Cashback Blackjack

Målet med spillet er at komme tættere på 21 end dealeren, uden at gå over.

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Dette spil spilles med 6 spil kort. Du skal placere en minimumsindsats for at kunne spille.
  • Klik på en jeton for at vælge den. Klik på en af de tilgængelige håndpositioner (de 5 store cirkler på bordet) for at placere en indsats. Klik på en håndposition flere gange for at forhøje din indsats med den valgte jetons værdi. Du kan placere indsatser på lige så mange håndpositioner som du ønsker.
  • Klik RYD INDSATSER for at fjerne alle indsatser fra bordet.
  • Klik FORDOBL for at fordoble alle indsatser på bordet.
  • Klik på FORTRYD for at fjerne den sidste indsats, der blev placeret på bordet.
  • Minimums- og maksimum-indsatsgrænserne afhænger af dit VIP-niveau og vises på bordet.

Bordgrænser vælges i en menu inden spillet startes. Grænserne gælder kun for den første indsats. Handlinger, som kræver en ekstra indsats (Del, Forsikring og Fordobl) kan stadig vælges, også selvom du har placeret en indsats svarende til maksimumsindsatsen.
  • Klik på GIV KORT knappen, for at give kortene. Der gives to kort til hver position, hvor der er placeret en indsats, også til dealeren. Kortene gives et af gangen skiftevis til hver hånd, startende med spilleren længst til højre. Det sidste kort gives til dealeren og vender med billedsiden nedad.
  • Hvis du spiller mere end én hånd, spilles en hånd ad gangen, startende med hånden længst til højre.
  • Hvis dealerens kort med billedesiden opad er et Es, tilbydes du forsikring. Klik ACCEPTER for at forsikre den valgte hånd mod, at dealeren har Blackjack. For at forsikre alle dine hænder, klik på Anvend på alle knappen og klik herefter på ACCEPTER. Hvis du ikke ønsker at forsikre den valgte hånd, klik AFVIS.
  • Hvis du ønsker at afvise forsikring på alle dine hænder, klik på Anvend på alle knappen og klik herefter på AFVIS. Bemærk: hvis du klikker på Anvend på alle knappen, og herefter klikker på AFVIS så vil du ikke blive tilbudt forsikring igen under resten af den aktuelle spilsession. Du kan genaktivere Forsikring under spilindstillinger, som der opnås adgang til ved at klikke på MENU knappen.
  • Hvis dine første to kort har samme værdi, kan du dele din hånd ved at klikke på DEL. Klik på NYE KORT, for at anmode om endnu et kort eller klik på FORDOBL for at fordoble din indsats og modtage et tredje og sidste kort. Hvis du ikke ønsker flere kort, klik på STÅ. Bemærk: det er ikke muligt at foretage flere handlinger, når du har klikket på FORDOBL.
  • Bemærk, at Forsikring, Fordobl og Del kræver en ekstra indsats. Hvis din saldo ikke har nok penge til at dække disse indsatser, er det nødvendigt at indsætte flere penge for at kunne anvende disse muligheder.
  • Dealeren afslører kortet med billedsiden nedad og trækker endnu et kort, i overensstemmelse med reglerne.
  • Sidst i hver runde sammenlignes din hånd med dealerens, og hvis din hånd vinder udbetales du herefter.
  • Hvis du ønsker at spille endnu en runde, placer indsatser som beskrevet ovenover, eller klik på GENTAG INDSATS for at placere den samme indsats som i forrige runde. Klik herefter på GIV KORT for at give kort. Klik på GENTAG & GIV KORT, for at placere den samme indsats, som i forrige runde og giv straks kortene. Klik på FORDOBL & GIV KORT, for at placere den samme indsats, som i forrige runde og giv straks kortene.

CASHBACK MULIGHED

• Et klik på CASHBACK på en hånd, udbetaler et beløb for den hånd og forhindrer hånden i at deltage i runden.
  • Det beløb du vil få udbetalt for den valgte hånd, vises på CASHBACK-knappen. Et klik på CASHBACK returnerer dog ikke den indsats, der er placeret på hånden.
  • Efter et klik på CASHBACK på en hånd, vil der ikke blive foretaget yderligere handlinger på den hånd, og den vil ikke blive sammenlignet med dealerens.
  • Du kan få udbetalt delte hænder, medmindre det er delte Esser.
  • Du kan ikke få udbetalt en hånd som giver 21 eller højere.
  • Du kan ikke få udbetalt en hånd, når du har klikket på FORDOBL.
  • Du kan ikke få udbetalt en hånd som giver 21 eller Blackjack.

