7 UP

Sådan spiller du

7UP! tilbyder 7 linjer, som du kan skrabe. Der er 3 paneler på hver linje med en tilhørende præmie ved siden af linjen. Match 3 identiske symboler for at vinde prisen!

Indstil din indsats og linjer

Indstil din indsats pr. linje ved at klikke på '+' eller '-' -knapperne på hver side af feltet 'per linje'. Den samlede indsats vises i bunden af panelet som 'Indsats'.

Du kan spille fra 1-7 linjer. Vælg det nummer, du ønsker at spille ved at klikke på knapperne '+' eller '-' på begge sider af 'Linjerne'.

Hvis du ønsker at spille hurtigt, skal du trykke på knappen 'Turbo' nederst til højre på skærmen for at afsløre alle symboler på én gang.

For at spille

• Tryk på 'Spil' knappen.
  • Match 3 identiske symboler i træk for at vinde prisen. Se nedenfor for præmierne.
  • Adskilte gevinster vil blive tilføjet sammen.
  • Din samlede gevinst vil blive tilføjet til din spilkonto.

Gevinster tilgængelige

Symbol Gevinst multiplikatorer

10000

1000

200

100

50

20

10

5

4

2

1

1

Den teoretiske RTP er 92.09%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling af spillet, som er beregnet af et uafhængigt testfirma.

Autospil

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

Afbrudt spil

Vi ved, at internetforbindelser undertiden kan være upålidelige, eller noget kan forstyrre spillet. Vi forsøger at gøre dette så retfærdigt som muligt for dig. Hvis du f.eks. løber tør for batteri mens du spiller, eller når du har nået din personlige daglige tidsgrænse, vil vi automatisk krediterer enhver gevinst.

Demospil

Operatørens Demospil er en prøve af Rigtig Spil versionen. De spiller med nøjagtig samme regler og tilfældig talgenerator. Demomodus versioner af spil giver dig mulighed for at spille for 'sjove penge', der ikke har nogen økonomisk værdi.

Fejl i spilsystemet

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster og ugyldige indsatser, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet ikke fungerer korrekt. Definitionen af en sådan fejl omfatter en fejl i de offentliggjorte odds eller betalingstabeller, eller et spil, der ikke fungerer i overensstemmelse med dens offentliggjorte regler.

Seneste opdatering: 28-10-2020