Mega Joker Poker

Mega Joker Poker spilles imod maskinen. Formålet med spillet er at opnå en pokerhånd med fem kort, som indeholder mindst et par konger eller bedre op til maks. en naturlig royal flush. Se ’gevinstoversigten’ nedenfor for at få flere oplysninger.

Du foretager din indsats, og maskinen giver dig fem kort. Derefter vælger du de kort, du vil beholde, og de kort, du vil smide. Maskinen erstatter de kort, du smider, så du sidder med din endelige hånd. Du vinder i overensstemmelse med din hånds værdi.

Information

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) har samme værdi.
  • Spillet spilles med et enkelt sæt spillekort med 52 kort plus én joker.
  • Jokerkortet kan erstatte ethvert andet kort for at sammensætte den bedst mulige vinderhånd.
  • Kortene blandes ved starten af hvert spil.

Sådan spiller du

• Indsatser foretages i form af mønter i dette spil. Mønternes værdi kan ændres ved at klikke på pil op eller pil ned ved siden af møntsymbolet.
  • En mønt er indstillet som standard, når du går ind i spillet.
  • Den samlede indsats vises i feltet ’BET’ nederst i spilskærmen.
  • Den møntværdi, du spiller med, vises på møntsymbolet.
  • Der er en mindste møntværdi og en maksimal møntværdi.
  • Antallet af mønter i spil fremgår i feltet ’COINS’. Du kan spille med en til fem mønter pr. hånd.
  • Antallet af mønter kan forøges ved klik på ’SATS EN’ eller ved valg af kolonnen i gevinstoversigten øverst i skærmen. Antallet af mønter i spil angives også ved markering af den pågældende kolonne i gevinstoversigten.
  • Knappen ’MAKS. INDSATS’ indstiller automatisk maskinen, så der spilles fem mønter af din valgte møntværdi. Klik på knappen ’MAKS. INDSATS’ starter desuden automatisk det næste spil.
  • GEVINSTOVERSIGT - Maskinen udbetaler i henhold til gevinstoversigten, der vises øverst i spilskærmen. De gevinster, der vises i gevinstoversigten, angives i mønter, og hver enkelt kolonne svarer til det satsede antal mønter (én til fem mønter). Det samlede gevinstbeløb er antallet af vundne mønter ganget med møntværdien. Den samlede gevinst vises i feltet ’WIN’.
  • I tilfælde af gevinst fremhæves den relevante linje i gevinstoversigten og angiver håndens styrke og det vundne antal mønter. Hvis du f.eks. spiller med to mønter à 5 USD og får en flush, markerer gevinstoversigten den anden kolonne og flush-linjen og viser dig, at du har vundet 12 mønter. Med en værdi på 5 USD pr. mønt vinder du 60 USD.
  • Klik på ’GIV KORT’ for at modtage fem kort med billedsiden opad.
  • Du har nu mulighed for at beholde et eller flere kort i din oprindelige hånd.
  • Hvis du klikker på et kort, placeres der et ’HOLD’-symbol på det pågældende kort. Du kan fjerne ’HOLD’-symbolet ved at klikke på kortet igen.
  • Når du har truffet dit valg, skal du klikke på ’TRÆK’. Kortene, der ikke beholdes, erstattes, så du sidder med din endelige hånd.
  • Hvorvidt du vinder eller ej, er baseret på kombinationen af værdien af den endelige hånd og gevinstoversigten øverst i spilskærmen.
  • Dine gevinster vises i feltet ’WIN’ nederst til højre i spilvinduet.
  • Din spilsaldo vises nederst i venstre side af spilskærmen. Se nedenfor for at få flere oplysninger om ’RE-BUY’.
  • Standardindsatsen for næste spil er beløbet, du satsede i det foregående spil. Du kan selv vælge, om din indsats skal øges eller mindskes.
  • Hvis din spilsaldo kommer under værdien af den sidst foretagne indsats, reducerer systemet automatisk indsatsbeløbet, så du kan fortsætte med at spille. Hvis din spilsaldo kommer under den mindste tilladelige indsats, åbnes ’Buy-in’-vinduet, så du kan købe flere kreditter fra din konto.
  • Klik på knappen 'RULES' nederst til venstre i spilskærmen for at få vist spillereglerne.
  • Klik på knappen 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på ’VERSION’ for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spilsaldoen fra din konto.
  • Forlad spillet ved at klikke på ’FORLAD SPIL’.

Gevinstoversigt

• Gevinstoversigten viser gevinsterne for vinderhænder.
  • Kun den højeste vinderhånd giver gevinst.
  • Alle gevinsterne, der vises i gevinstoversigten, er angivet i mønter. Feltet ’WIN’ nederst til højre i spilskærmen viser samtlige udbetalte gevinster.
Gevinstoversigt baseret på én spillet mønt
Pokerhænder Antal vundne mønter Beskrivelse af hånd
Natural Royal Flush 400
(4.000 mønters-jackpot med fem spillede mønter)
E, K, D, Kn, 10 i samme farve uden at gøre brug af jokerkortet.
Fem ens 200 Fire kort af samme værdi plus jokerkortet.
Wild Royal Flush 100 E, K, D, Kn, 10 i samme farve med brug af jokerkortet.
Straight Flush 50 Fem kort i samme farve i rækkefølge.
Four of a Kind 15 Fire kort af samme værdi.
Fuldt hus 8 Tre ens samt et par.
Flush 6 Fem kort i samme farve.
Straight 3 Fem kort i rækkefølge (esser kan benyttes som højeste eller laveste kort).
Tre ens 2 Tre kort af samme værdi.
To par 1 To par med forskellige værdier.
Konger eller bedre 1 Et par konger eller bedre.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i basisspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen ‘Spillogger’, når du er logget ind igen.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-03-2018