Jackpot King Prize Lines

INTRODUKTION

Jackpot King Deluxe Prize Lines™ er et 5x5 gitterspil, hvor du vinder præmier for at fuldføre linjer! Nå toppen af præmiestigen for din chance for at vinde STORT !

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på x 95.5%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Du har 5 spins til at ramme vindersymboler på hjulene og gennemføre prize lines. Jo flere prize lines du får, jo bedre bliver den tilbudte gevinst.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Efter 5 spins kan du blive tilbudt muligheden for at købe ekstra spin for at fortsætte spillet.
  • Tryk på INDSAML for at spille den aktuelle præmie.
  • Prisen for ekstra spin vises på spin-knappen.

Møntmodifikator

• Under ethvert spin i hovedspillet, kan der lande en synlig mønt.
  • Spilleren skal vælge 1 ud af 4 ikoner for at afsløre en præmie.
  • +1 = 1 ekstra spin
  • +2 = 2 ekstra spins
  • +3 = 3 ekstra spins
  • SUPER = 1 ekstra symbol
  • MEGA = 2 ekstra symboler
  • ULTRA = 3 ekstra symboler
  • KONGE-HJUL = Konge-hjul
  • Det udløsende symbol forvandles til GEVINST-symbolet.

Præmiestige

• Hvis der opnås 1 eller flere prize lines, bliver der tildelt en pengepræmie.
  • Hvis der opnås et fuldt hus, bliver Konge-hjul tildelt.

Konge-hjul

• Wheel King Funktionen er en del af Jackpotkongens deluxe puljesystem.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsatsmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet og begynder at stige igen.
  • Der kan opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidigt, vil hele jackpotbeløbet vindes af den første spiller, som udløste jackpotten, mens den anden spiller vinder reservepuljen og eventuelle yderligere bidrag.
  • Skulle der opstå en kommunikationsfejl efter en puljegevinst er blevet afgjort og før den er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpots finansieres af bidrag fra spillerens indsats bortset fra de grundbeløbet, som betales af operatøren.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Der er 12 prize lines og 11 belønninger på udbetalingstabellen (den sidste placering på gitteret tildeler altid mindst 2 prize lines).
  • Konge-hjul og den Jackpot King Deluxe Pot-system udbetales ved at anvende den første indsats, der satses (eksklusiv eventuelle ekstra omkostninger, der satses).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 02-06-2021