Casino FAQ

Optimeret browser:

Denne hjemmeside er optimeret til visning og brug i følgende browsere. Hvis din browser ikke findes på listen, betyder det ikke at du ikke kan bruge siden, men blot at vi ikke tester for problemer med denne browser. Vi anbefaler at du bruger den nyeste version af nedestående browsere.

Desktop

  • Windows: Chrome
  • Macintosh: Chrome, Safari

Mobil & Tablet 

  • Apple iOS: Safari, Chrome
  • Android : Native Browser, Chrome

Ufuldstændige eller ufærdige spil

  • Hvis du satser penge på en spilleautomat ("Spilleautomat session") og afslutter din spilleautomat session midt i et spil og spillet ikke genoptages inden for 30 dage fra sidste spildato, forbeholder vi os retten til annullere den pågældende spilleautomat session og refundere indsatsen, der er tilbage i spillet, til din konto.
  • Hvis du satser penge på et flertrins spil ("flertrins session") og afslutter din flertrins session midt i et spil og spillet ikke genoptages inden for 30 dage fra sidste spildato, forbeholder vi os retten til annullere den pågældende flertrins session. For at undgå enhver tvivl, vil du ikke være berettiget til en tilbagebetaling af det kontante væddemål placeret på flertrins spil. Med henblik på denne paragraf [indsæt venligst] betyder et "flertrins spil", et spil hvor en spiller skal placere mere end et væddemål på spillet eller skal udføre mere end én handling i løbet af spillet. Disse spil inkluderer, men er ikke begrænset til, Blackjack, Videopoker, Poker, Texas Hold'em og Craps.

Seneste opdatering: 20-05-2020