Luck o' the Roulette

Main game_DA

Mål:

Luck o' the Roulette er et spil baseret på roulette med faste odds. Roulette hjulet har 38 nummerede huller (0-36 og et Pot hul), som alle kan spilles på. Hjulet drejer i en retning og en kugle spinner i hjulet i den modsatte retning. Kuglen lander i et af de nummerede huller eller i Hazard hullet. Hvis du har satset på det hul kuglen lander i, vinder du en udbetaling.

Sådan spiller du

• Der er to borde og hjulet:
    • Indsatsbordet hvor indsatser placeres.
    • Og Nabobordet, hvor Naboindsatser kan placeres. (Nabobordet åbnes hvis du klikker på det lille billede af det over hovedspil-vinduet og Indsatsbordet åbnes ved at klikke på det lille billede af det over hovedspil-vinduet.)
    • Roulette hjulet.
  • De forskellige chipværdier der kan satses med vises i chipsbakken. Klik på en chip i chipsbakken for at vælge den.
    • Chipsbakken vises til venstre for det valgte bord.
  • Placer en indsats ved at klikke på den ønskede chipværdi og klik på det nummer eller de numre du vil spille på. Det valgte nummer/de valgte numre fremhæves inden du slipper musemarkøren. Der kan scrolles i chipsbakken.
    • Der er mange forskellige indsatstyper i roulette, blandt andet på flere numre med en enkelt chip. Du kan se alle disse spil i INDSATSTYPER OG GEVINSTOVERSIGT-sektionen herunder.
  • Hvis du vil placere endnu et spil med en anden værdi, skal du klikke på en chip med en anden værdi. Hvis du holder din mus over et muligt spil, vises en pop-op med detaljer om spillet.
  • Klik FORTRYD for at fjerne det sidste spil fra bordet.
  • Klik på RYD SPIL for at fjerne alle indsatser fra bordet.
  • Klik på DOUBLE for at fordoble indsatsen på alle spil sat på bordet.
  • MIN., MAKS og BORD MAKS vises øverst til venstre på indsatsbordet. Hvis du klikker på denne tekst, åbnes et pop-up-vindue med detaljer om alle bordgrænserne.
  • Hver position på bordet har en minimum og maksimum indsatsgrænse. Hvis du forsøger at satse over maks. eller under minimum grænsen, vil spillet ikke blive accepteret og du vil modtage en lille besked med information om det.
  • Information om din tilgængelige spilsaldo og den samlede indsats vises nederst på spilskærmen.
  • BORDÆKNING viser hvor stor en procentdel af bordet der er dækket af indsatser.
    • Klik på HOLD FOR AUTOSPIL for at dreje roulette-hjulet med de aktuelle indsatser.
    • Når kuglen er landet, placeres en markør på det vindende nummer fra det sidste spil på indsatsbordet og knapperne SAMME INDSATS, DOBBELT & SPIL og REBET & SPIL vises.
      • SAMME INDSATS – Sætter den samme indsats som i den forrige runde.
      • Klik på DOBBELT & SPIL for at fordoble den forrige indsats og starte et nyt spil.
      • Klik på REBET & SPIL for at sætte den samme indsats/de samme indsatser som i det forrige spil og starte et nyt spil.
  • Resultathistorik viser resultatet af det forrige spil. Det vises på højre side af hjulet.

Autospil:

• AUTOSPIL kan bruges til automatisk at spille flere spil i træk med den samme indsats.
  • Placer en indsats og hold knappen HOLD FOR AUTOSPIL for at åbne autospilpanelet. Autospilpanelet har en slider som kan trækkes for at vælge antallet af spil der skal spilles automatisk. Efter det ønskede antal automatiske spil er blevet valgt, vil et klik på START AUTOSPIL starte det valgte antal spil.

Auto spil_DA

• Under autospil vises det tilbageværende antal autospil på STOP AUTOSPIL knappen nederst til højre på skærmen. Klik på STOP AUTOSPIL når som helst for at stoppe autospil.
  • Maks. 90 autospil er mulige og spillere kan vælge mellem 10 og 90 autospil ved at trække skyderen (10,20,30,40,50,60,70,80,90). Som standard er 10 autospil valgt.

Indsatsbordet:

• Indsatsbord overblik giver dig mulighed for at sætte en lang række standardspil:
    • Pot indsats
    • Straight up
    • Split
    • Street
    • Corner
    • Fem
    • Linje
    • Kolonne
    • Nabo kolonne
    • 1. 12
    • 2. 12
    • 3. 12
    • Nabo tolv
    • 1-18/19-36
    • Sort/Rød
    • Lige/Ulige
  • Du kan læse mere om spil i INDSATSTYPER OG GEVINSTOVERSIGT-sektionen herunder.
  • Når du har sat din indsats, skal du klikke på SPIL for at starte spillet.

Nabobordet:

• Nabobordet åbnes ved at klikke på NABOER i Indsatsbord visning.
  • På Nabobordet kan du sætte forskellige spil som ikke er tilgængelige på Indsatsbordet. Disse specielle spil er:
    • Tier
    • Orphelins
    • Voisins Du Zero
  Neighbours tablE_da
  • Der er 5 nummereret NABOER-knapper som kan vælges og derefter klikke på det nummer på bordet og nabonumerene til venstre og højre.
Eksempler:
1. Klik på NABOER-knappen med 1-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de nærmeste numre til venstre og højre for 2 (25 til venstre og 21 til højre).
2. Klik på NABOER-knappen med 4-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de fire numre der er nærmest til venstre og de fire numre der er nærmest til højre for 2 (25, 17, 34, 6 til venstre og 21, 4, 19, 15 til højre).
  • Klik på Tier, Orphelins og Voisins Du Zero vil sætte specielle spil, som er detaljeret i Gevinstoversigten herunder.
  • Når du har sat din indsats, skal du klikke på SPIL for at starte spillet.