KNAPPER

GIV KORT - Giver kortene

RYD INDSATSER - Rydder bordet for alle indsatser.

FORTRYD - Fjerner den sidste indsats fra bordet.

KORT - Træk endnu et kort til den valgte hånd.

STÅ - Træk ikke flere kort til den valgte hånd og gå til næste hånd. Hvis der ikke er flere hænder, slutter dette din tur.

FORDOBL – Hvis der ikke er blevet givet kort endnu, fordobler denne knap alle indsatser på bordet. Hvis der er blevet givet kort, fordobler denne knap indsatsen på den valgte hånd og trækker et tredje og sidste kort.

ACCEPTER / AFVIS – Accepter eller afvis tilbudt forsikring for at beskytte din indsats mod at dealeren har Blackjack.

DEL – Del hånden i to.

GENTAG INDSATS – Placerer samme indsats som i forrige runde.

GENTAG & GIV KORT - Placerer den samme indsats som i forrige runde og giver kort.

FORDOBL & GIV KORT - Placerer en fordoblet indsats ift. i forrige runde og giver kortene straks.

CASHBACK – Modtag en udbetaling for den valgte hånd og forhindr denne hånd i at deltage i runden. Denne knap returnerer ikke indsatsen, som blev placeret på hånden.

SPILLEREGLER

Cashback Blackjack er en variant af Multi-hånd Blackjack.

Målet med Cashback Blackjack er at opnå en kortsum på 21 eller som er tættere på 21 end dealerens hånd, uden at komme over 21. I Cashback Blackjack, tæller Esser enten som 1 eller 11, billedkort tæller 10 og talkort deres talværdi.

Hvis du får et Es og et kort med værdien 10, som de to første kort, har du Blackjack og vinder 1,5 gange din indsats. Hvis summen af dine kort er tættere på 21 end dealerens (men ikke Blackjack), vinder du et beløb svarende til din indsats på den hånd. Hvis summen af dine kort er mere end 21, går du 'bust' og taber automatisk din indsats. Hvis du og dealeren har samme kortsum (17 til 21) vinder ingen af jer og din indsats returneres til dig i et 'push'. Blackjack slår en samlet sum på 21.

Cashback Blackjack følger 'Las Vegas Strip' standardreglerne, med følgende undtagelser:

• Efter hver runde returneres brugte kort til kortspillet og kortene blandes. Der anvendes et separat spil kort til hver hånd.
  • Spilleren må ikke dele en delt hånd.
  • Spilleren kan kun fordoble en gang pr. hånd.
  • Der trækkes kun ét kort til delte esser.
  • Spilleren må fordoble efter en deling.
  • Dealeren vil ikke under nogen omstændighed tjekke for Blackjack.
  • Dealeren trækker et ekstra kort, når summen af dealerens kort er 16 eller under, og står, når summen er 17 eller større (deriblandt bløde 17'ere). Dealeren trækker ikke, når spilleren er 'bust'.
  • Hvis spilleren fordobler og dealerens første kort er et Es, og dealeren får Blackjack, så mister spilleren sin fordoblede indsats. Hvis dealerens første kortværdi er 10 og dealeren får Blackjack, så får spilleren halvdelen af sin fordobling tilbage.

DEL

Hvis dine to første kort har samme værdi, kan du dele dem til to separate hænder ved at placere yderligere en indsats svarende til den oprindelige indsats (hvilket giver en indsats pr. delt hånd).. Du må trække så mange kort du ønsker til hver delt hånd, medmindre du deler to esser (I det tilfælde får du kun et ekstra kort til hvert Es). Hvis du får et es og ét kort med værdien 10 i en delt hånd, betragtes det som 21 og ikke Blackjack. Du kan kunu fordoble ned en gang pr. delt hånd og aldrig på delte Esser. Du kan klikke på CASHBACK på en eller begge hænder.

FORDOBL

Du ønsker måske at fordoble din indsats, hvis du, efter du har fået dine to første kort mener, at du kan slå dealerens hånd med et tredje kort. Når du vælger at fordoble, bliver beløbet dobbelt så stort som den oprindelige indsats (med forskellen taget fra din saldo), og du gives ét kort til. Du kan også fordoble-ned efter at have delt et par.

