DEVIL'S INFERNO

FORMÅLET MED SPILLET:

• DEVIL'S INFERNO er et slot-spil med fem reels og 50 betalingslinjer.
  • Hvis 3, 4 eller 5 BONUS-symboler lander hvor som helst på oversigten, vil det udløse op til 20 FREE SPINS og 10x INDSATSEN i DEVIL'S HOT SPINS-funktionen.
  • Spillet har 8 jackpotter på FIRED UP! JACKPOT LADDER, der består af 8 stigende JACKPOT-VÆRDIER.
  • Der er en chance for at forøge hver JACKPOT-VÆRDI på FIRED UP! JACKPOT LADDER ved begyndelsen af hvert spil.
  • Når 5 til 8 FIRED UP!-symboler lander hvor som helst på oversigten i hovedspillet udløses FIRED UP! JACKPOT LADDER og FIRED UP!-funktionen tildeles.
  • 3 VALG tildeles i FIRED UP!-funktionen med en chance for at afsløre KONTANTVÆRDIER, EKSTRA VALG og FIRED UP!-symboler, der avancerer op ad FIRED UP! JACKPOT LADDER-positionerne.

SÅDAN SPILLER DU:

• INDSATSVÆRDI: Når spilleren starter spillet er en standardindsats valgt. Spilleren kan ændre værdien af sin INDSATS ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af INDSATS-ikonet, ved spil via desktop- eller mobiludgaven. Hvis du klikker på INDSATS-ikonet, vises vinduet for INDSATSVALG. Spilleren kan vælge den ønskede INDSATS-værdi mellem MIN. og MAKS.-INDSATS.
  • GENTAG VÆDDEMÅL: INDSATSEN for det næste spil vil være den samme som det beløb, der blev satset i det foregående spil.
  • SPIL: Knappen SPIL i den midterste position til højre starter spillet i computertilstanden og landskabstilstand på mobil. Knappen SPIL i den midterste position nederst starter spillet i mobilportrættilstanden.
  • GEVINSTOVERSIGT: GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på BURGER-ikonet og vælge muligheden GEVINSTOVERSIGT. Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.
  • LYDSTYRKE: Spilmusik og lydeffekter er sat til TIL som standard. Hvis du klikker på knappen LYDSTYRKE, slås al spilmusik og alle lydeffekter TIL eller FRA.
  • I tilstanden "demospil" vil "AUTOSPIL"-muligheden være deaktiveret.
  • KREDIT/SALDO: Når spilleren har placeret sin ønskede INDSATS, vil den resterende SALDO vises under 'SALDO'. Spillerens aktuelle KONTOBALANCE er summen af de beløb, som vises under 'KONTOBALANCE'-måleren og 'INDSATS'-måleren. SALDOEN for spillet vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-muligheden være deaktiveret.
    • Sådan konfigureres AUTOSPIL: Klik på knappen AUTOSPIL, og vælg derefter det ønskede antal spil. AUTOSPIL starter automatisk.
    • Det resterende AUTOSPIL-beløb vises på knappen SPIL. Klik på knappen på SPIL for at annullere AUTOSPIL når som helst.

MENUINDSTILLINGER (MOBIL OG COMPUTER):

• Klik på BURGER-ikonet for at se spilmuligheder og -oplysninger.
  • Klik på "i"-ikonet for at se spiloplysninger og -regler.
  • Klik på ikonet "GEVINSTOVERSIGT" for at se spilpræmierne.
  • Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• DEVIL'S INFERNO er et slot-spil med fem reels og 50 betalingslinjer.
  • INDSATS-værdien kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • Klik på PLAY-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelt valgte INDSATS.
  • Alle symboler udbetales fra VENSTRE til HØJRE i fortløbende orden på en betalingslinje startende fra reelet længst til venstre, undtagen BONUSSYMBOLER og FIRED UP!-symboler.
  • Alle gevinster udbetales i overensstemmelse med betalingsoversigten og føjes til spillerens KONTOBALANCE.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulig vinderkombination udbetales.
  • BONUS-symbolet fungerer som et scatter-symbol.
  • Når 3 eller flere BONUS-symboler lander hvor som helst på oversigten, tildeles DEVIL'S HOT SPINS-funktionen.
  • Hvis DEVIL'S HOT SPINS- og FIRED UP!-funktionerne udløses på samme spin, vil FIRED UP!-funktionen udløses først.
  • WILD-symbolet har ingen udbetaling.
  • Gevinster fra BONUSSYMBOLER (Scatter-symboler) lægges til andre betalingslinjegevinster.
  • WILD-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen BONUS- og FIRED UP!-symbolerne.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 GBP eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet eller i DEVIL'S HOT SPINS- eller FIRED UP!-funktionerne. Eventuelle, yderligere gevinster går tabt, hvis maks. gevinsten nås.
  • Tælleanimationerne på gevinst-displayet kan springes over ved at klikke hvor som helst på oversigten eller ved at klikke på MELLEMRUMSTASTEN (computer).
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet "SPILHISTORIK" under et hvilket som helst spil.
  • MIN. INDSATSEN er #{uiConfig.minBet} og MAKS. INDSATSEN er #{uiConfig.maxBet}.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren inkl. en jackpot (RTP) er 94,70 %.
  • VED EVENTUELLE FEJL ANNULLERES ALLE UDBETALINGER OG INDSATSER.

DEVIL'S HOT SPINS:

• 3, 4 eller 5 BONUS-symboler, der lander hvor som helst på oversigten under hovedspillet, vil udløse DEVIL'S HOT SPINS-funktionen, der giver 6, 10 eller 20 GRATIS SPINS, udover linjegevinsten.
    • 3 x BONUS SYMBOLER = 6 GRATIS SPINS + Udbetaling fra BONUS-symboler.
    • 4 x BONUS-symboler = 10 GRATIS SPINS + Udbetaling fra BONUS-symboler.
    • 5 x BONUS SYMBOLER = 20 GRATIS SPINS + Udbetaling fra BONUS-symboler.
  • DEVIL'S HOT SPINS spilles kun med symbolerne med højest udbetaling (TRIDENT, PLAYING CARD, DICE og DEVIL) og WILD-symboler.
  • Symbolerne J, Q, K og A vises ikke under DEVIL'S HOT SPINS.
  • DEVIL'S HOT SPINS spilles med samme INDSATS som i det udløsende spil.
  • DEVIL'S HOT SPINS kan ikke genudløses.
  • FIRED UP! JACKPOT LADDER vil ikke være aktiv under DEVIL'S HOT SPINS-funktionen.
  • DEVIL'S HOT SPINS slutter, når der ikke er flere GRATIS SPINS tilbage. Det SAMLEDE GEVINSTBELØB vil blive føjet til spillerens SALDO.

FIRED UP! JACKPOT LADDER:

• Når 5 til 8 FIRED UP!-symboler lander hvor som helst på oversigten i hovedspillet udløses FIRED UP! JACKPOT LADDER og den tilsvarende position låses fast på FIRED UP! JACKPOT LADDER.
    • 5 x FIRED UP!-symboler vil aktivere position 5 på FIRED UP! JACKPOT LADDER.
    • 6 x FIRED UP!-symboler vil aktivere position 6 på FIRED UP! JACKPOT LADDER.
    • 7 x FIRED UP!-symboler vil aktivere position 7 på FIRED UP! JACKPOT LADDER.
    • 8 x FIRED UP!-symboler vil aktivere position 8 på FIRED UP! JACKPOT LADDER.
  • Højst 8 FIRED UP!-symboler kan tildeles i hovedspillet.
  • JACKPOT-værdierne, der vises på FIRED UP! JACKPOT LADDER er seedede efter INDSATS-niveau.
  • Bidrag fra spillerens indsats tilføjes FIRED UP! JACKPOT-værdier og disse bidrag er specifikke til spilleren.
  • Bidrag fra spillerens indsats, der er nævnt i den nedenstående tabel, er pr. enhedsindsats (1 EUR/GBP/CAD) eller den tilsvarende værdi i din valuta og vil føjes til FIRED UP! JACKPOT-værdier og disse bidrag er specifikke til spilleren.

FIRED UP! Symboler

Base (EUR/GBP/CAD)

Stigning

5

4.5360

0.001100

6

7.8960

0.003400

7

13.7680

0.004200

8

26.0000

0.002600

9

84.0240

0.000900

10

329.6000

0.000700

11

822.1240

0.000700

12

2218.456

0.000600

• Spilleren har chancen for at bevæge sig op ad LADDER-stigen under FIRED UP!-funktionen, hvis spilleren afslører et 'FIRED UP!'-ikon.
  • FIRED UP! JACKPOT LADDER-værdier kan ikke vindes i hovedspillet.
  • FIRED UP! JACKPOT LADDER-værdier kan kun vindes under FIRED UP!-funktionen.

FIRED UP!:

• Når 5 til 8 FIRED UP!-symboler lander hvor som helst på oversigten i hovedspillet udløses FIRED UP! JACKPOT LADDER og den tilsvarende position låses fast på FIRED UP! JACKPOT LADDER og FIRED UP!-funktionen udløses.
  • Ved starten af FIRED UP!-funktionen vil spilleren blive tildelt tre VALG fra de 20 DEVIL'S COINS-ikoner, der vises på skærmen.
  • Antallet af resterende valg vises i RESTERENDE VALG-displayet.
  • Hvis intet VALG er blevet valgt efter 7 sekunder, vil et tilfældigt VALG automatisk blive tildelt.
  • Hvert valg en DEVIL'S COIN afslører en KONTANTVÆRDI, +2 VALG eller et FIRED UP!-symbol.
  • Afsløring af en KONTANT VÆRDI tildeler en tilfældig multiplikator på 0,2x, 0,4x, 0,6x, 0,8x, 1x, 1,2x, 1,4x, 1,6x eller 2x, der ganges med spillerens INDSATS.
  • Samlede KONTANTVÆRDIER vises i SAMLET GEVINST-displayet.
  • Afsløring af en 2+ VALG vil tildele spilleren 2 EKSTRA VALG, der tilføjes til RESTERENDE VALG-displayet.
  • Afsløring af et FIRED UP!-symbol vil aktivere FIRED UP! JACKPOT LADDER og rykker den nuværende stigeposition 1 plads op. Den nye position låses derpå.
  • De fire øverste positioner på FIRED UP! JACKPOT LADDER (positionerne 9, 10, 11 og 12) kan kun aktiveres under FIRED UP!-funktionen, og kan ikke aktiveres fra hovedspillet.
  • Når alle VALG er blevet foretaget, vil den akkumulerede SAMLEDE GEVINST og den låste FIRED UP! JACKPOT LADDER-position blive udbetalt til spillerens KONTOBALANCE.
  • Den låste Jackpot-værdi på FIRED UP! JACKPOT LADDER bliver genseedet ved starten af næste spil.
  • Hvis spilleren mister forbindelsen midt under FIRED UP!-funktionen, vil denne få muligheden for at færdigspille funktionen ved næste log ind.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren fra FIRED UP! JACKPOT LADDER er 31,38 %.
  • Hvis spilleren når den højeste position på FIRED UP! JACKPOT LADDER, vil de(t) tilbageværende valg i FIRED UP!-funktionen udelukkende afsløre KONTANTE VÆRDIER.
  • FIRED UP!-funktionen spilles med samme INDSATS som det udløsende spil.

KNAP-PANEL I BROWSER:

• Klik på SPILLEREGLER for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se spillernes spilhistorik.
  • SPILHISTORIK kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Klik på RIGTIG/ SPIL for at skifte mellem SPIL OM RIGTIGE PENGE OG SPIL FOR SJOV.
  • Klik på knappen INDBETAL for at indbetale penge til spillerkontoen.

AFKAST TIL SPILLER (RTP):

• Den teoretiske gevinst til spilleren inkl. en jackpot (RTP) er 94.70%

FAQ:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde ud af resultatet ved at klikke på knappen SPILHISTORIK, når du er logget ind på hjemmesiden igen.
  • Hvis du mister forbindelsen efter at funktionen udløses eller under ethvert funktionsspil, vil du kunne spille videre på det afbrudte spil, når forbindelsen genoprettes, enten fra begyndelsen, hvis spillet ikke var startet endnu, eller fra punktet, hvos spillet mistede forbindelsen.

Hvad skal jeg gøre hvis min SALDO er for lav til at placere en INDSATS?

Klik på knappen INDBETAL nederst på spilskærmen, og indbetal penge på din konto.

Hvis du stadigvæk har problemer, står vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.