Jellyfish Jackpots

Spillets mål:

Jellyfish Jackpots er et slot-spil med et 5x3-reel og 20 faste gevinstlinjer. Symbolerne udbetales fra venstre til højre, når 3 eller flere identiske/blandede symboler vises ved siden af hinanden på hver betalingslinje. Spillet har unikke Jellyfish-symboler, der flyder opad, når de er landet, og forvandler symbolerne over dem til flere Jellyfish-symboler, hvilket giver større chance for Jellyfish-gevinster. Tre eller flere Shark Attack GRATIS SPINS-symboler udløser Shark Attack GRATIS SPINS-funktionen. Under Shark Attack GRATIS SPINS-funktionsrunden vælger spilleren én af 4 tilgængelige muligheder med forskellig skrøbelighed.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller - på hver side af INDSATS-ikonet ved spil via desktop- eller mobiludgaven. Ved at klikke på Indsats-ikonet vil vinduet med valgmuligheder komme frem, og spilleren kan vælge den ønskede indsats mellem min. og maks. indsatsen.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen til højre og i midten af skærmen starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at trykke på burgermenuen og derefter vælge muligheden 'Gevinstoversigt'. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet.
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'SALDO'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under målerne 'SALDO' og 'INDSATS'. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg muligheden AUTOSPIL for et håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-funktionen ikke gælde.
  • AUTOSPIL kan konfigureres ved at klikke på AUTOSPIL-knappen og derefter vælge antallet af spins.
  • Klik på 'Stop spin'-knappen for at stoppe AUTOSPIL-funktionen.
  • I spil for penge-tilstanden vil ‘AUTOSPIL’-muligheden deaktiveres.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på hamburger-menuikonet for at se betalingsoversigten og spillereglerne.
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne.
  • Tryk på gevinstoversigt-muligheden for at se gevinstoversigt-skærmen.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.
  • Tryk på lyd-ikonet for at slå spilmusik til og fra.
  • Tryk på tilbage-muligheden i det øverste, venstre hjørne for at gå tilbage til lobby-skærmen.

SPILLEREGLER:

• Jellyfish Jackpots er et slot-spil med et 5x3-reel og 20 faste gevinstlinjer.
  • Når du trykker på "SPIN" starter spillet med den valgte INDSATS.
  • Indsatsværdi kan ændres ved at klikke på '+' og '-' knapperne.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte indsats og 20 faste gevinstlinjer.
  • Alle symboler udbetales fra venstre til højre, startende med reelet længst til venstre og i fortløbende rækkefølge undtagen SHARK ATTACK GRATIS SPINS og Jellyfish-symboler.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun det højeste gevinstbeløb på hver gevinstlinje udbetales.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler undtagen SHARK ATTACK GRATIS SPINS og Jellyfish-symboler.
  • Udbetaling af Wild-symboler har fortrinsret over symboludbetaling, hvis Wild-udbetalingen er højere end symboludbetalingen.
  • SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboler vises kun på reels nummer 2, 3 og 4 både i hovedspillet og under de gratis spins.
  • SHARK ATTACK GRATIS SPINS-funktionen udløses, når 3 SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboler vises på reels nummer 2, 3 og 4.
  • I hovedspillet og under GRATIS SPINS-funktionen, vil SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symbolgevinster føjes til de andre linjegevinster.
  • I hovedspillet og under GRATIS SPINS-funktionen, vil SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboludbetalingen foretages, når 3 SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboler vises hvor som helst på reels nummer 2, 3 og 4.
  • Hvis SHARK ATTACK GRATIS SPINS-funktionen og JELLYFISH CASH CLIMBER-funktionen udløses i ét og samme spin, vil JELLYFISH CASH CLIMBER-funktionen tage forrang.
  • Den maksimale gevinstbeløb i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet eller SHARK ATTACK FREESPINS-funktionsspillet. Spillet vil blive afsluttet, når det maksimale gevinstbeløb er nået.
  • Gevinster fra gratis spins-symboler ganges med den multiplikator, der blev tildelt under de gratis spins.
  • Linjegevinser ganges med den valgte gratis spins-multiplikatorer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer føjes alle til din konto.
  • SHARK ATTACK GRATIS SPINS og Jellyfish-symboler føjes til andre gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og uden en jackpot er 91,29 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og med en jackpot er 93,17 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

SHARK ATTACK GRATIS SPINS-FUNKTIONEN:

• SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symbolet vises på reels nummer 2, 3 og 4 under hovedspillet og aktiverer SHARK ATTACK GRATIS SPINS-funktionen.
  • Spilleren kan vælge en af de følgende fire muligheder:

• 32 GRATIS SPINS med 1 multiplikator
      • 16 GRATIS SPINS med 2 multiplikatorer
      • 8 GRATIS SPINS med 4 multiplikatorer
      • 3 GRATIS SPINS med 3 multiplikatorer og Magic Jellyfish
  • GRATIS SPINS spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  • GRATIS SPINS kan udløses igen og vil i dette tilfælde tildele det samme antal GRATIS SPINS, som der var valgt til at starte med.
  • Under GRATIS SPINS-funktionen gælder GRATIS SPINS-multiplikatorer ikke for Jellyfish-symbolgevinster.
  • Gevinster fra SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboler ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Gevinster fra SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symbolet ganges med den multiplikator, der tildeles under de GRATIS SPINS.
  • Linjegevinster ganges med den valgte multiplikatorer.

MAGIC JELLYFISH:

• Magic Jellyfish-symboler vises kun under GRATIS SPINS-funktionen, når spilleren vælger muligheden 3 GRATIS SPINS med 3 multiplikatorer og Magic Jellyfish.
  • Magic Jellyfish vises enten på reel nummer 1 eller 5 under GRATIS SPINS-funktionen.
  • Magic Jellyfish-symboler fungerer både som Wild-symboler og normale Jellyfish-symboler og er altid stacked.
  • Magic Jellyfish-symboler erstatter alle andre symboler undtagen for SHARK ATTACK GRATIS SPINS-symboler.
  • Jellyfish-gevinster føjes til andre gevinster fra gevinstlinjerne, når funktionsrunden er fuldført.
  • Magic Jellyfish vises ikke under hovedspillet.

JELLYFISH CASH CLIMBER-FUNKTIONEN:

• Hvis Jellyfish-symboler lander på den mellemste eller nederste position på spillets reel i hovedspillet eller under SHARK ATTACK GRATIS SPINS-funktionsspillet, vil disse svæve op over reelet og udfylde de tilsvarende reel-positioner ovenfor med Jellyfish-symboler.
  • Seks eller flere Jellyfish-symboler på oversigten tilføjes til gevinststigen, efter eventuelle, almindelige gevinster er blevet tildelt; begge vil blive udbetalt, når spillet afsluttes.
  • Når 6 eller flere Jellyfish er synlige, føjes de til gevinststigen.
  • Spilleren vil derpå have 3 skud til at bevæge sig op af stigen.
  • Hvis et skud er succesfuldt, rykker positionen på gevinststigen op med 1 og skudtælleren sættes tilbage til 3.
  • Når alle tre skud er opbrugte eller spilleren når toppen af stigen, bliver den samlede værdi tilføjet til eventuelle eksisterende gevinster.
  • Jellyfish Cash Climber-funktion vil ikke blive udløst, hvis 15 Jellyfish-symboler vises på reelet.
  • Jellyfish Cash Climber-funktionen udløses både i hovedspillet og under GRATIS SPINS.
  • Når spillets Jellyfish er svævet op over sine reels, vil udbetalinger for Jellyfish-symboler på reel-oversigten blive gennemført i henhold til stigeværdierne omtalt i spillets brugerflade

JACKPOT REGLER:

• The Big One-jackpotten kan udløses enten i hovedspillet, under AUTOSPIL, (hvis dette er relevant), eller efter funktionsspillet/-spillene
  • Hovedskærmen ændrer sig så til jackpot-skærmen, efter brugeren har vundet jackpot-spillet, hvori alle jackpots og deres værdier står på den højre side, og et hjul vises på den venstre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på SPIN-knappen, begynder hjulet at rotere og stopper så på en bestemt farve; derefter tildeles den respektive jackpot.
  • Du kan se de nuværende værdier for alle fem jackpots på hovedspillets skærm.
  • The Big One-jackpotten har to puljer for hvert jackpot-niveau, den nuværende pulje og reservepuljen.
  • Under spillet vil en procentdel af den samlede indsats (nævnt nedenfor) gå til begge puljer.

Jackpot-navn

Bidrag til nuværende pulje %

Bidrag til reservepulje %

The Big One Colossal Cash

0,35%

0,27%

The Big One Mega Cash

0,20%

0,08%

The Big One Super Cash

0,15%

0,09%

The Big One Quick Cash

0,25%

0,25%

The Big One Blitz Cash

0,027%

0,21%

• Hver jackpot indledes med det oprindelige startbeløb.
  • Det indledningsvise jackpot-beløb betales af "Huset", og de følgende forekomster finansieres af reservepuljen. Beløbet i reservepuljen bliver det nye startbeløb.
  • Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil, og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten.
  • Hver jackpot kan kun vindes af én spiller, og dette gælder for alle Jackpot-niveauer.
  • I tilfælde af netværksfejl under jackpot-hjulfunktionen bliver gevinsten automatisk føjet til spillerens kontosaldo.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpotten og udløsning af jackpotten gælder ikke for spil, der spilles i 'spil for sjov/demo'-tilstanden.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil uden en jackpot er 91,29 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil med en jackpot er 93,17 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis spilleren mister forbindelsen midt i bonusrunden, vil spilleren blive bedt om at fuldføre det uafsluttede spil, når spilleren logger på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 26-09-2023