Teddy Pets

Information

• Dette spil spilles med 1 til 20 linjer.
  • Både indsats og linjer kan ændres
  • Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.

Sådan spiller du

teddypets_howtoplay_mobile_bwin1

Indstilling af LINJER: 20 linjer er valgt som standard. Linjer kan ændres ved at klikke på knapperne ▲ og ▼ knapperne på "Linjer og indsatser"-panelet.

Indstilling af INDSATS: En standard indsats per linje er indstillet. Øg eller reducer indsatsen per linje med knapperne ▲ og ▼ knapperne på "Linjer og indsatser"-panelet. Hvis din saldo falder under din samlede indsats, vil indsats og linjer ikke bliver justeret til den næste mulige indsats i stedet åbnes et Genkøbsvindue.

teddypets_howtoplay_mobile_bwin2

SAMLET INDSATS: Det samlede vinderbeløb er antallet af valgte linjer ganget med indsatsen per linje, og vises på meteret SAMLET INDSATS.

GEVINST: et viste beløb under GEVINST er den samlede gevinst fra det aktuelle spin.

HJÆLP: For at se spillets regler, gevinstoversigt og gevinstlinjer skal du klikke på "i"-ikonet nederst til venstre på skærmen.

• Den første side der vises er "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT" kan ses ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT". For at beregne udbetalingsbeløbet skal du ganges linjegevinsten med indsatsen per linje og gange scatter-gevinster og terningebonusgevinster med det samlede indsatsbeløb.
  • "GEVINSTOVERSIGT" kan ses ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT".
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "tilbage til spillet".

SPIN: Klik "SPIN"-knappen til højre for at starte spillet.

Efter at hjulene stopper vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.

RESULT : Vindende symboler angives med animationer. Vindende symboler angives med animationer. Den enkelte gevinstlinjes gevinst vises ved enden af hver vindende linje.

BETALT: Linjegevinster vises i området under de fem hjul.

Gentag indsats/Ændre indsats: Hvis du allerede har indstillet en indsats vil de valgte indstillinger automatisk blive overført til det efterfølgende spin hvis der er nok penge på saldoen.

SALDO: Din samlede spillesaldo vises på den øverste linje ved siden af navnet på spillet.

AUTOSPIN: For at bruge AUTOSPIN skal du klikke på og holde "SPIN"-knappen. Du kan ændre autospinindsatsen ved at klikke på knapperne ▲ og ▼. Klip på "SPIN" for at starte autospins.

teddypets_howtoplay_mobile_bwin3

Klik på ""’ øverst til venstre i spillet for at se spillereglerne.

Klik på "+" øverst til højre for at åbne kassen og hentre flere credits til spillet fra din konto.

Klik på Danske Spil-logoet øverst til venstre på spilskærmen for at gå tilbage til lobbyen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.14%.

Regler

• Der gives kun gevinst for valgte linjer, undtaget scatter og bonus.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre mod højre startende med det hjul der er længst til venstre undtagen scatter-symboler.
  • Scatter- og bonussymboler giver gevinst overalt.
  • Alle gevinster gives i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinst på hver valgte linje udbetales.
  • Linjegevinst ganges med indsatsen per linje.
  • Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter-gevinster tilføjes til linjegevinster.
  • Gevinster på forskellige udvalgte linjer lægges sammen.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige udvalgte linjer vil blive tilføjet til din samlede gevinst.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

teddypets_rules_mobile_bwin1

teddypets_rules_mobile_bwin2

Funktioner

TERNINGSBONUS

• 3 eller flere BONUS-symboler udløser TERNINGEBONUSSEN.
  • Elefanten bevæger sig på et brætspil.
  • Klik på terningen for at flytte Elefanten.
  • Hver frugt giver en præmie.
  • Hver blå firkant slutter TERNINGSBONUS
  • Præmier for TERNINGEBONUS er 2, 3, 4, 5, 6 og 10.
  • Præmier for TERNINGSBONUS ganges med den samlede indsats under spillet, der udløste TERNINGEBONUSSEN.

GRATIS SPIL

• 3, 4, eller 5 SCATTER-symboler udløser 15, 20 eller 25 gratis spil henholdsvis
  • Linjer der spilles og indsatsmultiplikator under gratis spil er de samme, som da spillene blev udløst.
  • TERNINGEBONUS kan opnås under gratis spil.
  • 3 eller flere SCATTER-symboler udløser det samme antal gratis spil igen under GRATIS SPIL.

teddypets_features_mobile_bwin1

Gevinstoversigt

teddypets_playtable_mobile_bwin1

Indbetal penge på din konto

For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på ‘+’ i "Kassemenuen" og derefter vælge de ønskede indbetalingsmetod (Hent klienter), eller klik på knappen "Indbetal nu" i "Kassemenuen" til venstre i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode (Download klient).

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt når wild-symbolet vises på hjulene og før det udvider sig, vil wild-symbolet, ved gentilslutning, ændre alle nedenstående symboler til wild-symboler.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam