Deuces Wild

Deuces Wild:

main screen

Målet i Deuces Wild er at få en pokerhånd af fem kort, der indeholder en vindende kombination. Jo bedre spillerens hånd er, jo større bliver udbetalingen. Se GEVINSTOVERSIGTEN i spillet for flere detaljer.

Når du placerer dit bet og klikker på GIV KORT, får du fem kort. Vælg derefter hvilke af de fem kort, du vil beholde, og træk de resterende kort. De spil, der ikke holdes, erstattes af nye kort, når der klikkes på Træk kort. Spilleren vinder ifølge præmierne i udbetalingstabellen. Efter hver runde lægges de brugte kort tilbage i bunken og bunken blandes.

Spilinformation:

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) har samme rang.
  • Spillet spilles med et sæt på 52 kort. Dette består af de 51 almindelige spillekort og ét kort, der fungerer som et wildcard, dvs. Deuces (2).
  • Spillet spilles med et enkelt spil kort med 52 kort.
  • Kortene blandes inden hvert spil.
  • Der kan holdes op til 5 kort til "The Draw".

Sådan spiller du

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet, er der valgt en STANDARDINDSATS på forhånd. En spiller kan øge indsatsen ved at klikke på  knappenplus-knap og reducere indsatsen ved at klikke på  knappenminus-knap.
  • Indsatsgrænserne vises på spilskærmen.
  • Gevinstniveauet kan øges ved at klikke på "BET ONE". Gevinstoversigten er angivet med multiplikatorer X1, X2, X3, X4, X5. Gevinstniveauet der spilles med indikeres ved at fremhæve den respektive kolonne i gevinstoversigten.
  • SAMLEDE INDSATS = den valgte INDSATS + den valgte gevinstoversigt multiplikator.
  • Knappen SATS MAKS. indstiller automatisk spillet til at spille med den højeste multiplikationskolonne i gevinstoversigten.
  • GEVINSTOVERSIGT – Udbetalingerne foretages i henhold til GEVINSTOVERSGITEN vist øverst på spilleskærmen.
  • Det samlede gevinstbeløb er udbetalingen i gevinstoversigten ganget med indsatsen.

• '"GEVINSTOVERSIGTEN" viser gevinsterne for vindende hænder.
  • Klik på GIV KORT for at få fem kort uddelt med billedsiden opad.
  • Spilleren kan nu vælge at holde de uddelte kort.
  • Et klik på et kort anbringer et "HOLD"-symbol på det. Klik på knappen 'HOLD' for at holde kortet, klik på 'HOLDT'-kortet igen for at fjerne det, eller klik på 'HOLDT'-knappen.
  • Når du har valgt kort, skal du klikke på 'TRÆK'. De kort, der ikke holdes, vil blive udskiftet fra bunken, på hvilket tidspunkt spillet er afsluttet.
  • Spillerens sidste gevinst er baseret på kombinationen af det sidste sæt kort, der vises efter afslutningen af "trækket".
  • Kun den højeste vindende kombination betales.
  • Spillerens spilsaldo vises i nederste, højre hjørne af spilleskærmen
  •  Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

• Min. indsatsen er $0.10 og maks. indsatsen er $300.00.

Indstillinger:

• Klik på indstillingersetting button  i Hamburger-menuen for at se indstillingerne.
  • HASTIGHED: Hastigheden på de afslørede kort kan vælges. Mulighederne er NORMAL og TURBO.
  • GIV KORT/TRÆK: Ved at markere TIL-indstillingen kan mellemrumstasten bruges til GIV KORT/TRÆK.
  • SKIFT BAGGRUNDSFARVE: Farven på baggrunden kan ændres ved at vælge den ønskede farve fra de angivne indstillinger.

GEVINSTOVERSIGT:

NATURAL ROYAL FLUSH:

Fem kort med samme kulør og sekventiel, pålydende værdi 10, J, Q, K, A vil blive betragtet som en Natural Royal Flush uden wildcard-erstatning.

For eksempel: 10, J, Q, K, A af hjerter, spar, klør, ruder.

FOUR DEUCES:

Fire toere med et hvilket som helst andet kort vil blive betragtet som Four Deuces.

F.eks.: Hjerter to, spar to, klør to, ruder to med hvilket som helst andet kort. 2222A, 22221, 22223 osv. vil blive betragtet som Four Deuces.

WILD ROYAL FLUSH:

Fem kort i samme kulør og rækkefølge med den pålydende værdi 10, J, Q, K, A erstattet af et wildcard, dvs. deuces, betragtes som et Wild Royal Flush.

F.eks.: 10JQK2, 102QKA, 10J2KA osv. vil blive betragtet som Wild Royal Flush

FEM ENS:

Fire kort af samme, pålydende værdi sammen med et wildcard, dvs. deuces, betragtes som Fem Ens. Bortset fra toere.

F.eks.: 101010102, 33332, 44442, 55552 osv. vil blive betragtet som Fem Ens.

STRAIGHT FLUSH:

Straight Flush er en hånd indeholdende fem kort i rækkefølge, alle i samme kulør, undtagen 10,J,Q,K,A.

F.eks. 23456 i hjerter, 678910 i klør, 56789 i spar 34567 i ruder osv. i rækkefølge.

4 ENS

4 kort ud af 5 med samme kortværdi betragtes som 4 ens.

F.eks. 22225,55557,99994 betragtes som 4 ens.

FULL HOUSE:

3 kort ud af 5 med samme kortværdi, og de resterende 2 med samme værdi vil blive betragtet som FULL HOUSE.

F.eks. 5,5,5 i hvilken som helst kulør og 2,2 i hvilken som helst kulør.

FLUSH:

Fem kort med samme kulør og forskellige numre, der ikke er i rækkefølge, betragtes som et Flush.

F.eks. 2,5,A,7,K i hjerter, 3,6,8,J,Q i spar, osv.

STRAIGHT:

Kort med forskellige kulør (ud af 4) og som er i rækkefølge, betragtes som straight.

F.eks. hjerter 4, ruder 5, klør 6, spar 7 og hjerter 8 betragtes som en straight.

3 ENS

3 kort med samme pålydende værdi ud af 5 kort betragtes som 3 ens.

Eks.  33356, 88895 osv. med samme, pålydende værdi kan benyttes.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog over de spil, du har spillet.
  • Klik på Indbetal Indbetal -knappen for at overføre penge til spillerens konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 99.41 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis en spiller mister forbindelsen midt i spillet, vil spilleren blive bedt om at spille spillet færdigt, når han eller hun logger på igen. Når runden er spillet færdig, kan spilleren enten fortsætte spillet eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" Indbetal nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Hvis du har problemer, så kontakt vores 24-7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 06-01-2022