Virtual Football Pro

Virtual Pro

Dette er en enkel måde at spille virtuel fodbold om penge. En hel sæson består af 38 uger. Hvert 2. minut spilles en hel virtuel weekends kampe.

Du kan spille på resultatet af individuelle kampe eller på det samlede resultat for hver liga. Der kan spilles på op til 247 kombinationer af enkelt- og akkumulatorvæddemål samt alle andre mulige multiple-væddemål.

Du kan spille på den aktuelle uges kampe som 1X2 og også placere et antal forskellige væddemål for hver individuel kamp, som omfatter:

Korrekt stilling

Vindermargin

1X2 med Mål eller Ingen mål

Under/over 1,5 mål

Under/over 2,5 mål

Under/over 3,5 mål

Lige/ulige samlet antal mål i kampen

Dobbelt chance

Intet væddemål ved uafgjort (DNB - Draw No Bet)

Asian Handicap

Antal mål i alt i kampen

Begge hold scorer

I begyndelsen af sæsonen tilbydes der et antal forskellige muligheder, som man kan spille på, herunder:

Mesterskabsvinder

Væddemål uden top 5

Ender blandt de sidste 3

Pointrække for hvert individuelt hold

Disse væddemål udbetales til spillere, der har spillet på et korrekt udfald, i slutningen af sæsonen. I tilfælde af uafgjort i sæsonen/halvdelen af sæsonen, vil den følgende regel afgøre udfaldet:

Måldifference - faldende

Mål til - faldende

Kampe vundet hjemme - faldende

Kampe vundet ude - faldende

For at spille på resultatet af en vilkårlig, individuel ugentlig kamp skal du klikke på de viste odds i 1 (hjemme), X (uafgjort) eller 2 (ude), som åbner spillekuponen. Klik derefter på 'SPIL NU'. For at ændre din indsats skal du klikke på indsatsbeløbet og derefter ændre beløbet ved at indtaste beløbet eller vælge et af de forudgivne standardbeløb.

Dine væddemålsoplysninger gemmes i boksen i nederste højre hjørne af skærmen. Dit væddemål er ikke godkendt, før det vises her. For at få vist ethvert multiple-væddemål skal du klikke på 'væddemålsoplysninger' (dvs. dobbelt, tredobbelt osv.). Herefter åbnes et vindue, hvor du kan se hele udvalget og deres respektive indsatser.

I højre side af skærmen kan du til hver en tid få vist ligaen, statistikker eller resultater. Dette omfatter den aktuelle liga for de sidste seks kampe.

Timeren i øverste højre hjørne af skærmen tæller ned til kampen begynder. Du kan placere dine væddemål til hver en tid op indtil kampen går i gang.

En tilfældig tal generator bruges til at vælge kampresultater ud fra systemets klassificering af hvert individuelt hold.

Sådan forstås markederne

· 1X2

1X2-væddemålet, der også er kendt som kamp-væddemål, fuldtids-væddemål eller trevejs-væddemål, giver brugere mulighed for at spille på de følgende tre muligheder:

1 - repræsenterer en sejr for hjemmeholdet

X - repræsenterer et uafgjort resultat

2 - repræsenterer en sejr for udeholdet.

· Asian Handicap

Ideen med Asian Handicap er, at holdene kan klassificeres som handicappet, så de handicappede udfald er mere eller mindre lige sandsynlige. Dette resulterer i, at de viste priser er mere på niveau. Typisk tilføjes et fiktivt halvt mål for at fjerne muligheden for at spille på 'uafgjort', dermed har denne væddemålstype kun to muligheder. Dog vil brugeren få sin indsats igen, hvis det halve mål ikke tilføjes, og kampen ender uafgjort. Når et hold, som betragtes som det svagere hold, klassificeres med et positivt handicap, betyder det, at holdet starter med en fiktiv fordel, når det drejer sig om væddemålet.

· Mesterskabsvinder

I et Mesterskabsvinder-væddemål spiller kunderne på hvilket hold, der vinder hele turneringen - efter alle kampe er blevet spillet.

