European Roulette

Spillets formål:

Dit mål er korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe).

Spilinformation:

Europæisk roulette spilles med et hjul med 37 nummererede felter (1-36 plus et 0), en kugle og et bord, hvor spilleren kan placere sin(e) indsats(er) på et enkelt tal eller på en gruppe aftal. Kuglen drejes rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede felter, som angiver det vindende Spilleregler og gevinster er de samme for både spil-for-penge og spil-for-sjov.

Sådan spiller du:

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip løftes.
  • De forskellige spiltyper kan ses i gevinstoversigten.
  • Du kan spille så meget du vil, inden for bordgrænsen.
  • Fjern chips fra bordet ved at klikke på FORTRYD eller RYD.
  • Information om din spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når du har valgt din indsats, starter du hjulet ved at klikke på SPIN.
  • Når kuglen stopper, lyser vindertallet på hjulet og spilleren kan gentage spillet.
  • Hvis du klikker på SPIN SPIN eller Gentag, ruller kuglen i hjulet midt på skærmen. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises under "Seneste gevinst". Gevinsten lægges til din spilsaldo.
  • Når kuglen stopper, vises nummeret over hjulet.
  • Numrene fra de sidste 9 spil vises til venstre på skærmen i en kolonne. Det seneste nummer vises øverst på listen.
  • Når en runde er slut, kan spillere gå tilbage til bordet ved at klikke på TILBAGE TIL TABEL, eller gentage spillet med den samme indsats og dreje hjulet ved at klikke på Gentag.
  • Efter spillet er slut er standardindsatsen den samme som i det foregående spil. Hvis du vil spille igen’, klik på den ønskede placering med din nye indsats.
  • For at gentage samme spil, skal du klikke på GENTAG.
  • Spil med dobbelt indsats ved at klikke på DOBBELT.
  • Hvis din saldo er for lav til at spille, vises en fejlmeddelelse og du vil kunne indbetale penge ved at klikke på INDBETAL.
  • Klik på '?' øverst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Efter spillet er slut er standardindsatsen den samme som i det foregående spil. Hvis du vil spille igen’, klik på den ønskede placering med din nye indsats.
  • Klik på saldo øverst til højre på spilskærmen, for at indbetale penge på din konto Cashier i menuen øverst til venstre på skærmen.
  • Fejl medfører bortfald af alle gevinster og indsatser.

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser dine seneste 9 resultater.
  • Statistik vinduet viser røde resultater med tal i røde firkanter, sorte resultater med tal i sorte firkanter og resultat af 0 i grønne firkanter.

Gevinstoversigt:

Indsats Beskrivelse Udbetaling
Straight En indsats direkte på et enkelt nummer. 35:1
Split Spil på to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre. 17:1
Street En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.

En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’ anses også som en Street indsats.

11:1
Corner- eller Square-indsats eller Quarter-indsats En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre. 8:1
Topline En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal. 0, 1, 2, og 3. 8:1
Linje En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt. 5:1
Dusin En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre. 2:1
Kolonne En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne. 2:1

Rød

Sort

Lige

Ulige

1 til 18

19 til 36

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i den pågældende boks. 0 er ikke dækket af nogle af disse bokse. Hvert felt dækker 18 tal.

1:1

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97.30%.

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto:

• For at indbetale på din konto, skal du klikke på Cashier i menuen øverst til venstre på skærmen og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

For at indbetale på din konto, skal du klikke på din saldo som vises til øverst til højre på skærmen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil du se det uafsluttede spil når du logger ind igen.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice.

Seneste opdatering: 08/16/2016