Grizzly Wins

Mål:

Grizzly Wins er en spilleautomat med 5 hjul, 3 symboler per hjul og 20 gevinstlinjer. Den har WILD og WILDX3 som erstatter alle symboler undtagen freespin og bonus symboler. Hibernation sensation bonusspillet udløses når 3 eller flere bonus symboler vises på hjulene. Freespin udløses når 3 eller flere scatter symboler vises på hjulene. 2 Ways 2 Wins - en ny funktion som giver mulighed for at spille fra højre til venstre, venstre til højre eller begge veje. Gebyret betales når du spiller begge veje. Beløbet er 25% af den samlede indsats. Det betales ikke når du spiller freespin eller bonusspil.

Information:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.00%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+”eller “-” på spilpanelet.

• Spillet har et fast antal linjer som ikke kan ændres af brugeren.
  • Den SAMLEDE INDSATS er linjer spillet ganget med indsats pr linje.
  • SPIN: Klik på "Spin" for at starte spillet. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lig med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab er højere end: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin indtil valget udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
  • Klik på STOP-knappen for at deaktivere AUTOSPIN og fortsætte det normal spil.
  • Klik på TIL/FRA i "Fortsæt Autospin"-beskeden, for at automatisk at slå autospin til eller fra i det næste spil.

• Vær opmærksom på: AUTOSPIN kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Det samlede vinderbeløb er vist i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Menu indstillinger

• Klik på-knappen for at åbne spilmenu-panelet.

• Klik på Tilbage til lobbyen for at forlade spillet.
  • Klik på "Kasse" for at indbetale.
  • Klik på "Web info" for at se detaljeret spilleregler.
  • Klik på "Indstillinger":
  • SFX: for at slå lyd til/fra.
  • Background SFX: For at slå bagrundslyde til/fra.
  • Fortsæt autospin: Vækg automatisk at fortsætte med autospin efter et bonusspil.

Regler

• Klik på ‘?’ knappen for at se spillereglerne.

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE TIL SPILLET-knappen.
  • Du kan gå til Gevinstoversigt ved at klikke på Gevinstoversigt -knappen.
  • Du kan til Gevinstlinjespillet ved at klikke på Gevinstlinjer-knappen.

Funktioner:

Gevinstoversigt:

Paylines:

Indbetal penge på din konto

Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på "Kasse" i spilmenuen og derefter at vælge din betalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo er lavere en minimumindsatsen, vises en fejlmeddelelse med en Indbetaling knap. Når du klikker på ‘INDBETAL’ åbnes indbetalingssiden.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister din internetforbindelse i basisspillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdateringsdato: 28.11.2016