· Korrekt stilling

I et Korrekt stilling-væddemål spiller kunderne på kampens endelige resultat. Ved at vælge ét af udfaldene, skal brugeren have spillet på det korrekte resultat for at vinde væddemålet.

· Under/Over 1,5, 2,5 og 3,5

Her kan brugeren spille på det samlede antal mål i en given kamp (antal mål i alt for både hjemme- og udehold) - om antallet af mål er over eller under det angivne antal. Der tilføjes 0,5 til antallet for at eliminere muligheden for en nøjagtig forudsigelse og for kun at tilbyde to spilmuligheder på dette marked.

Under/Over 1,5

- “Over” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret flere end 2 mål i kampen.

- “Under” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret maks. 1 mål i kampen.

Under/Over 2,5

- “Over” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret flere end 3 mål i kampen.

- “Under” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret maks. 2 mål i kampen.

Under/Over 3,5

- “Over” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret flere end 4 mål i kampen.

- “Under” – Brugeren spiller på, at der bliver scoret maks. 3 mål i kampen.

· Vindermargin

Vindermargin-væddemål er, når brugeren spiller på, hvor mange mål et hold ville vinde en virtuel kamp med. For at vinde skal brugeren have spillet på den korrekte måldifference i det endelige resultat mellem de to hold.

- Tallet ved siden af 'hjem' eller 'ude' er antallet af mål mellem de to hold.

- “Uafgjort” betyder, at begge hold har scoret, men at resultatet er uafgjort (1-1, 2-2, 3-3).

- “Ingen mål” betyder, at hverken ude- eller hjemmeholdet scorede, dvs. 0-0.

· 1X2 med Mål eller Ingen mål (1X2 + GG/NG - Goal Goal/No Goal)

Ved '1X2 med Mål eller Ingen mål' skal spillere spille på udfaldet af kampen (hjemmeholdet vinder, udeholdet vinder eller uafgjort) kombineret med, om begge hold scorer, eller kun det ene hold scorer.

- GG - Resultat hvor begge hold scorer

- NG - Resultat hvor ét hold ikke scorer

· Lige/ulige samlet antal mål i kampen

Kunder har mulighed for at spille på, om det samlede antal mål scoret i kampen (antal mål i alt for både hjemme- og udehold) bliver lige eller ulige. Hvis der ikke scores i kampen, tæller det som et lige antal. Der er dermed to spilmuligheder for denne væddemålstype:

- Ulige - det samlede antal mål, der scores i kampen, bliver et ulige antal.

- Lige- det samlede antal mål, der scores i kampen, bliver et lige antal.

· Dobbelt chance

Et Dobbelt chance-væddemål dækker to ud af tre mulige udfald på 1X2-markedet. Når du vædder på en Dobbelt chance, vinder du det samme beløb for hver én af de to udfald, som denne væddemålstype dækker. Brugere kan spille på de følgende tre forskellige muligheder:

1X - repræsenterer en sejr for hjemmeholdet og et uafgjort resultat

12 - repræsenterer en sejr for én af de to hold

2X - repræsenterer en sejr for udeholdet eller et uafgjort resultat.

· Intet væddemål ved uafgjort

Der er kun to spillemuligheder på dette marked: en sejr til enten hjemme- eller udeholdet. Spillere kan spille på en sejr til enten det ene eller andet hold, men hvis kampen ender uafgjort, returneres den oprindelige indsats.

· Begge hold scorer

På dette marked kan spillerne spille på to muligheder: a) at begge hold scorer mindst ét mål, eller b) at ét af holdene ingen mål scorer, eller at begge hold ikke scorer.

- GG - Resultat hvor begge hold scorer

- NG - Resultat hvor mindst ét hold ikke scorer

· Pointrække

Kunder har mulighed for at spille på det samlede antal point (3 for en sejr, 1 for uafgjort og 0 for et nederlag), som det angivne hold vinder under hele sæsonen. Udvalget varierer, afhængigt af hvor mange hold, der spiller i ligaen, hvor nogle ligaer omfatter flere kampe og dermed også muligheden for flere point.

· Væddemål uden top 2/3/4/5

Væddemål uden top 2/3/4/5 betyder, at kunder kan spille på hvilket hold, der afslutter med den højeste placering, hvor holdene i top 2/3/4/5 (favoritterne til at vinde ligaen samlet set) ikke tæller med. I denne væddemålstype betyder det ikke noget på hvilken placering de fjernede hold afslutter, de tæller ikke med i ligaen for denne væddemålstype. Dog medregnes point scoret med disse hold i det endelige resultat.

· Ender blandt de sidste 2/3

Ender blandt de sidste 2/3 betyder, at spillere kan spille på hvilke hold, der afslutter blandt de 2 eller 3 sidste, afhængigt af hvor mange hold, der spiller i den respektive liga. Dette er i bund og grund et væddemål om, at det valgte hold afslutter som ét af ligaens værste hold. På dette marked er de dårligste hold favoritter, da det er mere sandsynligt, at de ender blandt bundholdene.

Forklaring af væddemålstype

Jednoduchá sázka

Jednoduchá sázka je sázkou na jeden tip. Výhru získáte jen v případě, pokud Váš tip vyhraje, např.: u tipu na vítězství Arsenalu nad Manchesterem United, získáte výhru jen v případě, když Arsenal skutečně vyhraje.

Dvojkombinace

Dvojkombinace je sázka, jež se skládá ze dvou tipů na dvě různé události. Např.: Liverpool porazí West Ham & Manchester United porazí Chelsea. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou oba tipy správné. Výhra z prvního tipu funguje jako vklad pro druhý tip.

Trojkombinace

Trojkombinace je sázka, jež se skládá ze tří tipů na tři různé události. Např.: Everton vyhraje, Tottenham vyhraje & Aston Villa vyhraje. Výhra z prvního tipu funguje jako vklad pro druhý tip a poté pro třetí tip. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné.

Čtyřkombinace

Čtyřkombinace je sázka, jež se skládá ze čtyř tipů na různé události. Např.: Real Madrid vyhraje, Ajax vyhraje, AC Milán vyhraje & Monako vyhraje. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné. Vyhrané zisky fungují jako vklad pro následné tipy.

Pětikombinace

Pětikombinace je sázka, jež se skládá z pěti tipů na různé události. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné. Vyhrané zisky fungují jako vklad pro následné tipy.

Šestikombinace

Šestikombinace je sázka, jež se skládá ze šesti tipů na různé události. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné. Vyhrané zisky fungují jako vklad pro následné tipy.

Sedmikombinace

Sedmikombinace je sázka, jež se skládá ze sedmi tipů na různé události. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné. Vyhrané zisky fungují jako vklad pro následné tipy.

Osmikombinace

Osmikombinace je sázka, jež se skládá z osmi tipů na různé události. Sázka je úspěšná pouze v případě, že jsou všechny tipy správné. Vyhrané zisky fungují jako vklad pro následné tipy.

Trixie

Sázka Trixie se skládá ze čtyř sázek zahrnujících tři tipy na různé události: tři dvojkombinace a jednu trojkombinaci. Výhru zaručují jakékoli dva správné tipy. Např.: Chelsea vyhraje, Werder Brémy vyhraje & Celtic vyhraje. Pokud jsou jakékoli dva z těchto tipů správné, získáte výhru z jedné dvojkombinace. Pokud jsou všechny tři tipy správné, máte výhru ze všech třech dvojkombinací a jedné trojkombinace.

