LOOTENKHAMUN CENTENARY EDITION

­­­LOOTENKHAMUN CENTENARY' EDITION

FORMÅLET MED SPILLET:

• LOOTENKHAMUN CENTENARY EDITION er et slot-spil med 5 reels og 25 faste gevinstlinjer.
  • Gevinstlinjer udbetaler kun fra VENSTRE mod HØJRE.
  • 3 CALENDAR-symboler, der dukker op hvor som helst på reel 2,3 og 4 i HOVEDSPILLET vil udløse GRATIS SPINS-funktionen.
  • MEGA SPINS-funktionen kan blive tildelt når CALENDAR-årstælleren viser 2022 i HOVEDSPILLET.
  • WILD-symbolet udskifter alle andre symboler, undtagen CALENDAR- og PYRAMID-symboler.
  • 1 ud af 4 PHARAOH'S POTS kan vindes i PHARAOH'S POTS-funktionen.
  • PHARAOH'S POTS-funktionen udløses tilfældigt, når et eller flere PYRAMID-symboler dukker op på et af de 5 reels. Segmenter udfyldes ved at få et PYRAMID-symbol hvor som helst på det tilsvarende reel.
  • Indsamling af 4 segmenter af en PYRAMID over det tilsvarende reel udløser WILD TABLETS-funktionen og aktiverer et fastgjort og udvidende WILD-symbol i de næste 4 spil på dette reel.

SÅDAN SPILLER DU:

• INDSATSVÆRDI: Når spilleren starter spillet er en standardindsats valgt. Spilleren kan ændre værdien af sin INDSATS ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af INDSATS-ikonet, ved spil via desktop- eller mobiludgaven. Hvis du klikker på INDSATS-ikonet, vises vinduet for INDSATSVALG. Spilleren kan vælge den ønskede INDSATS-værdi mellem MIN. og MAKS.-INDSATS.
  • GENTAG VÆDDEMÅL: INDSATSEN for det næste spil vil være den samme som det beløb, der blev satset i det foregående spil.
  • SPIL: Knappen SPIL i den midterste position til højre starter spillet i computertilstanden og landskabstilstand på mobil. Knappen SPIL i den midterste position nederst starter spillet i mobilportrættilstanden.
  • GEVINSTOVERSIGT: GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på BURGER-ikonet og vælge muligheden GEVINSTOVERSIGT. Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.
  • LYDSTYRKE: Spilmusik og lydeffekter er sat til TIL som standard. Klik på VOLUME-knappen vil slå alt spilmusik og lydeffekter TIL/FRA.
  • I spil uden pengeindsats vil "AUTOSPIL"-muligheden blive deaktiveret.
  • KREDIT/SALDO: Når spilleren har placeret sin ønskede INDSATS, vil den resterende SALDO vises under 'SALDO'. Spillerens aktuelle SPILSALDO er summen af de beløb, som vises under 'SALDO'-måleren og 'INDSATS'-måleren. SALDOEN for spillet vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-muligheden være deaktiveret.
    • Sådan konfigureres AUTOSPIL: Klik på knappen AUTOSPIL, og vælg derefter det ønskede antal spil. AUTOSPIL starter automatisk.
    • Det resterende AUTOSPIL-beløb vises på SPIL-knappen. Klik på SPIL-knappen for at annullere AUTOSPIL hvornår som helst.

MENUINDSTILLINGER (MOBIL OG COMPUTER):

