Cosmic Coins

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

Dette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler med undtagelse af Gratis Spin- og Kosmisk Mønt-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Kosmisk Mønt-symbol

Kosmisk Mønt-symboler er Scatter-symboler.

Der tildeles Epic Strike™-gevinster, hvis der lander mindst 3 Kosmisk Mønt-symboler på hjulene.

Epic Strike™-gevinster ganges med den samlede indsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Scatter-gevinster tilføjes linjegevinster.

Gratis Spin

3 Gratis Spin-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser Gratis Spin-hjulet.

Hjulet spinner én gang og tildeler et enkelt felt, der indeholder et antal Gratis Spin og en linjegevinst-multiplikator.

Gratis spin-hjulet tildeler 10, 12, 15, 20, 25 eller 30 spin med en 2 eller 3 linjegevinst-multiplikator.

3 Gratis Spin-symboler tildeler 1x indsatsen.

3 Gratis Spin-symboler på hjul 2, 3 og 4 genudløser funktionen.

Det tildelte antal Gratis Spin og Multiplikatorværdien er det samme, som i det hjulspin der blev foretaget først i Gratis Spin.

Gratis Spin bliver spillet automatisk.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Alle linjegevinster and gevinster fra Gratis spin-symboler, der vindes under denne funktion, ganges med linjegevinst-multiplikatoren.

Under denne funktion bliver Epic Strike™-gevinster ikke ganget med linjegevinst-multiplikatoren.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Når alle autospil-runder er blevet spillet, bliver der vist 3 muligheder: "START" starter det samme antal autospil-runder med de samme indstillinger, "MERE" åbner autospil-indstillingerne, "X" lukker funktionen.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Lyd: Slår spillyd til.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Menu-knap: Åbner og lukker menuen.

Spilindstillinger

Tryk på mellemrumstasten for at spinne: Slår denne mulighed til og fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

Big Win = Stor gevinst.

Mega Win = Megagevinst.

Super Win = Supergevinst

Wild = Wild

Free Spins = Gratis Spin

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver hjulets standardpositioner vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver hjulets standardpositioner vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskillige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,24 %.

Last modification date: 12/4/2023