Perfect Blackjack Pro

Introduktion:

Målet i spillet er at samle kort med en samlet værdi på eller højere end dealerens, uden at gå over 21. Værdien af en hånd er den sammenlagte sum af kortene på hånden.

Perfect Blackjack Pro er en type Blackjack som tilbyder et ekstra side bet oveni det normal Blackjack spil. Perfect Pair er en indsats på at de første to kort der uddeles er et par med samme værdi. Der gives forskellige odds afhængigt af om kortene også har samme kulør, samme farve eller forskellige farver.

Spillet har to side bets:

• Spillers Perfect Pair
  • Dealers Perfect Pair

Kortene fra 2 til 10 har deres pålydende værdi.

Billedkort J, Q, og K har en værdi på 10 point.

A (Es) tæller som 1 eller 11: Hvis 11 ville betyde at din håndværdi overskrider 21 (FOR MEGET), vil A tælle som 1.

Du kan spille op til 3 hænder på én gang.

Information:

• Der anvendes otte sæt spillekort. Hvert sæt indeholder 52 kort.
  • Kortene blandes før hvert spil.
  • Dealeren står på soft 17.
  • Dealeren tjekker ikke om der er BLACKJACK.
  • Spille har også en pengeforsikring.
  • Du kan kun splitte kortene én gang. En splittet hånd kan ikke splittes igen.
  • Double efter split er tilladt.
  • Du kan double hvilke som helst 2 kort, dog ikke for at få BLACKJACK.
  • Der kan ikke gives kort efter delte Esser.
  • BLACKJACK betales 3:2.
  • BLACKJACK på splittet Esser og tiere regnes som 21.
  • Spilleren taber sin originale indsats hvis dealeren får BLACKJACK.
  • Ingen overgivelse.
  • Side bets foretages normalt kun i hovedspillet.

Sådan spiller du:

• Spillet starter med at spilleren sætter den normale Blackjack indsats og derefter kan spilleren sætte et Perfect Pair spil. Derefter giver dealeren de første to runder kort. To kort med billedsiden op gives til spilleren og ét kort med billedsiden op gives til dealeren. Det er i dét øjeblik Perfect Pairs spillet vindes eller tabes. Hvis spilleren har fået forskellige farve, samme farve eller et perfect par, bliver spillerens side bet udbetalt og spillet fortsætter. Hvis der ikke er noget par, tabes spillerens side bet og spillet fortsætter.
  • RYD ALT fjerner hele indsatsen.
  • Når indsatsen er sat, skal du klikke på GIV KORT-knappen.
  • For at gentage samme indsats, kan du klikke på REBET.
  • Du kan gentage det forrige spil og få uddelt kort ved at klikke på REBET/GIV KORT-knappen.
  • Du kan gå tilbage til dit sidste spil, ved at klikke på FORTRYD-knappen.
  • Fordobl din indsats ved at klikke på DOBBELT INDSATS-knappen.
  • Hvis din spilsaldo er for lav til det valgte spil, vises en fejlmelding og spilleren kan indbetale ved at klikke på INDBETAL.
  • Klik på Hjælp i spilmenuen øverst til højre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Slå lyden til eller fra ved at klikke på Lyd, som findes øverst i højre hjørne i spillet på spilmenuen.
  • Du kan ændre spillets baggrund til sort, grøn eller rød ved at klikke på Indstillinger i spilmenuen.

• Indbetal penge på din konto, ved at klikke på Kasse øverst i højre hjørne på spilskærmen i spilmenuen.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Spilmuligheder:

