Felterne med "Kreditter", "Samlet indsats" og "Indsats pr. hånd" vises øverst til venstre i spilskærmen.
  • "Indsats pr. hånd" er det beløb, som du satser i hver enkelt hånd". Du kan ændre indsatserne med op- og nedpilene, som findes på begge sider af "INDSATS" nederst på spilskærmen.
  • Den samlede indsats vises i "Samlet indsats" øverst til venstre på spilskærmen under "Kreditter", som er den samlede placerede indsats på alle hænderne.
  • Gevinstoversigt: Computeren udbetaler gevinsterne i henhold til "GEVINSTOVERSIGT" til både venstre og højre for hovedhånden og også oven over den pågældende hånd. De viste gevinster er pr. indsatsenhed og er vist som kreditter. For at finde den effektive udbetaling, skal du gange den respektive gevinst med beløbet i "Indsats pr. hånd".
  • Vindende "mini-hænder" lyser op i henhold til farvekoden for gevinsttype i gevinstoversigten.
  • Antallet af vinderhænder vises til venstre for hver gevinsttype i gevinstoversigten.
  • Klik på "GIV KORT" for at få fem kort med forsiden opad.
  • Auto-hold vælger automatisk hvilke kort der skal holdes i henhold til den bedste strategi. Du kan fravælge et kort mærket "HOLD" ved at klikke på det.
  • Du kan vælge at slå auto-hold fra.
  • Hvis du klikker på et kort, placeres der et "HOLD"-symbol på kortet. Klik på kortet igen for at fjerne "HOLD"-symbolet fra kortet igen.
  • Hver gang du holder på et kort i den primære hånd, holder du på det samme kort i alle de øvrige 99 "mini-hænder".
  • Når du har valgt kort, skal du klikke på "TRÆK". Kortene, der ikke holdes, udskiftes i hver hånd, så du sidder med din endelige hånd.
  • I hver hånd udskiftes kort fra det til hånden hørende kortspil.
  • Hvorvidt du vinder eller ej baseres på kombinationen af de endelige kort i hver hånd og gevinstoversigten på hver side af den primære hånd.
  • Dine gevinster vises med en stor blinkende font på spilskærmen.
  • Kreditterne justeres i henhold til gevinstbeløbet.
  • Standardindsatsen for det næste spil er den samme indsats som du placerede i det sidste spil. Du kan derefter vælge, om du vil øge eller reducere din indsats.
  • Klik på "REGLER" nederst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Klicka på knappen GAMELOGS (spelloggar) om du vill visa loggar från tidigare spel.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillets aktuelle version.
  • Klik på 'REBUY' for at overføre penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Gevinstoversigt

• Gevinstoversigten vises gevinsterne for de vindende hænder.
  • Kun højeste vindende hånd kommer til udbetaling i hver hånd.
  • Alle gevinster i gevinstoversigten vises i form af kreditter. For at beregne det tilsvarende beløb i dollars/cent, skal du gange gevinsten med "Indsats pr. hånd".
Gevinstoversigt
Pokerhænder Gevinst Kort
Fire toere plus joker 1200 Alle fire toere plus en joker.
Royal Flush 400 E, K, D, Kn samt 10 i samme farve.
Four Deuces 25 Alle fire toere plus ét andet kort.
Wild Royal Flush 12 E, K, D, Kn 10 i samme farve med en joker.
Five of a Kind 8 Fire kort af samme værdi plus et "wild card".
Straight Flush 6 Fem kort i samme farve i numerisk rækkefølge.
Fire ens 3 Fire ens kort.
Full House 3 Tre ens plus et par.
Flush 3 Fem kort i samme farve.
Straight 2 Fem kort i numerisk rækkefølge (es kan være høj eller lav).
Tre ens 1 Tre kort af samme værdi.

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 97,14 %.

Jeg kan ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen efter at du har fået dine kort, skal du logge tilbage på din Danske Spil-konto og afslutte det pågældende spil, som automatisk bliver åbnet når du logger ind igen. Hvis du mister forbindelsen lige efter at have trukket dine kort, bliver spillet anset som afsluttet og du kan se resultatet i din spilhistorik når du logger ind igen. Hvis du ikke kan spille eller har andre problemer, kan du kontakte vores kundeservice.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 06-07-2022