European Roulette

Spillets mål:

Europæisk roulette spilles med et hjul med 37 nummerede felter (1-36 plus et 0), en kugle og et bord, hvorpå spilleren kan placere sin(e) indsats(er) på et enkelt tal eller på en gruppe af tal. Kuglen drejes rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede felter, som angiver det vindende tal.

Spilleren vinder ved korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på. Spilleren får derefter udbetalt sin gevinst i henhold til nedenstående gevinstoversigt, som er baseret på hvor mange chips, som han/hun har placeret på hele eller dele af det vindende nummer.

Game overview:

• Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Sådan spiller du:

• Når du har valgt din chip, skal du placere dine indsatser ved at klikke på de ønskede indsatsfelter i indsatsområdet eller i det banelignende område.
  • Du kan placere væddeløbslignende indsatser i det banelignende område i højre side af skærmbilledet.
  • Alle indsatser på det banelignende område bliver rent faktisk placeret på selve indsatsområdet.
  • Inden for ovennævnte maksimumgrænse kan du foretage lige så mange indsatser, du ønsker.
  • For at fjerne en chip fra bordet, skal du holde shift-tasten nede og klikke på en placeret indsats.
  • Information om din spilsaldo og den samlede indsats vises nederst til venstre på spilskærmen.
  • Hvis du klikker på "Dobbelt indsats" fordobles værdien af alle placerede indsatser - en indsats ad gangen, indtil bordgrænsen rammes.
  • Hvis fordoblingen af indsatser kræver flere penge end de midler du har på din spilsaldo, bliver værdien af de placerede indsatser øget til grænsen for din spilsaldo og indsatserne spredes så ens som muligt ud over de numre du spiller på.
  • Når du har placeret dine indsatser drejer du på hjulet ved at klikke på "Spin".
  • Når kuglen stopper, markeres det vindende nummer, og alle tabsgivende indsatser fjernes.
  • Når du klikker på "Spin", zoomes der ind på hjulet mens det drejer rundt. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises under "Seneste gevinst". Gevinsten lægges til din spilsaldo.
  • Numrene fra de sidste 11 spil vises til højre på skærmen i en kolonne. Det seneste nummer vises øverst på listen.
  • Når spillet er slut, er standardindsatsen for næste spil indsatsen fra det foregående. Hvis du vil placere en ny indsats, skal du klikke på "Ryd" for at fjerne alle dine chips fra bordet.
  • Hvis du vil spille med den samme indsats, klikker du på "Sats igen" og "Spin".
  • Din spillesaldo viser, hvor meget du har tilbage at spille for (yderligere oplysninger vedrørende “RE-BUY” nedenfor) Se nedenfor for mere information om køb af flere chips.
  • Hvis din spillesaldo ryger under værdier af den sidstplacerede indsats, vil systemet bede dig om enten at vælge et lavere indsatsniveau eller klikke på 'RE-BUY' knappen for at tilføje flere midler til bordet.
  • Klik på "Regler" nederst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Version" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler fra din Danske Spil variale.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet.

Paytable:

Inside bets

Bet Description Pay out
Straight Up-indsats En indsats direkte på et enkelt nummer. 35:1
Split-indsats En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre. 17:1
Street-indsats En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre. En indsats placeret på “0,1,2 ”, “0,00,2”, “00,2,3” anses også som en Street indsats. 11:1
Corner- eller Square-indsats eller Quarter-indsats En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre. Et væddemål placeret på  “0,1,2,3” anses også for en Corner-indsats/Square-indsats/Quarter-indsats. 8:1
Linie-indsats En indsats for enden af to "streets" på linien mellem dem. En linie-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt. 5:1

Outside bets

Bet Description Pay out
Dusin-indsats En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre. 2:1
Kolonne-indsats En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne. 2:1
Tilstødende dusin-indsats En indsats placeret på linien mellem to tilstødende felter markeret med "1. til 12", "2. til 12" eller "3. til 12" for dermed at dække alle 12 numre for alle felter. 0.5:1
Tilstødende kolonneindsats En indsats placeret på linien mellem to kolonner markeret med "2 til 1" nederst på bordet for dermed at dække 12 numre i hver. 0.5:1
Rød/sort, lige/ulige, 1-18/19-36 En indsats placeret i en af de fire bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i den pågældende boks. Nullet er ikke dækket af nogle af disse bokse. Hver boks dækker 18 numre. 1:1
Rød/sort, lige/ulige, 1-18/19-36, og kuglen falder i '0'-feltet. En indsats placeret i en af de fire bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i den pågældende boks. Nullet er ikke dækket af nogle af disse bokse. Hver boks dækker 18 numre. Half the bet is returned.

Racetrack Bets

Bet Description
Serier 5/8 Denne indsatstype placerer opdelte indsatser på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24,27/30 og 33/36.
Orphelins Opdelte indsatser placeret på 31/34, 17/20, 14/17,6/9 og en straight indsats placeret på nr. 1 udgør en "orphelins"-indsats.
Serier 0/2/3 Denne indsatstype placerer opdelte indsatser på 32/35, 25/28, 26/29, 19/22, 18/21, 12/15, 4/7 og en street-indsats på 0, 2 og 3.
Nul-indsats Denne indsatstype kan benyttes til at placere opdelte indsatser på 0/3, 12/15, 32/35 og en straight indsats på nummer 26.
Nabo-indsats Når en indsats placeres på et nummer, bliver dette nummer samt de to numre på hver side valgt.  Disse fem numre udgør samme den såkaldte "nabo"-indsats.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97.3%

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget ind igen. Du kan ligeledes se resultatet på din Danske Spil variale saldo.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 06-07-2022