Luck O' The Jackpot

Mål:

Luck O’ The Jackpot er en spilleautomat med en The Big One jackpot. Spillet spilles med en unik hjulvisning med 2, 2, 3, 4, 4 symboler per hjul og 192 måder at vinde på. Hvis 3 eller flere scatter-symboler vises på hjulene, udløses freespin bonusspillet. I bonusspillet vises en vinhule med 9 lukkede tønder og spilleren skal vælge 3 tønder for at samle freespin og multiplikatorer. Under freespin vil 3 eller flere scatter-symboler genudløse det opdrindelige antal freespin.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra det laveste til det største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot, og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. For hvert spin føjer huset et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem niveauer i The Big One jackpotten kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpotten udløses tilfældigt. Jo mere du satser, desto større er din chance for at knække jackpotten. Jackpotten kan ikke knækkes under freespin.

Information:

• Spillereglerne og udbetalingerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
  • Jackpots kan ikke knækkes i spil for sjov.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,00%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per gevinst ved at klikke på - eller + ved siden af INDSATS.
  • Den samlede indsats er 50 gange indsatsen per gevinst og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • SPIN-knappen nederst til højre starter spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Mulighederne er:
    • Antal spin: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinsten er lige med eller over: Spillet spiller automatisk indtil gevinsten er lige med eller over det indtastede beløb.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin indtil bonusspillet: Spillet fortsætter automatisk, indtil bonusspillet udløses.
    • Spin til jackpot gevinst: Spillet spiller automatisk indtil jackpotten vindes.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialogvinduet.
  • Klik på STOP for at stoppe AUTOSPIN og at fortsætte det normale spil.
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIN ikke er tilgængeligt i spil for sjov modus.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Responsible Gaming for at åbne Responsible gaming siden.
  • Klik på Real\Fiktivt for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov modus.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller at fjerne spillet fra dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.

Regler

• Klik på ? nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Spilleregler:

• Klik på SPIN  for at starte spillet med den valgte indsats.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Den samlede indsats er 50 gange indsatsen per gevinst.
  • Alle gevinster ganges med indsatsen per gevinst.
  • Alle gevinster, undtagen jackpot, betales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulig måde kommer til udbetaling.
  • Jackpots udbetales med den værdi der er anvist.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatters og jackpots.
  • Scatter gevinster udbetales hvor som helst.
  • Linje, scatter og jackpot gevinster lægges sammen.
  • Hvis der er 3 eller flere matchende symboler (inklusiv Wild-symboler) får du en gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle mulige gevinst-kombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Spilleren er selv ansvarlig for korrekt valg af spil og indsats.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Funktioner:

Jackpot spil:

Når The Big One Jackpotten knækkes, vises en besked i ticker-området under de fem hjul.

• Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIN-knappen vises på højre side. Når du klikker på "SPIN" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up meddelelse på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIN"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på hovedskærmen
Jo mere du satser, desto større er din chance for at knække jackpotten.

Bonusspil:

• Hvis 3 eller flere scatter-symboler vises på hjulene, udløses freespin bonusspillet. Spilleren flyttes så til bonusspillet, hvor en vinhule vises med 9 lukkede tønder og følgende tekst vises: "Vælg en tønde og få freespin og multiplikatorer!". Når spilleren har valgt 3 tønder, tilføjes spillerens freespin og multiplikatorer og vises på skærmen. Efter 3 forsøg, vises en besked med antallet af samlede freespin og multiplikatorer.
  • Der gives mellem 6 og 10 freespin og multiplikatorer kan være på 1 til 5. Når spilleren har samlet freespin og multiplikatorer, sendes de til freespin runden. Baggrunden ændres under freespin. Freespin runden starter og spilleren skal ikke bruge SPIN-knappen i disse runder.
  • Under freespin er indsatsen per gevinst den samme som i det spil der udløste bonusspillet.
  • Under freespin, ganges alle gevinster med freespin multiplikatoren.
  • 3 eller flere SCATTER-symboler under freespin, genudløser det originale antal freespin.
  • Når freespin runden er slut, vises en besked med antallet af runder der blev spillet og hvor meget der blev vundet.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "I"-knappen.

WILD

WILD erstatter alle symboler, undtagen scatter-symboler.

WILD-symboler vises ikke på hjulet yderst til venstre.

SCATTER

Scatter udbetaler hvor som helst.

Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter at vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af freespin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte freespin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 30-05-2019