SPUD

1

Mål:

Udløs bonusspillet og vælg freespin eller en øjeblikkelig præmie. Prøv begge dele og se hvad der passer dig bedst.

Information:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.05%.

Sådan spiller du

• Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-“ over eller under INDSATS panelet.

2

• Der er 20 faste linjer i dette spil. Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre, startende på hjulet til venstre, undtagen scatter-symboler som giver gevinst hvor som helst.
  • Du kan ændre antallet af linjer du vil spille på ved at klikke på “+” eller “-“ over eller under LINJER panelet.

3

• SAMLET INDSATS er linjer der spilles på ganges med indsatsen per linje.
  • SPIN knappen midt til højre starter spillet.
  • 'AUTOSPIN': Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb ikke overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
  • Start autospin ved at klikke på Start -knappen

4

• Klik på PAUSE for at deaktvere AUTOSPIN.
  • AUTOSPIN er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Alle symboler og jackpots animeres når der vindes, ud over baggrundsanimationerne.
  • Den samlede gevinst vises nederst på skærmen i WIN displayet.
  • Din saldo i spillet vises øverst til højre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Knapper på spilmenuen

• Klik på Spilmenuen -knappen øverst til venstre på skærmen for at åbne Menu panel.

5

• Klik på Tilbage til lobbyen knappen for at forlade spillet.
  • Klik på Cashier -knappen for at indbetale på din konto.

REGLER

• Klik på "?”-knappen øverst til højre på skærmen, for at se spillereglerne.
  • Alle hjælp-sider kan læses ved at scrolle igennem dem.

6

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på Tilbage til spillet -knappen

Bonusspil:

7

Gevinstoversigt:

• Vores GEVINSTOVERSIGT kan ses ved at klikke på hjælp-knappen (?) og at vælge Gevinstoversigt -fanen op regelsiderne.

8

9

10

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto

Indbetal penge på din konto, ved at klikke på Cashier knappen i SPILMENUEN og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo falder under minimumindsatsen, vises en fejlmelding med en Indbetal knap Klik på Indbetal for at gå til indbetalingssiden.

Indbetal penge på din konto, ved at klikke på Cashier -knappen i SPILMENUEN

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaret automatisk starte fra samme sted i spillet hvor du blev afbrudt.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.