Blackjack

Spillets formål:

7- CARD CHARLIE: Hvis din hånd har 7 kort uden FOR HØJT vinder du automatisk, uanset hvilken hånd dealeren har.

Målet er at samle kort med en samlet værdi der er højere end dealerens, uden at gå over 21. Værdien af en hånd er summen af kortene på hånden. Værdien af hvert kort er følgende:

• Kort fra 2 til 10 har deres pålydende værdi.
  • Billedkort J, Q, og K har alle en værdi på 10 point.
  • Et A (læs som ES) tæller som 1 eller 11: Hvis 11 ville resultere i, at håndværdien overskrider 21 (FOR HØJT), tæller A som 1.
  • Du kan spille op til 3 hænder på én gang.

Spilinformation:

• Der anvendes otte spil kort. Hvert spil indeholder 52 kort.
  • Kortene blandes før hvert spil.
  • Dealeren står på soft 17.
  • Du kan kun splitte din hånd en gang. En delt hånd kan ikke deles igen.
  • Double efter split er tilladt.
  • Der gives ikke kort efter delte AA.
  • BLACKJACK udbetales 3:2.
  • Hvis spilleren ikke har FOR HØJT, kan spilleren trække op til syv kort.
  • 7- CARD CHARLIE: syv kort til spillerens hånd uden FOR HØJT vinder.
  • Hvis dealeren har en 10, J, Q, K, eller A som første kort, vil dealeren tjekke om der er Blackjack før du kan trække dit tredje kort.
  • At give op efter dealeren har tjekket om der er Blackjack er tilladt.
  • Spillereglerne og udbetalinger er de samme i real-money og spil for sjov versionerne.

Sådan spiller du:

• Vælg hdin indsats på en hånd ved at klikke på en chip med den pågældende værdi.
  • Den valgte chip markeres.
  • Placer din indsats ved at klikke på en af de tre runde spillerpositioner. Du kan spille på en eller alle tre positioner.
  • RYD INDSATS Fjern hele indsatsen.
  • Når indsatsen er sat, skal du klikke på GIV KORT.
  • Gentag det forrige spil ved at klikke på GENTAG-INDSATS.
  • For at gentage det samme spil med den samme indsats og kort, skal du klikke på GENTAG & GIV KORT.
  • Spil med dobbelt indsats ved at klikke på DOBBELT INDSATS.
  • Hvis din saldo er for lav til at spille, vises en fejlmeddelelse og du vil kunne indbetale penge ved at klikke på INDBETAL.
  • Klik på '? ' øverst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Gå tilbage til lobbyen ved at klikke på Tilbage til lobbyen i menuen øverst til venstre på skærmen.
  • Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på din spilsaldo i øverste højre side af spilskærmen.

Spilmuligheder:

• Soft total: En hånd med et A som kan tælles som 11 uden FOR HØJT. For eksempel, A-6 er soft 17.
  • Hard total: En hånd med et A som kun kan tælles som 1, fordi værdien 11 ville resultere i at hånden går over 21. For eksempel, A-6-10 er hard 17.
  • Uafgjort mellem spilleren og huset kaldes PUSH, du får din indsats tilbage.
  • Afhængig af dine korts styrke kan du vælge mellem følgende muligheder: Træk, STÅ, DOBBELT, SPLIT, eller OPGIVER, i henhold til spillereglerne.
  • Hvis dealerens første kort er 10, J, Q, K, eller A, tjekkes dealerens hånd for Blackjack, før du kan trække et tredje kort.
  • STÅ: Klik på STÅ for ikke at modtage flere kort. Du kan vælge STÅ når som helst, hvis du er tilfreds med din hånd.
  • Træk: Klik på Træk for at få det næste kort. Du kan fortsætte med at trække kort, indtil du enten vælger STÅ eller FOR HØJT, får 7-Card Charlie eller håndens værdi er 21.
  • DOBBELT: Når du har fået dine to første kort, får du mulighed for DOBBELT, kaldet doubling down. Når dette er valgt, vil indsatsen blive fordoblet og du vil få uddelt dit sidste kort. Din hånd står efter kortet er uddelt. Hvis hånden kan splittes, men din spilsaldo er for lav til en yderligere indsats, vil du få en meddelelse om, at din spilsaldo er for lav, hvis du vælger DOBBELT.
  • Doubling down tilbydes efter split. Hvis du taber din hånd, taber du hele den dobbelte indsats.
  • SPLIT: Hvis du har to kort med samme værdi (dvs. et par, f.eks. to 7ere, to 10ere osv.) kan du klikke på SPLIT for at splitte kortene til to hænder. De to hænder får derefter tildelt et kort hver. Du kan kun splitte én gang, selv hvis en splittet hånd får et par.
  • Du kan trække så mange kort du ønsker, undtagen hvis du splitter AA og doubling down efter split. Hvis du splitter AA, gives der kun et kort til hver A Hånd. Hvis et kort med værdien 10 gives til en af de to hænder med A, tæller hånden som 21, ikke Blackjack.
  • Når SPLIT er valgt, starter et ekstra spil magen til det originale spil.
  • Aktive hænder har en lys ramme + en lysere tekstur-cirkel på bordet.
  • Du kan kun splitte hånden en gang, også selvom der opstår nye mulgiheder. Hvis hånden kan splittes, men din spilsaldo er for lav til en yderligere indsats, vil du få en meddelelse om, at din spilsaldo er for lav, hvis du klikker SPLIT.
  • Klik på Træk, STÅ, eller DOBBELT.
  • DOBBELT er kun tilgængeligt med 2 kort og ikke efter splittelse af AA.
  • Når den første hånd er fuldført, bliver den anden aktiv.
  • 21: Hånden markeres ikke hvis værdien er 21. Den går videre til den næste hånd. For en hånd med 21 vælges der automatisk STÅ.
  • FORSIKRING tilbydes når dealerens første kort er et A.
  • Forsikring giver dig mulighed for at beskytte din hånd, hvis dealeren får Blackjack.
  • Du kan forsikre din hånd ved at klikke på JA eller JA TIL ALLE for alle hænder. Hvis du ikke vil forsikre din hånd, skal du klikke på NEJ eller NEJ TIL ALLE for alle hænder.
  • En forsikring koster 50% af den oprindelige indsats. Hvis der vælges forsikring, vises forsikringsspillet som et ekstra spil over kortene.
  • Hvis dealeren får Blackjack, udbetales forskringsspillet 2:1 og du taber din oprindelige indsats. Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber du dit forsikringsspil, men fortsætter med den oprindelige indsats.
  • Du vil ikke blive tilbudt forsikring hvis du har Blackjack.
  • OPGIVER: Du kan kun vælge at give op efter dine første to kort, ved at vælge OPGIVER. Halvdelen af indsatsen er tabt og den anden halvdel tilbagebetales. Denne beslutning skal tages inden du vælger DOBBELT, SPLIT, STÅ, eller Træk.
  • OPGIVER tilbydes efter dealeren har tjekket om han eller hun har Blackjack. Hvis dealeren har Blackjack (og du ikke har Blackjack og det dermed ender med push), tager dealeren hele din indsats og hånden er slut. Men, hvis dealeren ikke har Blackjack, kan du vælge OPGIVER.
  • Kun hvis det første kort er et A og 10 er håndværdien BLACKJACK og udbetales 3:2, hvis hånden slår dealerens. Men hvis dealeren har BLACKJACK er resultatet PUSH.
  • Hvis du har et A og 10 værdikort efter et split, er håndværdien 21, ikke BLACKJACK. Hvis hånden med 21 vinder, udbetales der 1:1.
  • Når dealeren har færdigspillet sin hånd, vises resultatet for dealeren og spillerens hænder.

Gevinstoversigt:

SPIL Beskrivelse Udbetaling
BLACKJACK Blackjack, eller en "natural" består af 21 med dine første 2 kort. Hvis du splitter et par esser eller 10ere og derefter får et es, med en 10er, er der ikke Blackjack, men 21. Din Blackjack slår alle dealerens hænder, undtagen hvis dealeren også har Blackjack. Hvis både du og dealeren har Blackjack, ender det uafgjort (PUSH) og ingen vinder eller taber. 3:2
NORMAL Din total er højere end dealerens, men lavere eller lig med 21. 1:1
7- CARD CHARLIE Syv kort på spillerens i hånd med en samlet værdi på 21 eller derunder. 1:1
PUSH Din håndværdi og dealerens er den samme. SPIL TILBAGEBETALT
FORSIKRING Tilbydes hvis dealer har et A, for at beskytte din hånd imod Blackjack. Det koster 50% af indsatsen for den pågældende hånd. Hvis dealeren får Blackjack, udbetales forsikringsspillet 2:1 og du taber det oprindelige spil. Hvis dealeren ikke får Blackjack, taber du dit forsikringsspil, men vinder det oprindelige spil.
OPGIVER Tillades kun ved de første to kort. Spilleren kan vælge ikke at fortsætte med sin hånd i den runde. Hvis dealerens andet kort giver Blackjack, taber spilleren hele sin indsats.

Hvis dealerens andet kort ikke giver Blackjack, tilbagebetales halvdelen af spillerens indsats.

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 99.29%.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto:

For at indbetale på din konto, skal du klikke på Cashier i menuen øverst til venstre på skærmen og vælg den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse:

For at indbetale på din konto, skal du klikke på din saldo som vises til øverst til højre på skærmen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil du se det uafsluttede spil når du logger ind igen.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice.

Seneste opdatering: 08/16/2016