• Klik på BURGER-ikonet for at se spilmuligheder og -oplysninger.
  • Klik på "i"-ikonet for at se spiloplysninger og -regler.
  • Klik på ikonet "GEVINSTOVERSIGT" for at se spilpræmierne.
  • Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• LOOTENKHAMUN - CENTENARY EDITION er et 5x4 reel-spil med 25 faste gevinstlinjer.
  • INDSATS-værdien kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • Klik på SPIN-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte eller forhåndsvalgte INDSATS.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten. Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte INDSATS.
  • Alle symboler betaler fra VENSTRE mod HØJRE, startende fra reelet længst mod venstre og i fortløbende orden.
  • PYRAMID- og CALENDAR-symboler giver ikke udbetaling.
  • Alle mulige gevinster føjes til spillerens SALDO.
  • Kun det højeste gevinstbeløb betales på hver betalingslinje. Hvis de har samme værdi, vil WILD-symbolgevinsten tælle (f.eks. WILD, WILD, WILD, WILD, ANUBIS-symbol regnes som en WILD-gevinst frem for ANUBIS-symbolet).
  • WILD-symbolet erstatter alle symboler, bortset fra CALENDAR- og PYRAMID-symboler.
  • Udbetaling af WILD-symboler har fortrinsret over andre symboludbetalinger, hvis WILD-udbetalingen er højere end symboludbetalingen.
  • I HOVEDSPILLET dukker CALENDAR-symbolet kun op på reel 2,3,4 og ikke på reel 1 og 5.
  • I GRATIS SPINS og MEGA SPINS-funktionen er der ikke CALENDAR- og PYRAMID-symboler.
  • Når PHARAOH'S POTS- og WILD TABLETS-funktionen udløses i et spin, vil PHARAOH'S POTS-funktionen udløses først, efterfulgt af WILD TABLETS-funktionen.
  • CALENDAR-tælleren i HOVEDSPILLET hænger sammen med den placerede INDSATS og afhængig af platformen.
  • Alle PYRAMID-segmenter, der er indsamlet over reels i HOVEDSPILLET hænger sammen den placerede INDSATS og er afhængige af platformen.
  • CALENDAR-symbolerne er aktive under WILD TABLETS-funktionen i HOVEDSPILLET, og vil udløse GRATIS SPINS-funktionen, hvis 3 CALENDAR-symboler lander på reel 2,3, og 4.
  • CALENDAR-symbolerne er aktive under WILD TABLETS-funktionen i HOVEDSPILLET, og vil udløse MEGA SPINS, hvis CALENDAR-tælleren når året 2022.
  • Når et eller to CALENDAR-symboler lander hvor som helst på reel 2,3,4, vil CALENDAR-årstælleren blive opdateret i tråd med dette. Hvis 3 CALENDAR-symboler lander, vil CALENDAR-årstælleren ikke blive opdateret.
  • Ved opstarten med hver indsats, startes CALENDAR-årstælleren med en tilfældig værdi mellem 1946 og1950.
  • CALENDAR-årstælleren nulstiller til 1922 når MEGA SPINS-funktionen er afsluttet.
  • Når to KALENDERSYMBOLER lander på yderligere spins, mens KALENDERTÆLLEREN står på 2021, vil KALENDERTÆLLEREN opdateres til 2022, funktionen MEGA SPINS vil aktiveres, og KALENDERTÆLLEREN vil nulstilles til 1923, efter MEGA SPINS er færdiggjort.
  • Hvis funktionen WILD TABLES og funktionen GRATIS SPINS/MEGA SPINS udløses på samme tidspunkt, vil funktionen GRATIS SPINS/MEGA SPINS udløses først efterfulgt af funktionen WILD TABLETS.
  • Mega Spins eller Gratis Spins kan ikke aktiveres samtidig med PHARAOH'S POTS-funktionen.
  • I hovedspillet vil normale wild-symboler, der kommer til syne hvor som helst på oversigten, ikke udvide sig nedad med en position.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta. Yderligere gevinster eller funktioner går tabt, hvis den maksimale gevinst nås i løbet af et spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet (RTP) er 96,00%.
  • Gevinstanimationer kan springes over ved at klikke hvor som helst på spilleskærmen, eller ved at klikke på mellemrumstasten (computer).
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet "SPILHISTORIK" under et hvilket som helst spil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

WILD TABLETS

• Under HOVEDSPILLET vil hvert PYRAMID-symbol, der lander på oversigten, fylde 1 segment af den PYRAMID, der er over dette reel.
  • Hver PYRAMID, der er over det tilsvarende reel er til at starte med fyldt med 2, 1, 2, 1, 2 segmenter for hver af de 5 reels og for hver indsats.
  • Når alle 4 segmenter er udfyldt og PYRAMID-figuren er blevet fuldendt, vil WILD TABLETS-funktionen blive udløst på det tilsvarende reel i det næste spin.
  • WILD TABLET-symbolet vil forblive på sin plads og udvide sig med en position nedad på dette specifikke reel i hvert af de næste fire spins. For hvert spin trækkes indsatsen fra kontobalancen, med et maksimum på 4 WILD TABLETS.
  • Op til 5 WILD TABLETS-reels kan være aktive på samme tid i HOVEDSPILLET, GRATIS SPINS og MEGA SPINS-funktioner.
  • En WILD TABLETS-reel slutter efter det 4. WILD TABLET-symbolerne forsvinder ved starten af næste spin, mens PYRAMID-segmenterne på dette reel nulstilles.

GRATIS SPINS:

• GRATIS SPINS-funktionen tildeles når 3 CALENDAR-symboler dukker op hvor som helst på reel 2,3, og 4 i HOVEDSPILLET.
  • GRATIS SPINS spilles automatisk.
  • GRATIS SPINS-funktionen starter med WILD TABLETS-symboler, der til at starte med kun er aktive i 1. position på 3. reel.
  • Efter hvert GRATIS SPIN forbliver WILD TABLET-symbolerne på oversigten og udvider sig nedad med 1 position.
  • GRATIS SPINS spilles med 2x indsats-multiplikator.
  • Alle yderligere WILD-symboler, der lander under GRATIS SPINS fungerer som et WILD TABLET-symbol, der forbliver på sin plads og udvider sig med 1 position nedad.
  • GRATIS SPINS-funktionen slutter, når der ikke er flere WILD TABLET-symboler synlige.
  • Almindelige WILD-symboler dukker ikke op bag WILD TABLET-symbolerne.
  • GRATIS SPINS-funktionen spilles med samme INDSATS, der udløste funktionen.

MEGA SPINS

• MEGA SPINS kan blive tildelt når årstallet på kalenderen viser 2022 i HOVEDSPILLET.
  • MEGA SPINS-funktionen starter med WILD TABLETS-symboler, der til at starte med kun er aktive i 1. position på 2. og 4. reel.
  • Efter hvert MEGA SPIN forbliver WILD TABLET-symbolerne på oversigten og udvider sig nedad med 1 position.
  • MEGA SPINS spilles med 4x indsats-multiplikator.
  • Alle yderligere WILD-symboler, der lander under MEGA SPINS fungerer som et WILD TABLET-symbol, der forbliver på sin plads og udvider sig med 1 position nedad.
  • MEGA SPINS-funktionen slutter, når der ikke er flere WILD TABLETS-symboler synlige.
  • CALENDAR-årstælleren nulstiller til 1922 når MEGA SPINS-funktionen er afsluttet.
  • Almindelige WILD-symboler dukker ikke op bag WILD TABLET-symbolerne.
  • MEGA SPINS spilles med samme indsats som i det udløsende spil.

PHARAOH'S POTS

• PHARAOH'S POTS-funktionen udløses tilfældigt, når et eller flere PYRAMID-symboler dukker op på et af de 5 reels i HOVEDSPILLET.
  • PHARAOH'S POTS-funktionen består af en PYRAMID med 4 niveauer. Spilleren starter på NIVEAU 1 (den laveste level) og kan bevæge sig opad ved at indsamle kontanter.
  • NIVEAU 1 har 7 segmenter, der kan vælges. NIVEAU 2 har 5 segmenter, der kan vælges. NIVEAU 3 har 3 segmenter, der kan vælges. NIVEAU 4 har 1 segment, der kan vælges.
  • Hvert segment kan afsløre enten en INDSATS-MULTIPLIKATOR, PHARAOH'S POTS-ikon, BLANK eller en OP-PIL.
  • Hvis spilleren rammer:
    • PHARAOH'S POTS-ikon: Spilleren tildeles det tilsvarende beløb i PHARAOH'S POT. PHARAOH'S POTS-funktionen afsluttes.
    • BLANK: Spilleren tildeles endnu et segmentvalg på det aktive NIVEAU.
    • INDSATS-MULTIPLIKATOR:  En INDSATS-MULTIPLIKATOR på 1x, 2x, 3x, 4x eller 5x tildeles. INDSATS-MULTIPLIKATOR ganger den nuværende INDSATS op, og beløbet tilføjes til PYRAMID POT-displayet. Ved afslutningen af denne funktion vil det samlede beløb, der vises i PYRAMID POT-displayet blive tilføjet til spillerens kontobalance.
    • PIL: Spilleren når videre op til næste NIVEAU af PYRAMIDEN og aktiverer den næste PHARAOH'S POT-præmie.
  • Hvis spilleren når NIVEAU 4 (øverste niveau) af PYRAMID-figuren, vil segmentet automatisk blive afsløret for at tildele den største PHARAOH'S POT på 1000x.
  • PHARAOH'S POTS-funktionen har en reaktions-timer - sat til automatisk at afsløre segmenter, hvis der ikke vælges i tide.
  • PHARAOH'S POT-præmierne er:
    • NIVEAU 1: 15x INDSATS-beløbet.
    • NIVEAU 2: 40x INDSATS-beløbet.
    • NIVEAU 3: 200x INDSATS-beløbet.
    • NIVEAU 4: 1000x INDSATS-beløbet.

KNAP-PANEL I BROWSER:

• Klik på SPILLEREGLER for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se spillernes spilhistorik.
  • SPILHISTORIK kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Klik på RIGTIGE PENGE/DEMOSPIL for at skifte mellem spil for rigtige penge og demospil uden penge.
  • Klik på INDBETALING-knappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Klik på ANSVARLIGT SPIL for at se information om sikkert spil og steder, du kan få hjælp, hvis du har problemer med dit spil.

AFKAST TIL SPILLER (RTP):

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet (RTP) er 96,00%.

FAQ:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde ud af resultatet ved at klikke på knappen SPILHISTORIK, når du er logget ind på hjemmesiden igen.

Hvad skal jeg gøre hvis min SALDO er for lav til at placere en INDSATS?

Klik på knappen INDBETAL nederst på spilskærmen, og indbetal penge på din konto.

Hvis du stadigvæk har problemer, står vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.