BLACKJACK PRO MOBILE

BLACKJACK PRO:

MÅL:

Blackjack Pro er en variant af standard Blackjack Du kan spille op til 3 Blackjack hænder samtidig, en efter en i spillet. Målet er at samle kort og at nå en samlet værdi af 21 eller komme så tæt på 21 som muligt, uden at overskride 21. Værdien af hånden er summen af kortene på hånden.

SÅDAN SPILLER DU:

• Der kan spilles op til tre hænder samtidig i dette spil. For at spille, skal du satse på mindst en af dine hænder. Alle hænderne kan have forskellige indsatser.
  • Vælg hvor meget du vil satse på en hånd, ved at klikke på en chip med den pågældende værdi. Den valgte chip markeres og bliver raised.
  • Sæt dit spil ved at klikke på en af de tre runde spillerpositioner. Du kan spille på en eller alle tre positioner. Med hvert klik øges indsatsen med den valgte værdi af de valgte chips.
  • Du kan klikke på FJERN INDSATS for at fjerne alle spil fra bordet.
  • Klik FORTRYD for at fjerne det sidste spil fra bordet.
  • Klik på GIV KORT for at få uddelt kort. 2 kort uddeles til hver spillers hånd og til dealerens hånd. Kort uddeles med uret, et efter et til hver hånd. Det første kort gives til spilleren yderst til højre. Det sidste kort gives til dealeren med billedsiden nedad.
  • Hvis du spiller mere end én hånd, spilles de en efter en, startende med den yderst til højre, når kortene er blevet uddelt.
  • Hvis dealerens kort med billedsiden op er et Es, bliver du tilbudt en forsikring. Klik på ACCEPTER for at forsikre en hånd ad gangen mod at dealeren har blackjack eller klik på AFVIS for hver hånd, hvis du ikke vil have forsikring. Så snart at JA/NEJ er valgt, så vil JA TIL ALLE/NEJ TIL ALLE-knappen ikke blive vist for de resterende hænder. For at acceptere eller afvise forsikring for alle hænder på samme tid, så klik på JA TIL ALLE/ NEJ TIL ALLE-knappen. Dette gælder også for "LIGE PENGE?" scenariet.
  • Hvis dine første to kort har den samme værdi, kan du splitte din hånd ved at klikke på SPLIT.
  • Klik på HIT for at modtage endnu et kort eller klik på DOUBLE for at fordoble din indsats og modtage et tredje kort. Klik på STAND hvis du ikke vil modtage flere kort.
  • Vær opmærksom på at forsikring, double og split kræver en ekstra indsats. Hvis din saldo er for lav til at dække disse omkostninger, skal du indbetale penge for at gøre brug af disse muligheder.
  • Når du har afviklet din sidste hånd, viser dealeren sine kort og kan trække flere kort i henhold til spillereglerne.
  • Når dealeren stopper med at trække kort, sammenlignes hver af dine hænder med dealerens hånd. Hvis din hånd er højere end dealerens og ikke overskrider 21, vinder du din hånd.
  • Hvis en håndværdi når 22 eller mere, taber den automatisk.
  • Hvis du vil spille endnu en runde, skal du sætte dine spil som beskrevet ovenfor og klikke på SAMME SPIL for at sætte den samme indsats som i runden før og klikke på GIV KORT for at få uddelt kort. Klik på SAMME SPIL/DEAL for at placere det samme spil som i forrige runder og få kort med det samme.
  • INDSATS: Det totale spillebeløb er vist i SPILviseren
  • SALDO: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under SALDO, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • WIN: Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST-meteret.
  • Klik på Hjælp i spilmenuen øverst til højre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Slå lyden til/fra ved at klikke på Lyd øverst til højre på skærmen i spilmenuen.d.volume up-mind.vol dn-min

KNAPPERNE:

• GIV KORT – – Giv kort
  • FJERN INDSATS – Fjern alle indsatser fra bordet
  • FORTRYD – Fjern den sidste indsats.
  • HIT – Træk et kort mere.
  • STAND – Træk ikke flere kort og afslut din tur.
  • DOUBLE – Hvis der ikke er blevet givet kort endnu, dvs. før spillet starter, vil klik på denne knap fordoble alle indsatser på bordet. Når kortene er blevet uddelt, fordobler denne knap indsatserne på valgte hænder og det anmodede sidste kort.
  • SPLIT – Opdeler hånden i to hænder, hvis du har et par.
  • REBET – Sætter den samme indsats som i den forrige runde.
  • REBET & GIV KORT – Sætter den samme indsats som i den forrige runde og uddeler kort.
  • JA – Klik for at acceptere forsikring og beskytte dine indsatser på den aktuelle hånd hvis dealeren har Blackjack.
  • NEJ – Klik for at afvise forsikring mod dealerens eventuelle Blackjack og afvis indsatsforsikring for den aktuelle hånd.
  • JA TIL ALLE – Klik for enten af accepterer eller afvise forsikring på alle hænder mod at dealeren har Blackjack.

Regler:

• Målet i Perfect Blackjack Pro er at få en hånd der er lig med 21 eller tættere på 21 end dealerens hånd, uden at overskride 21
  • Værdien af hånden er de individuelle korts samlede værdi. Blackjack er den højeste hånd og består af to kort: Et es og hvilket som helst 10-point kort. Blackjack slår 21.
  • Du kan vælge at spille 1 til 3 hænder i spilrunden. De valgte hænder spilles med uret, startende fra din hånd yderst til højre. Dealerens hånd spilles til sidst. Du kan splitte, fordoble og købe forsikring ligesom i normalt Blackjack.

Blackjack Pro er en variant af Blackjack med følgende regler:

• Otte kortsæt bliver anvendt i dette spil. Brugte kort returneres til sættet og sættet blandes dernæst.
  • Esser tæller enten som 1 eller 1, billedkortene tæller som 10 og nummererede kort har den værdi der står på kortet.
  • Spillere kan ikke splitte en splittet hånd.
  • Der trækkes kun et kort til hvert Es i en splittet hånd.
  • Spillere kan fordoble efter split.
  • Hvis dealerens første kort er , , vil dealeren Tjekke om der er blackjack før du trækker dit tredje kort.
  • Es og et 10-point kort efter split tæller som 21 og ikke Blackjack.
  • Blackjack betaler 1,5 gange spilindsatsen (3 til 2).
  • Hvis spillerens kortværdi er tættere på 21 end dealerens, efter dealeren er stoppet med at trække kort, vinder spilleren indsatsen (1 til 1).
  • Hvis spillerens hånd er højere end 21, er den "FOR HØJ" og indsatsen på hånden er automatisk tabt.
  • Hvis spilleren og dealeren har det samme antal point (17 til 21) taber de begge og spillerens indsats bliver betalt tilbage i et "Push".
  • Dealeren trækker altid til 16. Dealeren stopper hvis hånden har en værdi på eller højere (inklusiv soft 17). Dealeren trækker ikke hvis spilleren har "FOR HØJT".
  • Blackjack slår 21.

Soft total:

En hånd med et som kan tælle som 11, hvis det ikke er FOR MEGET. For eksempel, Es-6 er en soft 17.

Hard total:

En hånd med som kun kan tælles som 1., da 11. vil gå over 21. For eksempel, Es-6-10 er en hard 17.

SPLIT:

Hvis dine første to kort har den samme værdi, kan du splitte dem til to forskellige hænder. Den anden hånd vil have den samme indsats som den hånd den blev splittet fra. Du kan trække flere kort for hver hånd. Du kan trække så mange kort som du vil på hver splittet hånd, medmindre du splitter to esser (hvorved du kun vil modtage et ekstra kort for hvert es). Hvis du modtager et es og et 10-værdi kort i en splittet hånd, så bliver det anset for 21 og ikke Blackjack.

DOUBLE:

Du kan fordoble din indsats på hånden inden du modtager et tredje kort. Efter en fordobling, modtager du automatisk det tredje og sidste kort. Du fordoble alle dine hænder hvis du vil. Du kan også fordoble din indsats på en splittet hånd.

FORSIKRING:

Hvis dealerens første kort er et Es, tilbydes du en forsikring på hver indsats mod at dealeren har Blackjack. Hvis du vælger en forsikring, vil prisen være halvdelen af din oprindelige indsats og beløbet vil blive trukket fra din saldo og sat separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, så bliver du betalt 2 til 1 på din forsikring. På denne måde mister du ikke dit oprindelige spil (eftersom du vil modtage værdien af dit oprindelige spil plus forsikringsbeløbet). Hvis dealeren ikke får blackjack mister du den forsikrede indsats.

• Du kan forsikre din hånd ved at klikke på JA. Klik på NEJ hvis du ikke ivl forsikre din hånd.

LIGE PENGE:

Hvis dealeren har et Es og spilleren har BLACKJACK, tilbydes spilleren "LIGE PENGE?". Klik på JA for at vælge denne valgmulighed. Spilleren får det samme beløb (1:1) for sin Blackjack, uden at få vist dealerens kort. Dermed beskytter spilleren sig selv for en mulig dealer Blackjack. Spilleren kan også klikke på NEJ for at spille videre uden brugen af LIGE PENGE muligheden. Hvis dealeren ikke har Blackjack, bliver spilleren udbetalt som normalt - 3:2 for sin Blackjack.

• Kun hvis de første to kort er A og 10 er håndværdien BLACKJACK og udbetaler 3:2, hvis den slår dealeren. Hvis dealeren også har BLACKJACK er resultatet PUSH.
  • Hvis du har A og en 10er efter en splittet hånd, er værdien 21 og ikke BLACKJACK. Hvis hånden med 21 vinder, udbetales der 1:1.
  • Når dealeren har færdigspillet sin hånd, vises resultatet for dealeren og spillerens hænder.

GEVINSTOVERSIGT

Gevinstype

Beskrivelse

Udbetaling

BLACKJACK

Blackjack, eller en "natural" består af 21 med dine første 2 kort. Hvis du splitter et par esser eller 10ere og derefter får et es, med en 10er, er der ikke Blackjack, men 21. Din Blackjack slår alle dealerens hænder, undtagen hvis dealeren også har Blackjack. Hvis både du og dealeren har Blackjack, ender det uafgjort eller PUSH og inden vinder eller taber.

3:2

NORMAL

Dit totale er højere en dealerens, men lavere eller lige med 21.

1:1

PUSH

Den samlede værdi af din hånd/hænder og dealerens er den samme.

SPIL TILBAGEBETALT

FORSIKRING

Tilbydes hvis spilleren har et Es, for at beskytte din hånd i mod Blackjack. Det koster 50% af indsatsen for den pågældende hånd.

Hvis dealeren får Blackjack, udbetales forsikringsspillet 2:1 og du taber det oprindelige spil. Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber du dit forsikringsspil, men vinder det oprindelige spil.

LIGE PENGE

Denne mulighed tilbydes hvis spilleren har et Es, når spilleren har Blackjack. Ved at vælge denne mulighed, får spilleren det samme beløb for sin Blackjack.

1:1

• Den betalingsformat der bruges her betyder at når du vinder, får du din indsats tilbage plus et beløb, der er baseret på din indsats. Eksempel: Hvis et væddemål på 1 er placeret på en hånd, og du vinder en Blackjack, krediteres 1 (væddemål) + 1,5 (sejr) = 2,5 gevinstbeløb til din saldo for den pågældende hånd.

Spilhistorik:

• Du kan se spilhistorik ved at logge ind på din konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.

Gevinst til spilleren

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 99.50%.

Ofte stillede spørgsmål:

• Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
  • Hvis du mister forbindelsen til Bwin Blackjack Pro efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af dig, betragtes spillet som fuldført. Når du logger ind igen, kan du tjekke resultatet under spillogs.
  • Hvis du bliver afbrudt, mens spillet venter på spiller input, f.eks. efter kortene er delt ud, vil du blive bedt om at gennemføre spillet når du logger på igen. Når du har afsluttet den ufuldstændige spil, kan du fortsætte med spillet, eller vælge et andet spil.
  • Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?
  • Klik på "Indbetal" m.cashier button-min-min knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.