Roulette hjulet:

• Når der klikkes på SPIL, efter en indsats er blevet placeret, spinner kuglen i roulette hjulet.
  • Hjulet drejer i en retning og en kugle spinner i hjulet i den modsatte retning. Kuglen vil lande i et af hullerne.
  • Hjulet har mange gevinstmultiplikatorer: x15, x20, x25, x30, x35, x40, x45, x50, x60 og pot(x100). En multiplikator vælges tilfældigt for hvert spil. Multiplikatoren tæller kun for Pot indsatser.
  • Hvis kuglen lander i et hul du har satset på, vinder du en udbetaling i henhold til din indsats. Gevinsten lægges til din spilsaldo
  • Hullet kuglen landede i vises øverst til venstre.

Indsatstyper og gevinstoversigt:

Spiltype

Dækker

Beskrivelse

Udbetaling

Pot indsats

1 hul

En indsats på Pot hullet.

1:14/19/24/29/34
39/44/49/59/99

Straight up

1 nummer

En indsats på et enkelt nummer (inklusiv 0).

35:1

Split

2 numre

En indsats på to numre (inklusiv 0 og Pot) ved siden af hinanden på bordet.

17:1

Pot indsats udbetalingen vil være på 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Street

3 numre

En indsats på en række af tre numre (f.eks. 1, 2 3).

Indsatser placeret på "0, 1, 2", "0, 2, 3" ,"Pot, 0, 2", "Pot, 1, 2" bliver også anset som værende street indsatser.

11:1

Pot indsats udbetalingen vil være på 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Corner

4 numre

En indsats som dækker fire numre ved siden af hinanden på bordet. En indsats placeret på "0, 1, 2, 3" anses også som en Corner-indsats.

8:1

Fem

5 numre

En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal: 0,1, 2, og 3.

6:1

Pot indsats udbetalingen vil være på 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Linje

6 numre

En indsats der dækker to Streets - seks forskellige numre i to rækker af tre numre (f.eks. 1, 2, 3 + 4, 5, 6).

5:1

Kolonne

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne

2:1

Tolv

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre.

2:1

1-18 (Low)

18 numre

En indsats på at kuglen lander på et nummer mellem 1 og 18.

1:1

19-36 (High)

18 numre

En indsats på at kuglen lander på et nummer mellem 19 og 36.

1:1

Rød

18 numre

En indsats på at det vindende nummer er rødt.

1:1

Sort

18 numre

En indsats på at det vindende nummer er sort.

1:1

Lige

18 numre

En indsats på at det vindende nummer er lige.

1:1

Ulige

18 numre

En indsats på at det vindende nummer er ulige.

1:1

Nabo tolv

24 numre

En indsats placeret på linjen mellem to tilstødende felter markeret med "Første 12", "Midterste 12'" eller "Sidste 12" og som dækker 12 numre hver.

0.5:1

Nabo kolonne

24 numre

En indsats placeret på linjen mellem to kolonner markeret med "2 til 1" nederst i layoutet og som dækker 12 numre i hver.

0.5:1

Spiltype

Beskrivelse

Tier

Denne spiltype placerer splittet indsatser på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36 og en Straight indsats på Pot.

Orphelins

Denne indsatstype placerer splittet indsatser på 6/9, 14/17, 17/20, 31/34 og et straight bet placeret på nr. 1.

Voisins Du Zero

Denne spiltype placerer splittet indsatser på 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 32/35, 2 chips på street 0/2/3 og

2 chips på corner 25/26/28/29.

Spilinformation:

• Spillet og spillereglerne ved spil med rigtige penge og med fiktive penge er ens.
  • Når vi sætter en POT indsats, vil den maks, mulige gevinstværdi blive vist øverst i højre hjørne for det pågældende spil.

Spilindstillinger:

• Lydstyrke: lyd til afspiller spillets musik. Klik på lyd til for at slå lyden fra lyd fra.

settings panel_DA

• Lyd: For at skrue op eller ned for spillyden.
  • Spillyde: Som standard er afkrydsningsfeltet Spillyde aktiveret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at deaktivere Spillyde.
  • Baggrundsmusik: Som standard er afkrydsningsfeltet Baggrundsmusik aktiveret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at deaktivere Baggrundsmusik.
  • Turbo-funktionen kan benyttes til kontrollere spillets hastighed.
  • Turbo-version: Som standard er afkrydsningsfeltet Turbo deaktiveret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at deaktivere hjulanimationer.
  • Hjul autozoom: Som standard er afkrydsningsfeltet Hjul autozoom aktiveret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at deaktivere Hjul autozoom.
 settings_DA
  • Gevinstlinjetekst vises under ikonet Indstillinger Symbolet Indstillinger. Hvis du klikker på denne tekst, åbnes et pop-up-vindue med detaljer om alle bordgrænserne.

Browser-knap panelfunktioner:

Game with browser panel_DA

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal JM16 for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,39 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" JM16 for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 06-04-2023