European Roulette Classic

Mål

dit mål er korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe).

Spillet

Europæisk Roulette Classic spilles med et hjul med 37 nummererede huller (1-36, plus et 0 hul), en kugle og et layout, hvorpå spilleren kan placere indsatser, der dækker et enkelt nummer eller grupper af tal. Efter spilleren har placeret sine indsatser, drejes kuglen rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede felter, som angiver det vindende tal.

europeanruletteclassic

Spilindstillinger

• Lyd til eller fra
  • Maks. skærm til eller fra.

Sådan spiller du

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip løftes.
  • De mulige spiltyper kan ses i gevinstoversigten.
  • Du kan spille så meget du vil, inden for bordgrænsen.
  • Du kan fjerne chips fra bordet ved at klikke på FORTRYD eller FJERN INDSATS.
  • Information om din spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når du har placeret din indsats, drejes hjulet ved at klikke på "SPIN"-knappen.
  • Når kuglen stopper, viser en markør den vindende tal.
  • Hvis du klikker på SPIN eller SATS IGEN & SPIN ruller kuglen i hjulet som vises i toppen af skærmen. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises under "Seneste gevinst". Gevinsten lægges til din spilsaldo.
  • Når kuglen stopper, vises tallet under hjulet.
  • Gevinstnummeret fra de sidste 9 spilomgang vises i en kolumme til højre på skærmen, det seneste resultatet til ventre.
  • Efter spillet er slut er standardinsatsen den samme som i foregående spil. Hvis du vil sætte en ny indsats klikker på den ønskede plads og lægger en ny indsats.
  • Hvis du vil beholde den samme indsats, klikker på du på knappenerne SATS IGEN & SPIN.
  • Kredit meteret til højre for $-tegnet, viser hvor mange kredits du har tilbage i spillet.
  • Hvis din saldo falder under din samlede indsats, vises et pop-up-vindue.
  • Rebuy, det samme beløb, eller mere end den samlede indsats for at aktivere REBET & SPIN-knappen.
  • Hvis din saldo er på 0 vises et indbetalingsalternativ i et popup-vindue.
  • Klik på "Regler" nederst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se information om de spil du har spillet.
  • Klik på "Rebuy" for at hente flere kredits til spillet fra din konto.
  • INSTANT: Spillet er som standard i INSTANT OFF modus. Klik på INSTANT for at slå animationer fra.
  • For at forlade spillet skal du klikke på X i øverste højre hjørne.
  • Klik på LYNINDSKUD for at indbetale penge på din konto.
  • Spillereglerne og udbetalinger er de samme i real-money og spil for sjov versionerne.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Andre funktioner:

• Fjern alle spil fra bordet ved at klikke på FJERN SPIL -knappen
  • Du kan fjerne din seneste indsats ved at klikke på FORTRYD -knappen
  • INSTANT funktionen bruges til at styre spillets hastighed.
  • Drej hjulet med samme indsats, ved at klikke på REBET & SPIN efter spillet er slut.

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser dine seneste 9 resultater.
  • Statistik vinduet viser røde resultater med røde tal og sorte resultater med hvide tal, 0 med grønne tal.

Gevinstoversigt:

Indsats Beskrivelse Udbetaling
Straight En indsats direkte på et enkelt nummer. 35:1
Split En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre 17:1
Street

En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.

En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’ anses også som en Street indsats

11:1
Corner- eller Square-indsats eller Quarter-indsats En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre 8:1
Topline En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal. 0, 1, 2, og 3.  8:1
Linje En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt 5:1
Dusin En indsats i en af felterne mærket '1st 12’, ‘2nd 12’ eller ‘3rd 12', hver dækkende tolv numre. 2:1
Kolonne En indsats i en af felterne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne 2:1

Rød

Sort

Lige

Ulige

1-18

19-36

En indsats placeret i en af de seks felter på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i det pågældende felt. Nullet er ikke dækket af nogle af disse felter Hvert felt dækker 18 tal. 1:1

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren i dette spil er 97.30%.

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" (browser-version) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (download-version). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo falder under minimumindsatsen kan du indbetale flere penge. Indbetal ved at klikke på "Indbetalinger" i kasse-menuen i hovedlobbyen (browser-version) eller på "Indbetalinger" ved kassen øverst i hovedmenuen og vælg hvor meget du vil indbetale (download-version).

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet, vil softwaren, efter gentilslutning, automatisk genoptage spillet fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam

Seneste opdatering: 22-05-2018