Patent

Sázka Patent se skládá ze sedmi sázek zahrnujících tři tipy na různé události: tři jednoduché sázky, tři dvojkombinace a jednu trojkombinaci. Výhru zaručuje jakýkoli jeden správný tip. Např.: Lazio vyhraje, Inter Milán vyhraje & AS Řím vyhraje. Pokud je jeden z těchto tipů správný, získáte výhru z jedné jednoduché sázky. Pokud jsou jakékoli dva z těchto tipů správné, získáte výhru ze dvou jednoduchých sázek a jedné dvojkombinace. Pokud jsou všechny tři tipy správné, máte výhru ze všech třech jednoduchých sázek, třech dvojkombinací a jedné trojkombinace.

Yankee

Sázka Yankee se skládá z 11 sázek zahrnujících čtyři tipy na různé události: šest dvojkombinací, čtyři trojkombinace a jednu čtyřkombinaci. Výhru zaručují jakékoli dva správné tipy. Např.: Real Betis vyhraje, Villareal vyhraje, Barcelona vyhraje & Recreativo vyhraje. Pokud je jeden z těchto tipů správný, získáte výhru z jedné dvojkombinace. Pokud jsou jakékoli tři tipy správné, získáte výhru ze třech dvojkombinací a jedné trojkombinace. Pokud jsou správné všechny čtyři tipy, získáte výhru ze všech šesti dvojkombinací, všech čtyř trojkombinací a jedné čtyřkombinace.

Lucky 15

Sázka Lucky 15 se skládá z 15 sázek zahrnujících čtyři tipy na různé události: čtyři jednoduché sázky, šest dvojkombinací, čtyři trojkombinace a jednu čtyřkombinaci. Výhru zaručuje jakýkoli jeden správný tip. Např.: Austria Vídeň vyhraje, Gratkorn vyhraje, Admira Wacker vyhraje & FC Korutany vyhraje. Pokud je jeden z těchto tipů správný, získáte výhru z jedné jednoduché sázky. Pokud jsou jakékoli dva z Vašich tipů správné, získáte výhru ze všech jednoduchých sázek a jedné dvojkombinace. Pokud jsou tři tipy správné, získáte výhru ze tří jednoduchých sázek, tří dvojkombinací a jedné trojkombinace. Pokud jsou správné všechny čtyři tipy, pak získáte výhru ze všech čtyř jednoduchých sázek, šesti dvojkombinací, čtyř trojkombinací a jedné čtyřkombinace.

Super Yankee

Sázka Super Yankee se skládá z 26 sázek obsahujících pět tipů na různé události: 10 dvojkombinací, 10 trojkombinací, 5 čtyřkombinací a jednu pětikombinaci. Vyhráváte již od dvou správných tipů.

Lucky 31

Sázka Lucky 31 se skládá ze 31 sázek obsahujících pět tipů na různé události: 5 jednoduchých sázek, 10 dvojkombinací, 10 trojkombinací, 5 čtyřkombinací a jednu pětikombinaci. Vyhráváte již od jednoho správného tipu.

Heinz

Sázka Heinz se skládá z 57 sázek obsahujících 6 tipů na různé události: 15 dvojkombinací, 20 trojkombinací, 15 čtyřkombinací, 6 pětikombinací a jednu šestikombinaci. Vyhráváte již od dvou správných tipů.

Lucky 63

Sázka Lucky 63 se skládá z 63 sázek zahrnujících šest tipů na různé události: 6 jednoduchých sázek, 15 dvojkombinací, 20 trojkombinací, 15 čtyřkombinací, 6 pětikombinací a jednu šestikombinaci. Vyhráváte již od jednoho správného tipu.

Super Heinz

Sázka Super Heinz se skládá ze 120 sázek zahrnujících sedm tipů na různé události: 21 dvojkombinací, 35 trojkombinací, 35 čtyřkombinací, 21 pětikombinací, 7 šestikombinací a jednu sedmikombinaci. Vyhráváte již od dvou správných tipů.

Goliath

Sázka Goliath se skládá z 247 sázek zahrnujících osm tipů na různé události: 28 dvojkombinací, 56 trojkombinací, 70 čtyřkombinací, 56 pětikombinací, 28 šestikombinací, 8 sedmikombinací a jednu osmikombinaci. Vyhráváte již od dvou správných tipů.