Larry In Egypt

Larry In Egypt er en spilleautomat med 243 måder at vinde på i hovedspillet og 1024 i bonusspillet. Det spilles på 5 hjul med 3 symboler på hvert hjul i hovedspillet og 4 symboler i bonusspillet. WILD-symbolet erstatter alle symboler, undtagen SCATTERS. SCATTER-symbolet udløser og genudløser gratis spil.

Information:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spillere i spillet er 94.53%.

Sådan spiller du

hovedside

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen ved at klikke på “+” eller “-” på spilpanelet.
  • Der er ingen linjer i dette spil. Alle gevinster udbetales fra venstre til højre, undtagen Scatters som giver gevinst overalt.
left_bet
  • Den SAMLEDE INDSATS er indsatsen gange 100.
  • SPIN-knappen til højre starter spillet.
  • AUTOSPIN: For at bruge AUTOSPIN skal du klikke på og holde "SPIN"-knappen. Du kan ændre antallet af autospin ved at klikke på “+” og “-” knapperne. Klip på "SPIN" for at starte autospins.
autospins
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIN ikke er tilgængeligt i spil for sjov modus.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Det samlede vinderbeløb er vist i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Klik på "?" ’ øverst til venstre i spillet for at se spillereglerne
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

REGLER

• Klik på knappen "i" for at navigere til Spilleregler.

regler

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på knappen Tilbage til spillet.
  • Du kan gå til Gevinstoversigt ved at klikke på Gevinstoversigt knappen.
  • Du kan til Gevinstlinjespillet ved at klikke på Gevinstlinjer-knappen.
  • REGLERNE kan læses ved at klikke på ► eller at svirpe til højre eller venstre på regelsiderne.

Bonusspil:

rules_br

rules_fg

Gevinstoversigt

gevinstoversigt

Indbetal penge på din konto

For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på ‘+’ i "Kassemenuen" og derefter vælge de ønskede indbetalingsmetod (browser-version), eller klik på knappen "Indbetal nu" i "Kassemenuen" til venstre i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode (download-version).

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt når wild-symbolet vises på hjulene og før det udvider sig, vil wild-symbolet, ved gentilslutning, ændre alle nedenstående symboler til wild-symboler.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam