French Roulette

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Placering af indsatser

For at placere indsatser, skal du først klikke på den ønskede chip og så på det sted på bordet, hvor du ønsker at placere din chip. Din chip vil da blive lagt til din samlede indsats. Alle indsatser skal være indenfor bordgrænserne. For at fjerne en indsats skal du vælge 'X'-chippen og så klikke på den chip, du gerne vil have fjernet. For at fjerne alle indsatser, klik på RYD ALT.

Spilleregler

Rouletten indeholder 37 numrerede felter, som kuglen kan ryge i, skiftevis rød og sort. Udover tallene 1 til 36, så indeholder hjulet et grønt nummer 0. Placer din(e) indsats(er) ved at klikke på en chip og placere den på det ønskede felt på spillepladen. Klik "Spil" for at starte spillet og sætte kuglen i omløb. Du vinder, hvis din indsats dækker det nummer, kuglen lander på.

Tilbagebetalingsprocenten er 97,30 %.

Nabospil

Du kan placere eller fjerne en naboindsats ved at klikke på et tal i den ovale bane.

Call indsatser

Du kan bruge announcefeltet for at placere og fjerne callindsatser. Klik på en chip og så på den ønskede indsats for at placere eller fjerne den.

Du kan placere eller fjerne callindsatser i den ovale bane.

Sort splitter

Der placeres 7 chips i alt. Én chip placeres på hver af følgende "split": 8/11; 10/11; 10/13; 17/20; 26/29; 28/29 og 28/31.

Finales a Cheval

En indsats på "Finales a Cheval" placerer en chip på alle splits, der ender på samme ciffer. I alt placeres 3, 4 eller 5 chips afhængig af det valgte ciffer. Eksempelvis vil en indsats på cifrene 1 og 4 resultere i, at der placeres en chip på følgende split-kombinationer, 1/4, 11/14, 21/24, 31/34

Finales en Plein

En indsats på "Finales en Plein" placerer en chip på alle tal som ender med det samme ciffer. I alt placeres tre eller fire chips afhængig af nummeret. Eksempelvis vil en indsats på nummer 3 resultere i, at der placeres en chip på følgende numre: 3, 13, 23 og 33

Jeu 0 - Zero

Der placeres 4 chips i alt. Én chip placeres "straight-up" på 26 og én chip på hver af følgende "split": 0/3; 12/15 og 32/35.

Jeu 7/9

Der placeres 6 chips i alt. Én chip placeres "straight-up" på 19 og 27 og én chip på hver af følgende "split": 7/8; 8/9; 17/18 og 28/29.

Orphelins a Cheval - Orph.

Fem chip placeres "straight-up" på 1 og én chip på hver af følgende "split": 6/9; 14/17; 17/20 og 31/34

Orphelins en Plein

Der placeres 8 chips i alt. Én chip placeres "straight-up" på hvert af følgende tal: 1, 6, 9, 14, 17, 20, 31 og 34.

Rød splitter

Der placeres 4 chips i alt. Én chip placeres på hver af følgende "split": 9/12; 16/19; 18/21 og 27/30.

Tiers du Cylindre - Serie 5/8

Der placeres 6 chips i alt. Én chip placeres på hver af følgende "split": 5/8; 10/11; 13/16; 23/24; 27/30; og 33/36.

Voisins du Zero - Serie 0/2/3

Der placeres 9 chips i alt. 2 chips placeres på "street" 0, 2, 3; 1 på "split" 4/7; 1 på 12/15; 1 på 18/21; 1 på 19/22; 2 på "hjørne" 25/26/28/29; og 1 på "split" 32/35.

Udfaldet afgøres

Hvis kuglen lander på et tal eller en farve, som du har spillet på, vinder du udbetalingen for den indsats.

Insideindsatser

Navn

Beskrivelse

Udbetaling

Straight-Up (et tal)

En indsats placeret på et enkelt tal.

35:1

Split (to tal)

En indsats placeret på linjen mellem to nabotal.

17:1

Street (tre tal)

En indsats placeret på den ydre kant af indsatsområdet ved siden af det første tal i rækken dækker hele rækken. (for eksempel 13, 14 og 15). Indsatser placeret på 0, 1, 2 eller 0, 2, 3 betragtes som samme type indsats.

11:1

Hjørne (fire tal)

En indsats placeret på krydset mellem de vandrette og lodrette linjer mellem fire tal. For eksempel: 17, 18, 20 og 21. Et spil sat på 0,1,2,3 betegnes også som en hjørneindsats.

8:1

Linje (seks tal)

En indsats placeret på den ydre kant af et indsatsområde, i krydset mellem to rækker. For eksempel: 19, 20, 21, 22, 23 og 24.

5:1

Outsideindsatser

Navn

Beskrivelse

Udbetaling

Dusiner (12 tal)

En indsats placeret på "1. 12" (dækker tallene 1-12), "2. 12" (dækker tallene 13-24), "3. 12" (dækker tallene 25-36)

2:1

Kolonner (tolv tal).

Et spil placeret i feltet "2 to 1" nederst på hver kolonne med 12 numre.

2:1

Farve

En indsats placeret i et rødt eller sort felt. (Spil på rød eller sort tabes, hvis kuglen havner på det grønne tal 0).

1:1

Lige eller ulige

Et spil sat på felterne "Lige" eller "Ulige". (Spil på lige eller ulige tabes, hvis kuglen havner på 0).

1:1

Lav eller høj

En indsats placeret på feltet "1-18" eller "19-36". (Tallet nul er ikke inkluderet i disse talgrupper.)

1:1

Handlinger

• Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Sats igen- Placerer den samme indledende indsats som i forrige runde.
  • Ryd alt- Fjerner alle indsatser på bordet.
  • Chip- Vælg den chip, du vil satse.
  • "X" chip- Klik på "X"-chippen på enhver placeret chip for at fjerne din indsats

Seneste opdatering: 23-05-2017