Ricky Riches - Booster Reel

SPILLEREGLER

Ricky Riches Booster Reel

• Ricky Riches - Booster Reel er en videospillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 243 gevinstmåder, samt et Booster-hjul og genudløsende Free Spins. Her er der tilmed mulighed for at tilkøbe et udvidet BOOSTER-HJUL med op til 4 Booster-funktioner.

Indsats

• Indsatser udføres i din valuta.

• Indsatsniveauet kan ændres ved at trykke på indsatsfeltet (eller i indsatsmenuen på mobile enheder).

• Den valgte indsats visesi indsatsfeltet og er den samlede indsats over alle indsats-måder.

• Hvis FREE SPINS BOOSTER vælges medtages den øget indsats i feltet Indsats.

Spil

• Tryk på Spil-knappen for at starte en spillerunde med det valgte indsatsniveau.

Gevinst

• Enhver samlet gevinst fra en spillerunde udbetales i overensstemmelse med udbetalingstabellen og visesi gevinstfeltet.

• Udbetalingstabellen viser gevinsten pr indsats i din valuta for den faktiske indsats.

• Indsats-måder vinder, når matchende symboler vises hvor som helst på tilstødende hjul fra venstre til højre.

• Kun den højeste gevinst pr. indsats-måde udbetales.

Hurtigrunde

• Anvend Hurtigrunde (">>") for at muliggøre hurtigere spillerunder.

• Hurtigrunde-funktionen er ikke tilgængelig i nogle jurisdiktioner.

Hurtigstop

• Du kan hurtigt stoppe et spil ved at trykke på spil-knappen igen, mens der spilles.

• Hurtigstop-funktionen er ikke tilgængelig i nogle jurisdiktioner.

Autospil

• Autospil (når tilgængeligt) spiller et antal spillerunder lige efter hinanden.

• Vælg et antal runder - på mobilen trykkes der på "+"-tegnet ved siden af spil-knappen. På en stationær computer trykkes der på ">"-knappen på tastaturet.

• Avancerede indstillinger (når tilgængelige), du kan indstille valgfrie stopgrænser for autospil. Måske påkræves det, at du indstiller "Hvis balancen mindskes med" for at starte autospil.

• Vedvarende autospil kan stoppes ved at trykke på den firkantede stop-knap

Specielle symboler

• FREE SPINS — 3 FREE SPINS-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 udløser Free Spins-bonusspillet.

• WILD - Kan forekomme hvor som helst på hjul 2-5 og erstatter alle symboler undtagen FREE SPINS-symboler for den højest mulige gevinst.

Booster-hjul

• En spillerunde begynder med, at Booster-hjulet snurrer for at få 3 Booster-funktioner til spillets hovedhjul.

• Booster-funktionerne er tilfældige WILD-symboler, WILD-hjul, symbol- og gevinstmultiplikatorer, som er aktiveret for den aktuelle runde. WILD-symboler: 1-3 WILD-symboler vises hvor som helst på hjul 2-5.

• WILD-hjul: Et helt hjul bliver WILD. Kan vises på hjul 2 - 5.

• SYMBOLMULTIPLIKATOR x5: Ganger symbolets gevinster med 5.

• GEVINSTMULTIPLIKATOR x2-x7: Ganger den samlede gevinst med 2-7 gange.

• Booster-hjul kan få maks. en GEVINSTMULTIPLIKATOR og maks. en SYMBOLMULTIPLIKATOR pr. symbol.

Free Spins Booster

• Vælg "FREE SPINS BOOSTER" for at tilkøbe et udvidet Booster-hjul med 4 funktionspositioner i Free Spins

• Tilvalget øger den aktuelle indsats med 20 %.

Free Spins

• 3 FREE SPINS-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 udløser Free Spins-bonusspillet.

• Når bonusspillet starter skal du vælge et kort, som afslører antallet af gratis spil vundet (6-12).

• Vælg et kort for at afsløre det garanterede minimum antal Booster-funktioner for hvert gratis spil (1-3).

• Hvis FREE SPINS BOOSTER blev tilkøbt i •runds•illet, udvides Booster-hulet til 4 .ositioner.

• Der kan udløses flere gratis spil i Free Spins-bonusspillet. Det tildelte antal gratis spil forbliver det samme som oprindeligt tildelt.

Indstillinger

• Lyden kan tændes og slukkes.

Andet

• Teoretiske udbetalinger til spillere er 96,00%

• l tilfælde af teknisk funktionssvigt ugyldiggøres alle indsatser og gevinster.

• Ufuldstændige spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster som følge af automatisk afslutning betales til spillerens konto.

• Opdateret: 25-10-2019

Sidste spillerunde

• Tryk her for at se sidste spillerunde.

Last modification date: 2/10/2022