Deuces Wild MH

help

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

• Spilles med 1 sæt kort.
  • Kortene blandes efter hver hånd.
  • Efter at have placeret din indsats modtager du fem kort. Klik på de kort, du ønsker at beholde. Kort, du ikke beholder, vil herefter blive byttet med nye kort, når du trykker på "GIV". Din endelige femkortshånd bestemmer din gevinst i henhold til betalingstabellen. Du har muligheden for at forsøge at fordoble din gevinst ved at gamble den op til fem gange med en maksimumgrænse på 1.000 mønter.
  • Gevinster vist i gevinstoversigten ganges med værdien.
  • 2’ere er jokere og kan bruges til at skabe vindende hænder.
  • Der er specielle gevinster for 5 ens, Wild Royal med 2’ere, og fire 2’ere.
  • Tilbagebetalingsprocenten baseret på bedste strategi er 93.77 %. Tilbagebetalingsprocenten baseret på bedste strategi er 94.97 % ved maks. indsats.

Handlinger

Øg den pålydende værdi

- Øg møntværdien ved at klikke på +.

Sænk den pålydende værdi

- Sænk møntværdien ved at klikke på -.

Giv

- Deler kortene ud på de relevante felter.

Hold

- Klik på hvert enkelt kort, du vil beholde.

Maks. indsats

- Satser det maksimale.

Gamble

- Starter gamblerunden efter, at du har vundet en hånd.

Opsaml

- Din gevinst bliver krediteret til din spillekonto, og spillerunden afsluttes.

Hænder

- Ændrer antallet af hænder, der spilles med.

Gamble

Når spillet er startet, skal mindst én spillerunde udføres forud for indkasseringen.

Slå dealeren

Dealerens kort gives åbent. Vælg et af de fire lukkede kort ved at klikke på det. Hvis dit kort er højere end dealerens, fordobles din indsats. Hvis det er lavere end dealerens, taber du din indsats. Hvis kortene har samme værdi, forbliver din gevinst den samme. Du kan spille op til fem gange i træk og op til 1.000 mønter.

Høj eller Lav

Du skal gætte, om det lukkede kort er højere eller lavere end 8 ved at klikke på den relevante knap. (Et kort med en værdi fra 9 til es er højere. Et kort med en værdi fra 2 til 7 er lavere.) Hvis kortet er en 8'er, ender runden som push, og din gevinst forbliver den samme. Du kan spille op til fem gange i træk og op til i alt 1.000 mønter.

Rød eller sort

Du skal gætte den rigtige farve eller kulør af et lukket kort. Gæt og klik på den relevante knap. Hvis du gætter den rigtige farve fordobles din gevinst. Rammer du den rigtige kulør firedobles din gevinst. Du kan gamble op til fem gange i træk og op til maksimum 1.000 mønter.

Seneste opdatering: 09-08-2017