FORSIKRING

Hvis dealeren har et es på sin starthånd, får du mulighed for at forsikre din indsats mod, at dealeren har Blackjack. Hvis du får forsikring, placeres et beløb svarende til halvdelen af din indsats separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, betales du 2 til 1 af din forsikring. På denne måde mister du ikke din oprindelige indsats (da du får 2 gange halvdelen af din oprindelige indsats plus det forsikrede beløb igen). Hvis dealeren ikke får Blackjack, mister du det forsikrede beløb.

Hvis du har deaktiveret forsikringstilbud for den igangværende spilsession, bliver der ikke tilbudt forsikring. For atter at kunne anvende forsikringsfunktionen, skal den først genaktiveres via dialog-spilindstillingerne, som der opnås adgang til ved at klikke på MENU knappen.

10-KORT CHARLIE

Det er teoretisk muligt for en spiller at trække 10 kort uden at gå bust. I dette tilfælde vinder spillerens hånd automatisk, bortset fra, når dealeren har Blackjack.
10-Kort Charlie gælder også på en delt hånd.

SIDEINDSATSER

Dette spil indeholder 3 sideindsatser, ud over Forsikring:

• Spiller Par
  • Dealer Par
  • 21+3

Eventuelle sideindsatser placeret på den hånd påvirkes ikke af Cashback-funktionen: hvis du klikker på CASHBACK knappen på en hånd, deltager sideindsatsen for den hånd stadigvæk i runden.

Du kan placere en Spillers Perfekte Par-sideindsats på Spiller Par-indsatsområdet. Der kan placeres en Dealers Perfekte Par-sideindsats på Dealer Par-indsatsområdet. Der kan placeres en '21+3' sideindsats på '21+3' indsatsområdet.

Spillerens Perfekte Par-sideindsats vinder, hvis dine første to kort danner et Perfekt Par, Farvede Par eller et Rød/Sort Par. Dealerens Perfekte Par-sideindsats vinder, hvis dealerens første to kort danner et Perfekt Par, Farvede Par eller et Rød/Sort Par. '21+3' sideindsatsen vinder, hvis dine første to kort og dealerens første to kort danner en Flush, Straight, Straight Flush, Tre af en slags i samme kulør eller Tre af en slags kombination.

• Perfekt Par betyder, at dine eller Dealerens første to kort danner et par i samme kulør (fx et par bestående af Ruder 4).
  • Farvede Par betyder, at dine eller dealerens første to kort danner et par i samme farve, men har forskellig kulør (fx Ruder 4 og Hjerter 4).
  • Rød/Sort Par betyder, at dine eller dealerens første to kort danner et par, men i forskellig farve og kulør (fx Ruder 4 og Spar 4).
  • 21+3 betyder, at dine første to kort og dealerens første to kort danner en Flush, Straight, Straight Flush, Tre af en slags i samme kulør eller Tre af en slags kombination.

Perfekt Par, Farvede Par, Rød/Sort Par og 21+3-kombinationer vinder tilsvarende det, der er vist i udbetalingstabellen.Sideindsatser kan ikke placeres, uden at der er blevet placeret en almindelig indsats først. Alle 3 typer sideindsatser kan placeres på samme tid.

UDBETALINGSTABEL

Gevinster Udbetaler
Vindende hånd 1:1
Forsikring 2:1
Blackjack 3:2
Perfekt Par 25:1
Farvede Par 12:1
Rød/Sort Par 6:1
Tre Af En Slags I Samme Kulør 100:1
Straight flush 40:1
Tre af en slags 30:1
STRAIGHT 10:1
Flush 5:1

Udbetalingsformatet som anvendes her betyder, at når du vinder, vil din indsats blive tilbagebetalt plus det beløb, som er ganget med din indsats.

Bemærkning vedrørende afbrydelser: Hvis du mister internetforbindelsen under et spil, skal du logge ind på casino igen. Du vil automatisk blive ført tilbage til spillet, og du kan fortsætte spillet fra det sted, hvor det blev afbrudt. Hvis du genåbner spillet uden at logge ind på casino igen, vil spillet starte helt forfra. I begge tilfælde vil dine tidligere gevinster blive udbetalt.

Klik på Historik-knappen, som er tilgængelig i menuen for at finde tidligere spilresultater eller yderligere oplysninger om nylige spil. Anvend dit normale brugernavn og adgangskode for at logge ind og tjekke tidligere runders resultater fra både computer- og mobilversionen af spillet.

Bemærkning vedrørende tekniske fejl: En teknisk fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) ved optimal spillerstrategi er 99,55% i hovedspillet.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) for 21+3 sideindsats er 95,38%.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) for Spiller/Dealer Par sideindsatsen er 93,89%.

Seneste opdatering: 02-03-2023