• SOFT total: En hånd med A som kan tælles som 11 uden at gå over 21. For eksempel, A-6 er soft 17.
  • HARD total: En hånd med A som kun kan tælles som 1., da 11. vil gå over 21. For eksempel, A-6-10 er hard 17.
  • Uafgjort mellem spilleren og huset kaldes PUSH, din indsats bliver tilbagebetalt.
  • Alt afhængig af dine korts styrke, kan du vælge mellem følgende muligheder: HIT, STAND, DOUBLE, SPLIT, i henhold til spillereglerne.
  • STAND: Klik på STAND for at stoppe med et trække kort. Du kan vælge stand når som helst, hvis du er tilfreds med din hånd.
  • HIT: Klik på HIT for at trække det næste kort. Du kan fortsætte med at trække kort indtil du enten står eller har FOR MEGET.
  • DOUBLE: efter du har fået uddelt dine første to kort, bliver du tilbudt en DOUBLE, kaldet doubling down. Når dette er valgt, vil indsatsen blive fordoblet og du vil få uddelt dit sidste kort. Din hånd står (stand) efter kortet er uddelt. Hvis din hånd er kvalificeret til split, men din saldo er for lav til at sætte det ekstra spil, vil der ved et klik på knappen blive åbnet et besked-vindue som informerer dig om at din saldo er for lav.
  • Doubling down tilbydes efter split.
  • Hvis hånden er kvalificeret til double, men din saldo er for lav til en ekstra indsats, vil du få en besked om at din saldo er for lav. Hvis du taber din hånd, taber du hele den dobbelte indsats.
  • SPLIT: Hvis du har to kort med samme værdi (f.eks. et par 7, to kort med værdien 10, to billedkort, etc) kan du klikke på SPLIT for at splitte kortene i to hænder. De to hænder får derefter tildelt et kort hver. Du kan kun splitte én gang, selv hvis en splittet hånd får et par.
  • Du kan trække lige så mange kort du ønsker til hvert splittet hånd, med undtagelse af splittede AA og doubling down efter split. Hvis du splitter AA, gives der kun ét kort til hver A hånd. Hvis en 10er uddeles til et af de to A, tæller hånden som 21, ikke Blackjack.
  • Når SPLIT er valgt, sættes et ekstra spil magen til det originale spil.
  • Du kan kun splitte én gang, selvom flere split-muligheder opstår. Hvis din hånd er kvalificeret til split, men din saldo er for lav til at sætte det ekstra spil, vil der ved et klik på knappen blive åbnet et besked-vindue som informerer dig om at din saldo er for lav.
  • Klik på HIT, STAND, eller DOUBLE.
  • DOUBLE er kun tilgængeligt med 2 kort og ikke efter splittelse af AA.
  • Når den første hånd er fuldført, bliver den anden aktiv.
  • 21: Hånden markeres ikke hvis værdien er 21. Den går videre til den næste hånd. For en hånd med 21 vælges der automatisk STAND.
  • FORSIKRING tilbydes når dealerens første kort er A.
  • En forsikring giver dig mulighed for at beskytte din hånd, hvis dealeren får Blackjack.
  • Du kan forsikre din hånd, ved at klikke på JA eller alle hænder, ved at klikke på JA TIL ALLE. Hvis du ikke vil forsikre din hånd, så klik på NEJ eller NEJ TIL ALLE for alle hænder.
  • En forsikring koster 50% af den oprindelige indsats. Hvis der vælges en forsikring, vises forsikringsspillet som et ekstra spil over kortene.
  • Hvis dealeren får Blackjack, udbetales forskringsspillet 2:1 og du taber din oprindelige indsats. Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber du dit forsikringsspil, men forsætter med den oprindelige indsats.
  • Hvis dealeren har et A, og spilleren har BLACKJACK kan splleren vælge LIGE PENGE. Klik på JA for én hånd eller JA TIL ALLE for alle hænder . Ved at vælge denne mulighed, får spilleren samme beløb (1 til 1) for sin Blackjack, uden at se dealerens kort og bliver dermed beskyttet mod Blackjack. Spilleren kan også klikke på NEJ for én hånd eller NEJ TIL ALLE for alle hænder for at forsætte uden at bruge muligheden for LIGE PENGE. Hvis dealeren ikke har Blackjack, bliver spilleren betalt som normalt - 3:2 for sin Blackjack.
  • Hvis hånden er kvalificeret til forsikring, men din saldo er for lav til en ekstra indsats, vil du få en besked om at din saldo er for lav.
  • Kun hvis de første to kort er A og 10 er håndværdien BLACKJACK og betales 3:2, hvis den slår dealeren. Hvis dealeren også har BLACKJACK er resultatet PUSH.
  • Hvis du har A og en 10er efter en splittet hånd, er værdien 21 og ikke BLACKJACK. Hvis hånden med 21 vinder, udbetales der 1:1.
  • Når dealeren har færdigspillet sin hånd, vises resultatet for dealeren og spillerens hænder.

Gevinstoversigt:

Win Type

Description

Payout

BLACKJACK

Blackjack, eller en "natural" består af 21 med dine første 2 kort. Hvis du splitter et par esser eller 10ere og derefter får et es, med en 10er, er der ikke Blackjack, men 21. En spillers blackjack slår alle dealerens samlede værdier, undtaget Blackjack. Hvis både du og dealeren har Blackjack, ender det uafgjort eller PUSH og inden vinder eller taber.

3:2

NORMAL

Spillerens samlede værdi er større end dealerens men mindre end eller lige med 21.

1:1

PUSH

Den samlede værdi af din hånd/hænder og dealerens er den samme.

SPIL TILBAGEBETALT

FORSIKRING

Tilbydes hvis spilleren har et Es, for at beskytte din hånd i mod Blackjack. Det koster 50% af indsatsen for den pågældende hånd.

Hvis dealeren får Blackjack, udbetales forsikringsspillet 2:1 og du taber det oprindelige spil. Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber du dit forsikringsspil, men vinder det oprindelige spil.

LIGE PENGE

Denne mulighed tilbydes hvis dealeren har et Es, når spilleren har Blackjack. Ved at vælge denne mulighed, får spilleren det samme beløb for sin Blackjack.

1:1

BLANDET PAR

De to kort der trækkes har den samme værdi, men ikke kulør eller farve. Et eksempel på et blandet par er Hjerter ni og Klør ni.

6:1

FARVE PAR

De to kort der trækkes har samme værdi og farve, men ikke kulør. Et eksempel på et farvet par er Klør Es og Spar Es.

12:1

PERFECT PAIRS

De to kort der trækkes er ens (farve, værdi og kulør) Et eksempel på et perfect pair er to Ruder Damer.

25:1

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 99.49%.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i Player’s Pair sidespil er 95.91%.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på din PC eller mobil og gå til "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto:

Indbetal penge på din konto ved at klikke på "Indbetal" under "Min konto" og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Indbetal på din konto ved at klikke på "INDBETAL" i bwoserpanelet og vælg den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil du se det uafsluttede spil når du logger ind igen.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice.