Slider Perfect Blackjack Pro

Regler version 1.0

Seneste opdatering: 19.01.2017

Introduktion:

Formålet med Blackjack er at samle kort med en værdi så tæt på 21 som muligt uden at overskride 21. Håndens værdi er summen af værdien af hvert kort på hånden. Kortenes værdier er beskrevet herunder.

Perfect Blackjack Pro er en type Blackjack som tilbyder et ekstra side bet oveni det normal Blackjack spil. Perfect Pair er en indsats på at de første to kort der uddeles er et par med samme værdi. Der gives forskellige odds afhængigt af om kortene også har samme kulør, samme farve eller forskellige farver.

Spillet har to side bets:
 • Spillers Perfect Pair
 • Dealers Perfect Pair
Værdien af kortene er følgende:
 • Kortene fra 2 til 10 har deres pålydende værdi.
 • Billedkortene J, Q, og K har alle værdien 10.
 • Es tæller for 11 eller 1: Es tæller for 11, medmindre håndens værdi er større end 21 (en 'bust'-hånd), i hvilket tilfælde esset har værdien 1.
 • Soft total: En hånd der indeholder et es, som kan have værdien 11 uden at den samlede værdi overstiger 21. For eksempel, Es-6 er en soft 17.
 • Hard total: En hånd der indeholder et es, som kun kan have værdien 1 (et) fordi en værdi af 11 gør, at hånden overstiger 21. For eksempel, Es-6-10 er en hard 17.
 • Uafgjort mellem spilleren og huset kaldes et 'push' og betyder, at der ikke er en vinder eller taber.
 • Hvis de første to kort er et es og et 10-point kort (knægt, dame, konge eller 10), kaldes det for en blackjack og  giver automatisk en 3:2 gevinst til spilleren, medmindre huset får uafgjort

Spilinformation:

 • Indsatsgrænserne vises i rulleteksten i midten af spilvinduet.
 • Der anvendes otte spil kort. Hvert spil indeholder 52 kort.
 • Kortene blandes før hvert spil.
 • Dealeren står på soft 17.
 • Antallet af kort, dealeren eller spilleren kan få er kun begrænset ved valg (når du vælger "Stand"), eller når håndens værdi er større end eller lig med 21, undtagen i tilfælde med fordobling eller opdeling af esser. I disse tilfælde bliver der kun uddelt et ekstra kort.

How to play:

 • Vælg din indsats på en given hånd, ved at klikke på en chip med den pågældende værdi nederst i spillet
 • Du kan øge din indsats ved at vælge tilsvarende chips nederst i spillet eller sænke indsatsen clip_image001_0001 ved at trykke på knappen til venstre for indsatsbeløbet. Du kan fjerne alle spil ved at klikke på "X"-knappen som vises til højre for indsatsbeløbet. Indsatsen tages direkte fra din konto. Når du har valgt indsatsbeløb klikker du på knappen "Deal" under indsatsbeløbet.
 • Saldo: din saldo vises i vinduet ‘saldo’ og opdateres, når du trykker på knappen ’Deal’.
 • Indsatsbeløbet vises i det sorte vindue under indsatsen.
 • Samlet indsats: Den totale indsats i spillet vises i sektionen "Samlet indsats".
 • Alt afhængig af dine korts styrke kan du vælge mellem følgende muligheder: "HIT", "STAND", "DOUBLE" eller "SPLIT" i henhold til spillereglerne.
 • Hvis dealerens første kort er 10, J, Q, K, eller A, tjekker dealeren om der er Blackjack, før du kan trække et tredje kort.
 • Hvis dealeren får et Es og du ikke har Blackjack, tilbydes du en forsikring.
 • Når spillet afsluttes, vises sluthænderne, indtil du trykker på "NYT SPIL", "GENTAG SPIL" eller "2x INDSATS"-knapperne. Eventuel gevinst vises. Din opdaterede saldo vises også. Du har nu mulighed for at sætte samme spil igen eller at vælge en ny indsats.
 • Korttæller: Total håndværdi vises i det grå vindue i midten af hånden.
 • For en hånd, som indeholder et es, vises 2 tal i korttællervinduet med "/" mellem dem. Det er for at vise, at es her kan tælle for 1 eller 11.
 • Du kan spille Perfect Pair Blackjack på samme måde som normalt Blackjack, men du har muligheden for at sætte et Perfect Pairs spil ved siden af.
 • Dit Perfect Pairs spil skal være på minimumindsatsen og du skal samtidig sætte et normalt spil. For eksempel: Du satser $5, en $5 indsats går til udfaldet af dit normale spil og den anden $5 indsats går til udfaldet af dit Perfect Pairs spil.
 • For at vinde dit Perfect Pairs spil, skal du få et par, som navnet henviser til. Men din udbetaling afhænger af hvilket par du får.
 • Side bets foretaget normalt kun i hovedspillet.
 • Spilleren vil kun tabe sin normale indsats hvis dealeren får Blackjack.
 • Bemærk venligst at spillerens saldo vises øverst i højre hjørne på spilskærmen.
 • Du kan kun spille med rigtige penge.
 • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Spilmuligheder:

Stand:Klik på "Stand"-knappen for ikke at få flere kort og beholde håndens værdi. Du kan vælge stand når som helst. Når dealeren er færdig med sin hånd, vil din og dealerens hånd blive sammenlignet.

Hit: Du kan få kort ved at klikke på "Hit"-knappen indtil  du enten vælger stand, din hånd når 21 eller din hånd går over 21 (bust).

Double indsats: Efter du har fået de første to kort, bliver du tilbudt at fordoble, kaldet doubling down. Når dette er valgt, vil indsatsen blive fordoblet og du vil få uddelt dit sidste kort. Din hånd står (stand) efter kortet er uddelt. Du bliver også tilbudt double efter du har splittet. Hvis du taber spillet, mister du hele indsatsen, din oprindelige indsats og double-indsatsen

Split: Hvis du har to kort med samme værdi (f.eks. to 7-ere eller to 10-ere, eller to billedkort), kan du klikke på "Split" for at splitte kortene i to forskellige hænder. Denne mulighed er også tilgængelig hvis du får to esser som de første kort. Hvis du vælger denne mulighed, sættes en ekstra indsats (ud over den originale indsats) automatisk.

Du kan kun splitte én gang, selvom flere split-muligheder opstår. Hvis din hånd er kvalificeret til split, men din saldo er for lav til at sætte det ekstra spil, vil der ved et klik på knappen blive åbnet et besked-vindue som informerer dig om at din saldo er for lav.

Du kan trække så mange kort, du vil, for hver hånd, undtagen når du splitter esser. Hvis du splitter es, får du kun uddelt et kort til hver splittet hånd. Hvis du får 10 eller et billedkort oveni esset, regnes hånden som 21, ikke som Backjack.

Hvis du får et es til en splittet hånd med en 10er, tæller det som 21 og ikke Blackjack.

Sådan spiller du med split-muligheden:

 • Når du har klikket på "Split", splittes kortene op på to separate hænder, og endnu et kort gives til hver af hænderne. Fokus flyttes til den aktive hånd (dvs. den hånd du spiller i øjeblikket).
 • Klik på HIT-, STAND- eller DOUBLE-knappen.
 • Når den første hånd er afgjort, flyttes pilen til den anden hånd.
 • Klik på HIT-, STAND- eller DOUBLE-knappen.

Forsikring: En forsikring giver dig chancen for at beskytte dig selv mod dealerens Blackjack. Hvis dealerens første hån (det åbne kort) er et Es, tilbydes ’forsikring’. Du kan vælge at beskytte din hånd mod dealerens Blackjack ved at klikke på JA-knappen. Forsikring koster 50% af den oprindelige indsats og lægges til din oprindelige indsats. Vælger du 'Forsikring', bliver ekstraspillet automatisk sat. Hvis dealeren får blackjack, får du udbetalt 2:1 og taber det oprindelige spil Hvis dealeren ikke får blackjack, taber du det forsikrede spil, og det oprindelige spil fortsætter.

Der sættes ikke noget 'Forsikring'-spil hvis der klikke på NEJ-knappen.

Hvis din hånd er kvalificeret til 'Insurance', men du har for lidt penge på din konto, får du mulighed for at klikke på 'JA' eller 'NEJ'-knapperne. Når du klikker på 'JA'-knappen vises der en meddelelse om, at din saldo er utilstrækkelig til at udføre denne handling med kasse-knappen til at foretage en indbetaling og spilvinduet vil fortsætte med at vise 'JA'-knappen indtil der er nok penge på din konto til at sætte spillet, eller der klikkes på 'NEJ'.

"Lige Penge": Hvis dealeren har et Es og spilleren har Blackjack kan spilleren vælge "Lige penge". Ved at vælge denne mulighed, får spilleren samme beløb (1 til 1) for sin Blackjack, uden at se dealerens kort og bliver dermed beskyttet mod Blackjack. Spilleren kan også klikke på NEJ for at spille videre uden brugen af "Lige penge" muligheden. Hvis dealeren ikke har Blackjack, bliver spilleren udbetalt som normalt - 3:2 for sin Blackjack.

