Wild Wheel

SPILINFORMATION

Wild-hjul - Store Penge er en spillemaskine med 20 linjer, 5 hjul og 3 symboler pr. hjul. Den har følgende funktioner: Wild-symboler, Puffende Wild-funktion og Låsning af Hjul-funktion under Gratis Spil.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En gevinstlinje bliver tildelt, når et antal af det samme symbol forekommer fortløbende fra venstre til højre langs en gevinstlinje. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symbol

Wild-symbolet gælder for alle andre symboler. Wild-symbolet vises i stakke af 3 på hjulene. I basisspillet vises Wild-symbolet kun på hjul 2, 3 og 4. Under Gratis Spil vises wild-symboler kun på de 3 hjul, der er låst sammen (se Låsning af Hjul-funktionen).

Puffende Wilds

Wild-symbolet vises i stakke af 3 på hjulene. Hvis 1 eller 2 wild-symboler vises på en hjul, så vil hjulene blive puffet, så en stak med 3 wild-symboler vises på hjulene. Det vurderes, om der er gevinst, når alle Puffende Wilds er anvendt.

Wild-hjul-funktion

Hvis 9 wild-symboler danner 3 x 3 blok af 9 symboler på hjul 2, 3 og 4 så starter Wild Hjul-funktionen. Når Wild Hjul-funktionen starter, så drejes hjulet, hvorefter det lander på en gevinst. Der er tre typer af gevinster, der vises på hjulene: Gratis Spil, Omgående Gevinst og Hjul-opgraderinger.

Omgående Gevinst

Hvis hjulet lander på Omgående Gevinst, så vinder spilleren den viste kontante gevinst. Når gevinsten er modtaget slutter funktionen.

Gratis Spil

Hvis hjulet lander på Gratis Spil, så vinder spilleren det antal Gratis Spil, der vises. Når gevinsten er modtaget spilles de Gratis Spil omgående. Når alle Gratis Spil er spillet, slutter funktion.

Hjul-opgradering

Hvis hjulet lander på en Hjul-opgradering, så opgraderes hjulet med det samme til næste hjul-niveau. Det nye hjul-niveau bliver aktivt og hjulet drejes. Der er tre hjul-niveauer. I starten af spillet er det første hjul-niveau aktivt. Under spillet kan hjulet opgraderes til niveau 2 og så niveau 3. Når hjulet opgraderes forbliver det opgraderede hjul aktivt, indtil spillet slutter.

Tag det eller lad være

Hvis hjulet lander på Gratis Spil eller Omgående Gevinst gevinsterne, kan spilleren blive tilbudt "tag det eller lad være." Spilleren vælger enten gevinsten eller kassere den og drejer hjulet igen. Hvis hjulet lander på Hjul-opgradering, bliver spilleren ikke tilbudt "Tag det eller lad være." "Tag det eller lad være" tilbydes maksimalt to gange per hjul-niveau. Det antal gange som "Tag det eller lad være" er blevet tilbudt nulstilles omgående, når hjulet opgraderes. Under Gratis Spil tilbydes "Tag det eller lad være" aldrig.

Bedste Strategi

Da spilleren tilbydes at vælge mellem en gevinst eller at kassere den og dreje hjulene igen, er det muligt for spilleren at have indflydelse på deres gennemsnitlige tilbagebetaling ud fra de valg de træffer.

Låsning af hjul

Under Gratis Spil låses 3 hjul sammen. De samme symboler vises på de låste hjul, og de 3 låste hjul drejer sammen. For hvert Gratis Spil, er enten hjul 1, 2 og 3, eller hjul 2, 3 og 4, eller hjul 3, 4 og 5 låst sammen. Under Gratis Spil vises wild-symboler kun på de 3 hjul, der er låst sammen.

Yderligere information

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.98%.

Last modification date: 10/22/2021