All About Christmas

Om All About Christmas

All About Christmas har fem hjul og 40 faste gevinstlinjer med:

• Almindelige symboler
  • Wild symbol
  • Gratis Spil funktion
  • Stablede hjul
  • Vilkårlig multiplikator

Spilleregler

Generelt

• Klik på Total Indsats eller brug pilene på siden af boksen for at hæve eller sænke indsats pr. spil.
  • Den totale indsats vises hele tiden, og denne vil blive debiteret din saldo for hvert spil. Dette spil anvender ikke Mønter.
  • Alle udbetalingstabeller viser de gevinster, der vindes for hver kombination.
  • Gevinstkombinationer betaler fra venstre til højre, og beløb beregnes derefter som en multiplikator af indsats pr. linje.
  • Kun en almindelig gevinstkombination udbetales pr. betalingslinje, og du får udbetalt værdien af den største gevinst.
  • Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination er spillet slut, og du kan spille igen.
  • Hvis en stak bonussymboler lander på hjul 1, drejer resten af hjulene igen, så længe bonussymbolerne lander på hjulene. En hel skærm af bonussymboler giver gratis ture.
  • Klik på de 2 trekanter på Spil knappen under automatisk afspilning, for at springe over eventuelle animationer på det spil.
  • Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en aktiv betalingsli.
  • Almindelige gevinstkombinationer betales fra venstre-mod-højre.

Wild symbol

• Dette symbol erstatter andre symboler, undtagen bonussymbolet, så du vinder gevinsten.
  • Hvis en stak på 4 Wild-symboler lander på hjul 3, bruges en tilfældig multiplikator til den samlede gevinst i turen.
  • I grundspillet er de tilgængelige multiplikatorer x2, x3, x4 og x5 og på gratis ture er det x3, x5, x7 og x10.

Page 2 of 4 Copyright © Microgaming 2020 - Confidential -

Gratis Spil funktion

• 8 Gratis Spil tildeles med en chance for at genudløse.
  • Gratis ture kan udløses på samme måde, som de oprindelig ture blev udløst.
  • Land en stak af det samme symbol på hjul 1 i Gratis Spil for at aktivere funktionen Hold og Spil.
  • Resten af hjulene drejer igen, og et hvilket som helst af de samme symboler, der lander og sætter sig fast.
  • Dette fortsætter, så længe skærmen er fuld af 1 symbol, eller hvis der ikke lander et nyt symbol af samme art på hjulene.
  • En hel stak Wild på hjul 3 giver en multiplikator på op til x10.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges til indsatsen i Gratis Spil.
  • Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.
  • Hvis gevinsten fra det første sæt af Gratis Spil er lig med eller mindre end 10x den samlede indsats, tildeles yderligere 8 Gratis Spil.

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den totale indsats fra spillere i et specifikt spil, der bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fast og ændres ikke.

Dette spil har en RTP på 96.15%.

Spilkontroller

Vare

Beskrivelse

Total indsats

Viser din igangværende indsats pr. spil. Klik pilene (op eller ned) for at ændre indsatsen, eller klik på beløbet for at vælge indsatsen manuelt.

Saldo boks

Viser din saldo.

Gevinst boks

Viser din gevinst efter et spil med gevinst samt gevinstlinjer.

Sidste Gevinst boks

Viser din sidste gevinst.

Spil knap

Starter spillet.

Stop-knap (hvor det er relevant):

Viser resultatet af dit spil hurtigere. Dette ændrer ikke resultatet af spillet.

Autospil knap

Åbner Autospil-menuen, der giver dig mulighed for at sætte dine indstillinger og bruge Autospil-funktioner.

Indstillinger knap

Gør det muligt at justere indstillingerne i spillet (lydstyrke, musik, turbospil).

Menu knap

Åbner spilinformation om betalingslinjer, udbetalinger, specialfunktioner og spilleregler.

Nogle indstillinger (Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Page 3 of 4 Copyright © Microgaming 2020 - Confidential -

Spilindstillinger

Du kan ændre dine indstillinger for spil og lyd.

1. Vælg de ønskede indstillinger.
  2. Luk vinduet for at returnere til spillet.

Tilgængelige indstillinger:

Lydstyrke

Indstil lydstyrken i spillet eller sluk helt for den.

Lydeffekter

Indstil styrken for lydeffekter i spillet eller sluk helt for dem.

Musik

Indstil styrken for musik i spillet eller sluk helt for den.

Turbo (hvor det er relevant)

Indstil hastigheden for hjulene. Dette ændrer ikke resultatet af spillene.

Nogle indstillinger (Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Page 4 of 4 Copyright © Microgaming 2020