Independence Pays

Mål:

• Independence Pays er en spillemaskine med fem hjul og 10 faste gevinstlinjer.
  • Symboler udbetales fra venstre til højre.
  • Hovedformålet er at samle røde, hvide og blå symboler, enten alle bar-symboler eller alle syvtal-symboler, på tværs af hjul 2, 3 og 4 i farverækkefølge.
  • Indsamling af røde, hvide og blå symboler på denne måde aktiverer gratis spins.
  • Gratis spins spilles på en 3*3-hjuloversigt med fem faste gevinstlinjer.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": En standardindsats indstilles, når spilleren starter spillet. Spillere kan ændre indsatsværdien i computertilstand ved at klikke på knapperne + eller -, og i mobiltilstand med indsatsvælgeren i menuen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på "MAKS. INDSATS" for at afgive den maksimale indsats. Denne mulighed vil blive deaktiveret, hvis spillerens saldo er utilstrækkelig.
  • Spin: For at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS, skal du klikke på SPIN-knappen. I computertilstand findes spin-knappen i højre side af skærmen. Men i mobiltilstand findes den i bunden af skærmen i stående visning og i højre side af skærmen i landskabsvisning.
  • Gentag indsats/Ændr indsats: Indsatsen for det næste spin vil være den samme som det beløb, der blev satset på det foregående spin. Klik på knappen "SPIN" for at spille med den samme indsats.
  • Gevinstoversigt: Ved at klikke på ikonet "i" over indsatspanelet kan spillere tilgå udbetalingstabellen. Spillere kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet på skærmen Gevinstoversigt. I mobilvisningen kan spillere tilgå gevinstoversigten ved at klikke på hamburger-menuen og vælge gevinstoversigt-muligheden.
  • Lydstyrke: Hvis du vil slå lyden til eller fra, skal du klikke på lydstyrkeikonet.
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo vises under "SALDO", når den ønskede indsats er blevet afgivet, og hjulene har drejet. Summen af de beløb, der vises under saldomåleren (herunder den samlede indsatsværdi), repræsenterer spillerens aktuelle spilsaldo. Spilsaldofeltet vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIN': Vælg muligheden AUTOSPIN for håndfrit spil. For brugere fra Storbritannien/Ontario vil autospin og maks. indsats-mulighed ikke være tilgængelige.
  • For at konfigurere Autospins skal du klikke på Autospin-knappen, som vil åbne vinduet, og derefter markere afkrydsningsfelterne/indstillingen, du vil spille Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • Klik på knappen Autospin for at stoppe AUTOSPIN-funktionen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maksimalt 100 spins og spille, indtil spillersaldoen er mere end den samlede indsats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er angivet i den numeriske tekstboks.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) Mindre end eller lig med Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospin.
  • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • I spil-for-penge-tilstanden, vil 'AUTOSPIN'-muligheden deaktiveres.

Spilindstillinger:

• For at konfigurere spilindstillinger skal du klikke på "indstillinger" nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lydikonerne.
  • Lydstyrke: Lydstyrken for lydeffekter kan justeres med en skyder.
  • Lydeffekter: Slå tænd/sluk-knappen til/fra for at aktivere eller deaktivere lydeffekter som gevinstanimationslyde.
  • Baggrundsmusik: Slå til/fra for at aktivere eller deaktivere baggrundsmusikken for spilniveauer.
  • Lynspil: Når du vælger denne mulighed, er gameplayet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når denne mulighed vælges, kan mellemrumstasten bruges til at starte et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på  menuikonet for at se valgmuligheder for Gevinsttabel, Indsatsindstillinger, Indstillinger, ikonet “i”  og Betaling på mobil.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigt muligheden for at se skærmen med  gevinstoversigten .
  • Klik på Tilbage-knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Lydstyrke ikon for at afspille spilmusik (osv.).
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler:

• Independence Pays er en spillemaskine med fem hjul og 10 faste gevinstlinjer.
  • INDSATSVÆRDIEN kan ændres med knapperne "+" og "-".
  • Klik på SPIN-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS og 10 faste gevinstlinjer.
  • Gratis spins tildeles, hvis spilleren indsamler røde, hvide og blå symboler i denne rækkefølge på tværs af det andet, tredje og fjerde reel. Disse kan bestå af udelukkende Barer eller Syvtaller, men farverækkefølgen skal overholdes og de udløses på oversigten
  • Alle vindersymboler udbetaler fra venstre mod højre for tilstødende symboler, begyndende med det hjul, der er yderst til venstre.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte indsats.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til saldoen.
  • Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinjer udbetales.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 €, eller det tilsvarende beløb i din valuta, under hovedspillet eller gratis spins-funktionen. Yderligere gratis spins og linjegevinster går tabt, hvis den højeste gevinstgrænse nås, undtagen for jackpot-gevinster.
  • Hvis du logger ind på din konto på computerhjemmesiden og vælger muligheden "Spillogfiler" i et spil, kan du se din spilhistorik.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil med jackpot er 93,65 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og uden en jackpot er 91,77 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Gratis spins bonusspil:

• Gratis spins-funktionen aktiveres ved at indsamle røde, hvide og blå symboler i nævnte rækkefølge på tværs af det andet, tredje og fjerde reel. Disse kan bestå udelukkende af Barer eller Syvtaller, men farverækkefølgen skal overholdes og de skal være fordelt ud og ikke være på en gevinstlinje sammen
  • Spillere får tildelt tre gratis spins.
  • Gratis spins spilles på et 3*3-reel med fem faste gevinstlinjer.
  • 3 af en slags-gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gratis spins kan ikke genudløses.

Jackpot-regler:

• The Big One-jackpotten kan udløses når som helst, både ved normale spins og ved brug af autospin-funktionen.
  • Når en spiller får en jackpot, flytter spilskærmen sig til jackpotskærmen, hvor et Jackpot-hjul med en liste over alle jackpot-navne er til rådighed. Gevinstbeløb for det nuværende jackpot-spin er nævnt i jackpot-tabellen.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på 'SPIN', begynder hjulet at rotere og stopper derefter på en tilfældig jackpot. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil, og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten.
  • Hver jackpot kan kun vindes af én spiller og dette gælder for alle Jackpot-niveauer.
  • Hvis netværket afbrydes under jackpot-hjulfunktionen, krediteres jackpotgevinsten automatisk til spillerens kontosaldo.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser, jo større chance har du for at få jackpot.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpot og udløsning af jackpot vil ikke være aktive for spil, der spilles i "spil for sjov/demo"-tilstanden.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Jackpot-navn

Eksempel (%)

Reserve (%)

The Big One Colossal Cash

0,35

0,27

The Big One Mega Cash

0,2

0,08

The Big One Super Cash

0,15

0,09

The Big One Quick Cash

0,25

0,25

The Big One Blitz Cash

0,03

0,21

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spil- og fil-funktionen gælder kun for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i hovedspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Spillere kan se resultatet ved at trykke på 'Spilhistorik'-knappen, når de er logget på igen.
  • Hvis spilleren mister forbindelsen midt i bonusrunden, vil spilleren blive bedt om at fuldføre det uafsluttede spil, når spilleren logger på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.