Dealer Blackjack: Hvis dealeren har et Es, 10, J, Q, eller K som up-kort, kan han have Blackjack. Dealeren tjekker om der er Blackjack. Hvis dealeren har Blackjack, og spilleren ikke købte en forsikring, tager casinoet den oprindelige indsats fra spilleren (eller) hvis spilleren har købt en forsikring, gives den oprindelige indsats og forsikringsbeløbet tilbage til spilleren. Hvis spilleren også har Blackjack, får spilleren den oprindelige indsats tilbage, også selvom der ikke er blevet købt en forsikring.

Statusmeddelelser:

PUSH –Push status vises, når spilleren og dealeren har samme hånd værdi. Indsatsen tilbagebetales i så fald til spilleren.

DU VINDER – "Du vinder" status vises, når spillerens hånd er højere end dealerens eller dealeren går bust.

DEALEREN VINDER - "Dealeren vinder" status vises, når spillerens hånd bliver slået af dealerens hånd.

BUST – Bust status vises, når spillerens hånd går over 21.

BLACKJACK – Blackjack status vises når spilleren eller dealeren får 21 med to kort.

Spiller vinderbeskeder:

 1. Statusmeddelelsen vises i midten af spilskærmen og de vundne chips lægges til den oprindelige indsats.
 2. Gevinstbeløbet vises.
 3. Gevinst og original indsats animeres og vises i saldofeltet.

Gevinstoversigt:

Gevinsttype

Beskrivelse

Udbetaling

Blackjack

A Blackjack, eller "naturlig", giver en samlet værdi på 21 på dine første to kort. 21 er et Es og et andet kort med værdien 10. Hvis du f.eks. splitter et par esser og derefter trækker et kort med værdien 10 til et af esserne, vil dette ikke tælle som blackjack, men blot være en samlet værdi på 21. En spillers blackjack slår alle dealerens hænder, undtagen Blackjack. Hvis både du og dealeren har blackjack er hånden uafgjort eller "push" og der er ingen vinder eller taber.

3:2

Normal gevinst

Spillerens samlede værdi er større end dealerens men mindre end eller lig med 21.

1 til 1

Push

Den samlede værdi af både dealerens og spillerens hånd er den samme.

Uafgjort. Du får din indsats tilbage.

Forsikring

Tilbudt på dealerens es for at forsikre spilleren mod dealerens blackjack. Forsikring koster 50% af indsatsbeløbet foruden den oprindelige indsats, som du placerede.

Hvis dealeren får en blackjack betaler forsikringsindsatsen 2 til 1. Spilleren mister den oprindelige indsats.

Hvis dealeren ikke får blackjack mister du den forsikrede indsats.

Rødt/Sort par 

To kort med samme værdi (f.eks. ruder 10 og spar 10).

6 til 1

Farve par 

To identiske kort med samme værdi og farve (f.eks. hjerter 9 og ruder 9).

12 til 1

Perfect Pairs  

To identiske kort (f.eks. to hjerter 9 og to spar dame).

25 til 1

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 99.49%

Indsatsmuligheder:

I dette eksempel: Minimumindsats – 1,00 Kr - maks. indsats 2.500,00 Kr.

Slider Perfect Blackjack Pro

Min. indsats

Min. side bet

Maks. indsats

Maks. side bet

Indsatsmuligheder

5,00

2,50

2.500,00

500,00

2.5, 5, 25, 125, 500

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik, ved at logge ind på din konto på desktop hjemmesiden (www.bwin.com) og vælge "Spilhistorik" i "Mit Casino" under casino-fanen.

Indbetal penge på din konto:

Hvis du vil indbetale penge på din konto, skal du klikke på Saldo øverst i højre hjørne på værktøjs menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen vises en meddelelse om, at din saldo er utilstrækkelig til at udføre denne handling med en 'Indbetalings'-knap. Hvis du klikker på 'Indbetalings' åbnes indbetalingssiden.

Hvis du vil overføre penge til din konto, skal du klikke på 'Saldo' til højre på værktøjsmenuen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen til spillet efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af dig, betragtes spillet som fuldført. Når du logger ind igen, kan du tjekke resultatet under spillogs.

Hvis du bliver afbrudt, mens spillet venter på spiller input, f.eks. efter kortene er delt ud, vil du blive bedt om at gennemføre spillet når du logger på igen. Når du har afsluttet det ufuldstændige spil, kan du fortsætte med at spille spillet.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.